خداوندا مرا از کسانی قرار دِه که دنیاشان را برای دینشان میفروشند نه دینشان را برای دنیاشان. (دکتر علی شریعتی)
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۷ فروردین ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » آشپزی » آموزش انواع آش سنتی ایران + طرز تهیه آش گیلدیک آذری ها
 

آموزش انواع آش سنتی ایران + طرز تهیه آش گیلدیک آذری ها

۳۰۰۱۴۳۱

آموزش انواع آش سنتی ایران + طرز تهیه آش گیلدیک آذری ها

مواد لازمگل نسترن (گیلدیک)                         ۵۰۰ گرم

سبزی آش                                     ۱ کیلوگرم

گوشت چرخ کرده                             ۲۵۰ گرم

پیاز رنده شده                                 ۴۰ گرم

نخود و لوبیا چیتی (پخته شده)            نصف پیمانه

برنج                                            ۱ پیمانه

برگ زردآلو                                     ۱ پیمانه

آلوچه بدون هسته                          ۱ پیمانه

مغز گردو                                     ۱ پیمانه

نمک و فلفل و زردچوبه                     به میزان لازم

پیازداغ و نعنا داغ برای تزئین

 

طرز تهیه

۱- گل نسترن تازه یا خشک را ۳ روز خیس می کنیم و بعد از صافی رد می کنیم و استفاده می کنیم.

۲- گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه مخلوط کرده و به صورت قلقلی برای داخل آش در می آوریم.

۳- برگه ها و آلوچه ها را از قبل خیس می کنیم تا نرم شوند.

۴- برنج را هم قبلا خیس می کنیم و همچنین حبوبات را خیس کرده و چندین بار آبشان را عوض می کنیم و می گذاریم تا بپزد.

۵- برنج را با آب روی حرارت می گذاریم تا برنج پخته و کاملا باز شود.

۶- سپس حبوبات از قبل پخته شده را به برنج اضافه می کنیم و عصاره مرغ و سبزی آش را هم در همین مرحله به آش اضافه می کنیم.

۷- وقتی سبزی آش نیم پز شد ابتدا کوفته قلقلی ها و سپس بقیه ی مواد را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا جا بیفتد.

نکات

آب پیاز را بعد از رنده شدن بگیرید.

می توانید به جای لوبیا چیتی از لوبیا چشم بلبلی استفاده کنید.

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو