نیکوترین عادت تفکر است و حکمت زاده تفکر.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » دست از مرغ سرخ کرده ی ساده بردارید/روش جدید پخت مرغ را امتحان کنید

    دست از مرغ سرخ کرده ی ساده بردارید/روش جدید پخت مرغ را امتحان کنید

    دست از مرغ سرخ کرده ی ساده بردارید/روش جدید پخت مرغ را امتحان کنید

    چگونه مرغ با پنیر سوئیسی و قارچ درست کنیم

    دست از مرغ سرخ کرده ی ساده بردارید/روش جدید پخت مرغ را امتحان کنید

    دست از مرغ سرخ کرده ی ساده بردارید و این روش را امتحان کنید. قارچ گوشتی، پنیر سوئیسی و یک تکنیک چاشنی ساده در چند مرحله به مرغ طعمی دلپذیر می دهد. کل روند ساده است، اما در میز شما می توانید دل همه را بربایید.

     

    چگونه

    ۱

    مواد لازم: ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون، قارچ نگینی شده، ۱ قاشق چای خوری نمک، ۱ حبه سیر بزرگ، دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری ساده، ۱ قاشق چای خوری برگ آویشن خرد شده ی تازه، ۵۰ گرم پنیر سوئیسی دودی، سینه مرغ بدون استخوان، نمک و فلفل برای چاشنی

    ۲

    چگونه مرغ با پنیر سوئیسی و قارچ درست کنیم

    دست از مرغ سرخ کرده ی ساده بردارید/روش جدید پخت مرغ را امتحان کنید

    روغن زیتون را روی حرارت متوسط در یک ظرف متوسط گرم کنید. قارچ را در روغن بریزید. مقداری نمک روی آنها بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه آنها را سرخ کنید تا طلایی شوند. سیر را به آن اضافه کنید. بعد از دو تا سه دقیقه قارچ را از تابه خارج کنید و اجازه دهید به مدت چند دقیقه خنک شود.

    ۳

    چگونه مرغ با پنیر سوئیسی و قارچ درست کنیم

    دست از مرغ سرخ کرده ی ساده بردارید/روش جدید پخت مرغ را امتحان کنید

    قارچ خرد شده، خرده نان، آویشن خرد شده، نمک و پنیر را با هم در یک کاسه ترکیب کنید.

    ۴

    چگونه مرغ با پنیر سوئیسی و قارچ درست کنیم

    دست از مرغ سرخ کرده ی ساده بردارید/روش جدید پخت مرغ را امتحان کنید

    سینه ی مرغ را تا ۴/۳ تا پایین چاک بزنید و بین هر لایه را با انگشت باز کنید.

    ۵

    چگونه مرغ با پنیر سوئیسی و قارچ درست کنیم

    دست از مرغ سرخ کرده ی ساده بردارید/روش جدید پخت مرغ را امتحان کنید

    شکاف ها را با قارچ پر کنید و روی مرغ هم بپاشید. روی ظرف را با فویل بپوشید و در ۳۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزید. در ده دقیقه آخر، فویل را از روی مرغ بردارید. قبل از سرو کردن غذا چند دقیقه صبر کنید تا مرغ کمی استراحت کند.

    دست از مرغ سرخ کرده ی ساده بردارید/روش جدید پخت مرغ را امتحان کنید

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • چاپ کتاب اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • چاپ کتاب لاتین
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک