ایستایی وجود ندارد ، هر چه هست جوشش و جاری بودن است.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه سالاد پاستای ارزو orzo

    طرز تهیه سالاد پاستای ارزو orzo

    آموزش تهیه سالاد پاستای اُرزو (پاستا به شکل برنج) جو

    fo3479

     

    مواد لازم :
    پاستای اُرزو             ۴۰۰ گرم
    روغن نباتی            ۲ قاشق غذاخوری
    فلفل دلمه قرمز (خرد شده)     ۲ عدد
    ذرت                             ۳۲۶ گرم
    نخود فرنگی منجمد           ۱۷۵ گرم
    سیر له شده                   ۳ حبه
    ادویه                       ۲ قاشق چایخوری
    ژامبون گوشت                 ۲۸۰ گرم
    سس سویا                    ۱ قاشق غذاخوری
    سس لوبیا سیاه                ۲۲۰ گرم
    روغن کنجد               ۱ قاشق غذاخوری
    توجه : ادویه شامل دانه فلفل سیاه، انیسون، میخک، دارچین و رازیانه

    دستورالعمل تهیه :
    پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کرده و زیر آب سرد آبکشی کنید. در همین حال، روغن را در یک ووک گرم کرده و بعد فلفل، ذرت، نخود فرنگی، سیر و پودر ادویه را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه تفت بدهید. ژامبون، سس سویا، سه چهارم سس لوبیا سیاه و پاستا روا هم اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه دیگر تفت بدهید. در آخر روغن کنجد را اضافه کرده و چاشنی سالاد را چک کنید. باقی مانده سس لوبیا سیاه را در مایکروویو گرم کرده و مخلوط پاستا را در یک کاسه ریخته و سس گرم شده را روی آن بریزید و سرو کنید.

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • چاپ کتاب لاتین
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • منابع اورجینال رباتیک
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • چاپ کتاب اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • جعبه هدیه کتاب
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون