هر روز، روزي است كه هست و هرگز در جهان روزهاي هم شكلي وجود نداشته است.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز پخت سوپ کلم+انواع سوپ+اموزش اشپزی+عکس

    طرز پخت سوپ کلم+انواع سوپ+اموزش اشپزی+عکس

    %image_alt%

    طرز پخت سوپ کلم+انواع سوپ+اموزش اشپزی+عکس

    •سوپ کلم، سوپ سرماخوردگی
    مواد لازم:
    دو قاشق سوپخوری روغن مایع
    ۵/۱ کیلوگرم برگ کلم
    ۵/۱ قاشق چایخوری زیره سیاه
    ۱ قاشق چایخوری دانه خردل
    ۱ لیتر آب مرغ یا آب گوشت
    ۴ قاشق سوپخوری سرکه سفید یا قرمز
    ۴ حبه سیر ریز خرد شده
    ۴۰۰ گرم گوجه فرنگی رنده شده
    ۲ قاشق چایخوری شوید خرد شده تازه یا ۱ قاشق چایخوری شوید خشک
    برگ های کلم را جدا کرده و خوب بشویید و پس از خشک شدن برگ ها آنها را به صورت رشته های باریک خرد کنید. روغن را در قابلمه بزرگی داغ کنید. کلم، زیره و دانه خردل را در روغن ریخته و در قابلمه را ببندید و بگذارید کلم کمی بپزد. گاهی آن را هم بزنید تا کمی نرم شود. (حدود ۲۵ دقیقه)
    سرکه را اضافه کنید و یک دقیقه کلم را با آن تفت دهید، سپس آب مرغ را افزوده و سه چهارم لیتر نیز آب سرد به آن اضافه کنید، سپس سیر و گوجه فرنگی را نیز به بقیه مواد بیفزایید و بگذارید با حرارت ملایم آهسته به جوش آید و حدود ۴۵ دقیقه بپزد. در آخر شوید را افزوده و سرو نمایید.

    طرز پخت سوپ کلم+انواع سوپ+اموزش اشپزی+عکس

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • منابع اورجینال رباتیک
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • چاپ کتاب اورجینال
  • کتاب اورجینال
  • جعبه هدیه کتاب
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • چاپ کتاب لاتین
  • افست کتاب لاتین
  • خرید منابع پزشکی اورجینال