عزیزانم هنگام نشستن, بزرگان و ریش سپیدان را بر خود مقدم بدانید.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۳ بهمن ۱۳۹۵
خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز پخت سوپ کلم+انواع سوپ+اموزش اشپزی+عکس
 

طرز پخت سوپ کلم+انواع سوپ+اموزش اشپزی+عکس

%image_alt%

طرز پخت سوپ کلم+انواع سوپ+اموزش اشپزی+عکس

•سوپ کلم، سوپ سرماخوردگی
مواد لازم:
دو قاشق سوپخوری روغن مایع
۵/۱ کیلوگرم برگ کلم
۵/۱ قاشق چایخوری زیره سیاه
۱ قاشق چایخوری دانه خردل
۱ لیتر آب مرغ یا آب گوشت
۴ قاشق سوپخوری سرکه سفید یا قرمز
۴ حبه سیر ریز خرد شده
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی رنده شده
۲ قاشق چایخوری شوید خرد شده تازه یا ۱ قاشق چایخوری شوید خشک
برگ های کلم را جدا کرده و خوب بشویید و پس از خشک شدن برگ ها آنها را به صورت رشته های باریک خرد کنید. روغن را در قابلمه بزرگی داغ کنید. کلم، زیره و دانه خردل را در روغن ریخته و در قابلمه را ببندید و بگذارید کلم کمی بپزد. گاهی آن را هم بزنید تا کمی نرم شود. (حدود ۲۵ دقیقه)
سرکه را اضافه کنید و یک دقیقه کلم را با آن تفت دهید، سپس آب مرغ را افزوده و سه چهارم لیتر نیز آب سرد به آن اضافه کنید، سپس سیر و گوجه فرنگی را نیز به بقیه مواد بیفزایید و بگذارید با حرارت ملایم آهسته به جوش آید و حدود ۴۵ دقیقه بپزد. در آخر شوید را افزوده و سرو نمایید.

طرز پخت سوپ کلم+انواع سوپ+اموزش اشپزی+عکس

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو