لباس قدیمی را بپوشید ولی کتاب نو بخرید.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه سالاد مرغ اندونزیایی+اموزش اشپزی+عکس

    طرز تهیه سالاد مرغ اندونزیایی+اموزش اشپزی+عکس

     

    ,دستور تهیه سالاد مرغ اندونزیایی,سالاد اندونزیایی,طرز تهیه سالاد اندونزیایی,[categoriy]
    طرز تهیه سالاد مرغ اندونزیایی+اموزش اشپزی+عکس

    این سالاد به سالاد مرغ اندونزیایی معروف است و وقتی به همراه سس مخصوص سرو می شود بسیار دلچسب و لذیذ می شود افرادی که رژیم گیاهی دارند بهتر است آن را امتحان کنند

    به گزارش آکاایران: سس تند بادام زمینی که به همراه سالاد مرغ اندونزی سرو می شود را می توان از یک روز قبل آماده نموده و در یخچال نگه داشت.

    مواد لازم:

    سیب زمینی بزرگ, خرد شده : ۴ عدد
    آناناس تازه , مکعبی خرد شده : ۳۰۰ گرم
    هویج , رنده شده : ۲ عدد
    جوانه لوبیا : ۱۷۵ گرم
    پیازچه خرد شده : ۱ دسته
    کدو بزرگ , چوب کبریتی خلال شده : ۱ عدد
    کرفس , چوب کبریتی خلال شده : ۳ ساقه
    بادام زمینی , بدون نمک : ۱۷۵ گرم
    فیله سینه مرغ پخته , خرد شده : ۲ عدد

    مواد لازم جهت تهیه سس:

    کره بادام زمینی : ۶ قاشق غذاخوری
    روغن زیتون : ۶ قاشق غذاخوری
    سویا سس : ۲ قاشق غذاخوری
    فلفل چیلی قرمز , خرد شده : ۱ عدد
    روغن کنجد : ۲ قاشق چای خوری
    آب لیمو ترش : ۴ قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    ۱. سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شود . آن را آبکش نموده و کنار بگذارید تا خنک شود .

    ۲. سیب زمینی خنک شده را داخل کاسه سالاد بریزید .

    ۳. آناناس , هویج , جوانه لوبیا , پیازچه , کدو , کرفس , بادام زمینی و تکه های مرغ را به سیب زمینی اضافه نمایید . آن ها را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .

    ۴. جهت تهیه سس , کره بادام زمینی را داخل یک کاسه کوچک قرار داده , به آرامی سویا سس و روغن زیتون را به آن بیافزایید .

    ۵. فلفل چیلی قرمز , روغن کنجد و آب لیمو را با مواد ترکیب نمایید . خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .

    ۶. سس تند را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به آن آغشته شود . سالاد مرغ اندونزی را با برش های لیمو تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

    توصیه سرآشپز:

    می توان آناناس کنسروی کمی شیرین را اگر به جای تازه آن موجود بود, آبکش نموده و زیر شیر آب سرد بشویید, سپس در سالاد مرغ اندونزی به کار ببرید.

    طرز تهیه سالاد مرغ اندونزیایی+اموزش اشپزی+عکس

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • کتاب اورجینال