هنر ما را به گونه اي رويايي از درد هستي رها مي سازد.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » آموزش پخت زولبیا و بامیه در منزل

    آموزش پخت زولبیا و بامیه در منزل

    آموزش پخت زولبیا و بامیه در منزل

     

     

    بامیه خانگی را با این دستور بی نقص دست کنید!!

     

    بامیه یکی از شیرینی های معروف سفره افطار ماه رمضان است. به جای خرید زولبیا و بامیه حاضری با این دستور یک بامیه خوش طعم خانگی با طعمی عالی درست کنید.

    مواد مورد نیاز برای تهیه بامیه خانگی

    آرد : ۱ فنجان
    آب : ۱ فنجان
    روغن مایع : کمی از ۱/۲ کمتر
    شکر : ۱ قاشق چایخوری
    تخم مرغ : ۲ عدد درشت

     

    طرز تهیه بامیه خانگی

    آب و روغن و شکر را روی حرارت بگذارید تا جوش آید.
    هنگامی که ریز جوش زد همه آرد را در آن الک کنید و از روی حرارت بردارید خوب مخلوط کنید.
    دوباره به مدت ۳ الی ۴ دقیقه روی شعله حرارت گیری کنید.
    خمیر حاصل شده را در کاسه ای بریزید تا خنک شود.
    تخم مرغ ها را در کاسه ای با چنگال بزنید، کمی جوش شیرین برای پف بیشتر در این مرحله  به تخم مرغ ها بیفزایید.
    در یک ماهیتابه گود روغن بریزید سپس خمیر  بامیه را در حالی که در قیف با ( سرقیف شکوفه بزرگ ) ریخته اید در روغن بریزید و با قیچی آشپزخانه برش دهید.
    روغن را روی شعله ببرید تا داغ شود و بامیه ها سرخ شود.
    برای تهیه شیره بامیه یک لیوان شکر را به همراه ۱ لیوان آب و کمی گلوکز ( برای براق شدن آن ) و آبلیمو روی شعله قرار دهید و اجازه دهید قوام آید.
    در انتها بعد از سرخ شدن بامیه ها را در آن بغلطانید.

     

     

     

    آموزش پخت زولبیا و بامیه در منزل

    امتیاز 2.67 ( 3 رای )

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • جعبه هدیه کتاب
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • افست کتاب لاتین
  • چاپ کتاب لاتین
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری