انسان همان می شود که اغلب به آن فکر می کند. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » روش های سرخ کردن بادمجان رژیمی+آموزش/سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

    روش های سرخ کردن بادمجان رژیمی+آموزش/سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

    روش های سرخ کردن بادمجان رژیمی+آموزش/سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

    چگونه بادمجان را رژیمی تر سرخ کنیم

    روش های سرخ کردن بادمجان رژیمی+آموزش/سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

    بادمجان جز غذاهایی است که حرف های زیادی پشت سرش می زنند. عده ای آلرژی و خارش بدن را پس از مصرف بهانه می کنند. عده ی دیگری هم که با آلرژی مشکلی ندارند، چرب و روغنی بودن آن را مشکل بزرگش می دانند. در این چگونه روش های سرخ کردن بادمجان با روغن کمتر را آموزش می دهیم تا دل هواداران غذاهای رژیمی را هم به دست بیاوریم.

     

    چگونه

    ۱

    ماهیتابه های چدنی و سرامیکی روغن بسیار کمتری برای آشپزی می طلبند. با این حال باز هم می توان روغن مورد نیاز را کمتر کرد. ابتدا ماهیتابه را حسابی داغ کنید سپس کمی روغن کف آن بمالید. بادمجان ها را در ماهیتابه بچینید و با برس روی انها روغن بمالید. وقتی یک طرف سرخ شد آنها را پشت و رو کنید.

    ۲

    قابلمه ای آب جوش آماده کنید. بادمجان را ۵ دقیقه داخل آب جوش قراردهید و بعد از خشک کردن روی یک دستمال تمیز انها را سرخ کنید.

    ۳

    محلول آب و نمک درست کنید و نیم ساعت قبل از سرخ کردن بادمجان ها را در این محلول بیاندازید. سپس آنها را روی دستمال آشپزخانه خشک کنید و بعد سرخ کنید.

    ۴

    ماست هم در کاهش روغن مصرفی تاثیر زیادی دارد. ماست را با استفاده از قلمو روی بادمجان ها بمالید و یک ساعت صبر کنید. در هنگام سرخ کردن برای جلوگیری از پاشیدن روغن، اضافه ی ماست ها را از روی بادمجان پاک کنید.

    ۵

    به جای اینکه مستقیما بادمجان را سرخ کنید، اول آن را روی قابلمه ی آب جوش و با استفاده از یک آبکش بخارپز کنید. سپس آنها را در روغن سرخ کنید.

    ۶

    شیر هم در کاهش روغن مصرفی تاثیر زیادی دارد. مقداری شیر را در یک بشقاب بریزید و در هنگام سرخ کردن بادمجان ها را اول در شیر و بعد در روغن بیاندازید.

    ۷

    بادمجانها را در اب ونمک بخوابانید، بعد از یک ساعت آنها را از آب درآورید و خوب خشک کنید.حالا مقداری آرد را به همراه نمک و ادویه و پودر سیر طعم دار کنید. بادمجان را در آرد بغلتانید و بعد در کمی روغن سرخ کنید. به این روش بادمجان سریع تر سرخ می شود و روغن کمتری جذب می کند.

    ۸

    سفیده تخم مرغ هم از روش های بسیار مفید در کاهش مصرف روغن است. یک عدد سفیده تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و قبل از سرخ کردن بادمجان ها، کمی از آن را با برس روی بادمجان بمالید.

    روش های سرخ کردن بادمجان رژیمی+آموزش/سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • جعبه هدیه کتاب
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • چاپ کتاب اورجینال
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • کتاب اورجینال