كسي كه هرگز تحت فشار نزيسته باشد، آزادي را لمس نمي كند.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » آموزش درست کردن آش جو+عکس

    آموزش درست کردن آش جو+عکس

    آموزش درست کردن آش جو+عکس

    چگونه آش جو درست کنیم

    آموزش درست کردن آش جو+عکس

    جو از نظر طب قديم ايران سرد و خشك می باشد و غذايي بسيار مقویست زیرا حاوی مقادير زیادی فسفر است و برای سیستم عصبي و فعاليت‏ هاي ذهني بسيار مفيد می باشد. بنابر این آش جو به دلیل اینکه حاوی این غله ی ارزشمند است غذایی مغذی است. در این چگونه شما را با روش طبخ این آش خوشمزه آشنا میکنیم .

     

    چگونه

    ۱

    مواد لازم :
    نیم کیلو گوشت ماهیچه سردست
    دو و یک دوم فنجان جوی پوست گرفته یا پرک
    ۴عدد پیاز متوسط
    نیم کیلو تره- اسفناج- جعفری و گشنیز خرد شده
    ۳ فنجان کشک سائیده غلیظ
    به مقدار دلخواه سیر داغ و نعناع داغ
    به مقدار دلخواه نمک و فلفل

    ۲

    جو را با گوشت و پیاز درسته با شعله ملایم بپزید. اگر از جوی پوست گرفته استفاده میکنید جو را قبلاً شسته و خیس کنید.

    ۳

    پیاز را از صافی سیمی رد کرده و با سبزی خرد کرده، به آش اضافه کنید.

    ۴

    کشک را به آش اضافه کرده وبگذارید کشک در آش کاملاً جوشیده و جا بیفتد.

    ۵

    آش را در ظرف کشیده و روی آن را با کمی کشک سائیده، سیر داغ و نعناع داغ تزئین کنید.

    نکات و هشدارها

    این دستور آش جو بدون حبوبات است. در صورتیکه تمایل به اضافه کردن حبوبات داشتید، همراه با جو، حبوبات نیمه پز را به آش اضافه کنید.

    آموزش درست کردن آش جو+عکس

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • چاپ کتاب اورجینال
  • کتاب اورجینال
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • جعبه هدیه کتاب
  • چاپ کتاب آمازون
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار