شب آنگاه زیباست که نور را باور داشته باشیم.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » خانه داری » تهیه انواع رنگ های خوراکی سالم در منزل+آموزش

    تهیه انواع رنگ های خوراکی سالم در منزل+آموزش

    تهیه انواع رنگ های خوراکی سالم  در منزل+آموزش

    چگونه در خانه رنگ خوراکی درست کنیم

     تهیه انواع رنگ های خوراکی سالم  در منزل+آموزش

     

    اگر جز افرادی هستید که دوست دارند کیک رنگین کمانی بپزند اما به سلامت رنگ های خوراکی شک دارند، حتما این چگونه را دنبال کنید. با استفاده از برخی مواد آشپزی و ترکیب رنگ های به دست آمده می توانید رنگ های بیشتری خلق کنید.

     

    چگونه

    ۱

    چگونه در خانه رنگ خوراکی درست کنیم

    تهیه انواع رنگ های خوراکی سالم  در منزل+آموزش

     

    بنفش، قرمز، آبی: یک عدد کلم قرمز را خرد کنید سپس مقداری نمک بزنید و در مخلوط کن بریزید. سپس مواد را در پارچه ای تمیز ریخته و فشار دهید تا آب بنفش رنگ خوشرنگی از آن خارج شود. برای به دست آوردن رنگ قرمز، رنگ بنفش حاصل شده از کلم را با مقداری آبلیمو مخلوط کنید تا قرمز شود. در عین حال، از همان رنگ بنفش اولیه و با اضافه کردن کمی بکینگ پودر می توانید به رنگ آبی برسید.

    ۲

    قرمز: برای به دست آوردن ترکیب رنگ قرمز یا صورتی می توانید هر کدام از این میوه ها را در مخلوط کن ریخته و سپس در پارچه ای فشرده کنید. رنگ قرمز به دست آمده را می توانید تا دو هفته در فریزر نگهداری کنید.برای اینکه رنگ قرمز پررنگ تری به دست آورید می توانید این میوه ها را در قابلمه بریزیدو یک لیوان آب روی آنها بریزید. مخلوط را کمی حرارت دهید تا غلیظ شود. سپس از صافی رد کنید.

    ۳

    نارنجی: برای به دست آمدن رنگ نارنجی چاره ای جز استفاده از هویج ندارید. البته پرتقال و نارنگی هم رنگ نارنجی تولید می کنند، اما به قدری کم رنگ است که احتمالا دسر شما به رنگ مطلوب نمی رسد. برای تهیه ی رنگ نارنجی، ابتدا چند هویج را آب بگیرید. سپس آب هویج را با شعله ی کم مقداری حرارت دهید تا غلیظ تر شود. رنگ به دست آمده را می توان در انواع دسر ها استفاده کرد و البته به دلیل رنگ دهی بالا طعم هویج مشخص نیست.

    ۴

    صورتی: از چغندر در تولید رنگ صورتی استفاده می شود. چند چغندر را با کمی آب بپزید. سپس همه را در مخلوط کن بریزید و از صافی رد کنید.

    ۵

    سبز: برای به دست امدن رنگ سبز زیاد دستتان باز نیست. گزینه های موجود همه شامل سبزیجات می شوند که البته اکثرا طعم خاصی را وارد دسر یا غذای شما می کنند. با این حال در بین سبزیجات موجود اسفناج بیشترین رنگ دهی را دارد و می توانید با افزودن رنگ کمتر، ترکیب بهتری در دسر به دست آورید، که البته بدین ترتیب دسر نیز طعم اسفناج نمی گیرد.

    نکات و هشدارها

    از رنگ ها برای تزئین برنج، خامه، فوندانت، رنگ کردن نمک خوراکی، تزئین ماست، و انواع کرم ها استفاده می شود.
    برای رنگ کردن دسرها، ابتدا یک قاشق چای خوری از رنگ مورد نظر را به خامه، کرم یا فوندانت اضافه کنید. در صورتی که به رنگ دلخواه نرسیدید، مقداری دیگر اضافه کنید. بدین ترتیب دسر شما طعم نامطلوب نمی گیرد.
    رنگ های خانگی در هر حال به تنوع و درخشش رنگ های خوراکی نمی شوند و در ایجاد و ترکیب رنگ محدودیت های وجود دارد. بنابراین اگر رنگی مد نظر شما بود که با روش های خانگی به دست نمی آید، خیلی هم نگران نباشد. تنها منبع ورود رنگ های خوراکی به بدنتان کیک رنگین کمانی شما نیست، در بستنی، ژله ها، نوشابه ها، شکلات ها و هزاران چیز دیگر از رنگ خوراکی استفاده شده است. پس زیاد هم وسواس به خرج ندهید.

    وقتی که بازیگر زن مشهور کشورمان خلبان می شود+عکس/عکس کمک خلبان شدن بازیگر مشهور زن ایران سوژه داغ اینترنت

    الناز شاکر دوست با تیپ جدیدش+عکس/الناز شاکردوست با تیپ مشکی

    تهیه انواع رنگ های خوراکی سالم  در منزل+آموزش

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی