آیا می پنداری که جسم کوچکی هستی ؟ولی درون تو جهان بزرگی نهفته است.(امام علی علیه السلام)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۵ فروردین ۱۳۹۶

A
خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه سالاد پاستای ارزو orzo
modise  

طرز تهیه سالاد پاستای ارزو orzo

آموزش تهیه سالاد پاستای اُرزو (پاستا به شکل برنج) جو

fo3479

 

مواد لازم :
پاستای اُرزو             ۴۰۰ گرم
روغن نباتی            ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه قرمز (خرد شده)     ۲ عدد
ذرت                             ۳۲۶ گرم
نخود فرنگی منجمد           ۱۷۵ گرم
سیر له شده                   ۳ حبه
ادویه                       ۲ قاشق چایخوری
ژامبون گوشت                 ۲۸۰ گرم
سس سویا                    ۱ قاشق غذاخوری
سس لوبیا سیاه                ۲۲۰ گرم
روغن کنجد               ۱ قاشق غذاخوری
توجه : ادویه شامل دانه فلفل سیاه، انیسون، میخک، دارچین و رازیانه

دستورالعمل تهیه :
پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کرده و زیر آب سرد آبکشی کنید. در همین حال، روغن را در یک ووک گرم کرده و بعد فلفل، ذرت، نخود فرنگی، سیر و پودر ادویه را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه تفت بدهید. ژامبون، سس سویا، سه چهارم سس لوبیا سیاه و پاستا روا هم اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه دیگر تفت بدهید. در آخر روغن کنجد را اضافه کرده و چاشنی سالاد را چک کنید. باقی مانده سس لوبیا سیاه را در مایکروویو گرم کرده و مخلوط پاستا را در یک کاسه ریخته و سس گرم شده را روی آن بریزید و سرو کنید.

دانلود

   

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو

modise