کارتان را آغاز کنید، توانایی انجامش بدنبال می آید. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » رول کردن کوکو و رولت به روشی ساده و زیبا

    رول کردن کوکو و رولت به روشی ساده و زیبا

    رول کردن کوکو و رولت به روشی ساده و زیبا

    چگونگی پیچیدن کوکو و رولت به صورت زیبا
    رول کردن کوکو و رولت به روشی ساده و زیبا
     

    شاید برای خیلی هایتان پیش آمده باشد که خواستید رولت یا کوکو را رول کنید ولی همین که اولین رول را درست کردید رولتان شکسته و همه کارهایتان خراب شده! برای اینکه این مشکلات دیگر برایتان ایجاد نشود آموزش تصویری رول کردن را قرار دادم … می توانید انواع کوکو، کیک و حتی ژله فرفره ای را به این صورت رول کنید و خیالتان از بابت شکستن راحت باشد!

     

    ۱ – اول از همه باید توجه کنید ضخامت کیک را زیاد نگیرید چون اگر ضخامت کیک زیاد باشد هر چه هم تلاش کنید باز هم رولتان می شکند! پس ضخامت تا حد ممکن کم.

     

    ۲ – اجازه بدهید کیک یا کوکو کامل کامل سرد شود یعنی اصلا حرارت نداشته باشد.

     

    ۳ – یک پارچه مناسب آشپزی تهیه کنید ( مثل دستگیره نخی ) و روی آن را کامل با پودر قند یا هر نوع پودر دیگری مثل پودر نسکافه، شکر، مغز و … بپوشانید اگر هم کوکو هست سعی کنید یا آرد بریزید یا مغز گردو.

     

    ۴ – کیک را که سرد شده مستقیم از قالب برگردانید روی پارچه.

     

    ۵ – دقت کنید با خود پارچه کیک را رول کنید طوری که پارچه بین رولت قرار بگیرد.

    چگونگی پیچیدن کوکو و رولت به صورت زیبا

    رول کردن کوکو و رولت به روشی ساده و زیبا

    دقت کنید با خود پارچه کیک را رول کنید طوری که پارچه بین رولت قرار بگیرد

     

    ۶ – حالا رولت را با پارچه داخل یخچال بگذارید حدود ۲ ساعت اجازه بدهید استراحت کند.

     

    ۷ – بعد از گذشت زمان کیک را خارج کنید و آن را باز کنید حالا بین آن هر چی می خواهید بریزید. کیک را این بار بدون پارچه رول کنید و داخل یخچال بگذارید و بعد از سرد شدن کامل برش بدهید و از آن استفاده کنید.

    چگونگی پیچیدن کوکو و رولت به صورت زیبا

    رول کردن کوکو و رولت به روشی ساده و زیبا

    اجازه بدهید کیک یا کوکو کامل کامل سرد شود یعنی اصلا حرارت نداشته باشد

     

    نکاتی برای رول کردن کوکو و رولت :

    _ اگر کیکتان خیلی ضخیم شده بود و به نشکستن آن امیدی نداشتید یک مقدار آب داغ و ژلاتین را مخلوط کنید و با آبپاش روی کیک بریزید و بعد کیک را رول کنید اینطوری ممکن است نشکند! البته فقط ممکن است!

     

    _ اگر می خواهید رولتان کاکائویی شود بعد از اینکه رول آماده شد آن را روی یک توری بگذارید و روی آن کاکائو آب شده کاملا سرد بریزید و بعد دوباره بگذارید داخل یخچال تا خنک شود.

     

    _ بهتر است بین رول های کوکویی لایه ماست خامه ای قرار بدهید تا هم محکم پیچیده شوند هم خوشمزه تر شوند!

     

     

    رول کردن کوکو و رولت به روشی ساده و زیبا

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • کتاب اورجینال
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک