دانشگاه تمام استعدادهای افراد از جمله بی استعدادی آن ها را آشکار می کند.(آنتوان چخوف)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » آموزش درست کردن همبرگر ساده و سالم

    آموزش درست کردن همبرگر ساده و سالم

    آموزش درست کردن همبرگر ساده و سالم

    چگونه همبرگر درست کنیمآموزش درست کردن همبرگر ساده و سالم

    ریسک استفاده از فراورده های گوشتی آماده مانند همبرگر برای افرادی با وزن یا کلسترول بالا مشابه بازی شیر یا خط می باشد! درست کردن همبرگر توسط خودتان هم آسان است و هم گزینه بسیار سالمی می باشد. این کار مستلزم آن است که گوشت گاو تازه چرخ شده را از قصابی مورد اطمینان خودتان تهیه کنید. اگر می خواهید بدانید که چطور خودتان همبرگر تهیه کنید، فقط مراحل این چگونه را دنبال کنید.

     

    چگونه

    ۱

    مواد لازم

    گوشت گاو تازه بدون چربی چرخ شده ۴۵۰ گرم
    زرده تخم مرغ ۱ عدد

    چاشنی ها

    پیاز قرمز یا سفید ½ یک پیاز کوچک
    خردل ۱ قاشق غذاخوری
    فلفل سفید ۱ قاشق غذاخوری
    سبزی معطر خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
    سیر ۱ حبه
    نمک و فلفل به میزان لازم
    سس کچاپ
    ۲

    تهیه گوشت راسته گاو به طوریکه شامل ۱۵% چربی باشد نه بیشتر. زیرا چربی مازاد روی حرارت آب شده و شعله ور می شود و همبرگر خشک شده و پختن آن با دود بیشتری همراه است. سپس این گوشت را دوبار چرخ کنید.

    ۳

    گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بریزید تا مواد سس را پس از آماده شدن به آن اضافه کنید.

    ۴

    هر ماده ای را که دوست دارید می توانید به همبرگر اضافه کنید مانند: سس گوجه فرنگی، خردل و سبزی خرد شده. این مواد اختیاری هستند، اما با افزودن آنها می توانید عطر و طعم ویژه ای به گوشت اضافه کنید.

    ۵

    در این مرحله نوبت به اضافه کردن زرده تخم مرغ می رسد بدین منظور زرده تخم مرغ را با نمک و فلفل و دیگر موادی که می خواهید، مخلوط کنید. سپس آن را به مواد همبرگر اضافه کنید و با قاشق هم بزنید بعد از اینکه کمی مخلوط شد با دست های تمیز مواد تشکیل دهنده را کاملا با هم ترکیب کنید.

    ۶

    برای درست کردن یک همبرگر یک گلوله از گوشت آماده شده را بردارید و از فشردن مواد برای خارج شدن آب اضافی آن خودداری کنید. از این مواد ۶ توپ به اندازه های مساوی درست کنید این توپ ها را به گونه ای که ضخامتی به اندازه تقریبا ۵/۱ سانتیمتر داشته باشد در کف دست خود مسطح کنید و با انگشت شست خود یک حفره در وسط آن ایجاد کنید. این کار مانع از ایجاد تورم در مرکز همبرگر و پخت ناهموار آن می شود.

    پختن همبرگرها

    ۷

    همبرگرهای آماده را در بین صفحات کاغذ روغنی قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه تا چند ساعت آن ها را در یخچال قرار دهید تا گوشت خودش را گرفته و برای طبخ آماده شود.

    روش پخت

    ۸

    همبرگر دست ساز خود را می توانید سرخ کرده یا کبابی کنید و در فر قرار دهید. روش پخت را می توانید با توجه به امکانات در دسترس خود و نیز طعمی که از طبخ آن با توجه به سلیقه خود انتظار دارید انتخاب کنید. قبل از پخت و پزبهتر است با کمی روغن یا کره مذاب سطح همبرگر را چرب کنید.
    – برای سرخ کردن در ماهیتابه کمی روغن در ماهیتابه بریزید و شروع به سرخ کردن همبرگرها کنید برای داشتن طبخی مطلوب بهتر است شعله را کم کرده تا تمام قسمت های همبرگر به طور یکنواخت پخت شود.
    – برای پخت در فر دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درج سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه بسته به ضخامت همبرگر تنظیم کنید. شما می توانید پس از گذشت نیمی از زمان مورد نظر تست کنید اگر پخته شده آن را از فر خارج کنید.

    آموزش درست کردن همبرگر ساده و سالم

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • کتاب اورجینال
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • چاپ کتاب لاتین
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی