مرد پارسی دروغ نگوید حتی بهنگام مرگ در جنگ (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بارداری و زایمان » فاجعه مادر شدن در سن بالا/تاثیر سن پدر برروی طول عمر نوزادشان

    فاجعه مادر شدن در سن بالا/تاثیر سن پدر برروی طول عمر نوزادشان

    جورج کلونی مسن تر از میانگین سن والدینی است که اولین بار بچه دار می شوند.اما آیا واقعا پدر و مادر شدن در سن بالا برای والدین و فرزندان دارای فواید است یا عوارض؟

    فاجعه مادر شدن در سن بالا/تاثیر سن پدر برروی طول عمر نوزادشان

    فواید و عوارض پدر و مادر شدن در سن بالا

    فاجعه مادر شدن در سن بالا/تاثیر سن پدر برروی طول عمر نوزادشان

    جورج کلونی مسن تر از میانگین سن والدینی است که اولین بار بچه دار می شوند.اما آیا واقعا پدر و مادر شدن در سن بالا برای والدین و فرزندان دارای فواید است یا عوارض؟

    ۶ حقیقت در مورد بچه دار شدن در سن بالا/ مسن تر:

    جورج و امل کلونی دو ماه پیش در ماه ژانویه صاحب یک دوقلو شدند که اقدام این دو در آمریکا موجی از تمایل زوج های مسن برای بچه دار شدن را به دنبال داشته است.این دوقلو اولین بچه های جورج ۵۵ ساله و امل ۳۹ ساله هستند که در سال ۲۰۱۴ با هم ازدواج کردند.

    اگر می خواهید بیشتر بدانید : جورج کلونی ۵۵ساله و همسر ۳۹ساله اش صاحب فرزندان دوقلو شدند

    کلونی مسن تر از میانگین سن والدینی است که اولین بار بچه دار می شوند. بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ( CDC ) در آمریکا میانگین سن مادرانی که برای اولین بار بچه دار می شوند ۲۶٫۳ در سال ۲۰۱۴ بوده است. بر اساس اطلاعات گردآوری شده بین سال های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۳ میانگین سن پدرانی که برای اولین بار بچه دار می شوند ۲۵٫۴ بوده است.

    با این حال درصد گروه والدین مسن – به خصوص مادران مسن تر – در حال افزایش است. بر اساس گزارش CDC از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۴ نسبت تولد اولین نوزاد در زنان ۳۰  تا ۳۴ ساله ۲۸ درصد و زنان ۳۵ ساله و بالاتر ۲۳ درصد افزایش داشته است.

    بر اساس مطالعه ای که در سال ۲۰۱۱ در مجله اورولوژی منتشر شد، به طور کلی از سال ۱۹۸۰ نرخ تولد اولین نوزاد برای زنان بالای ۳۵ سال حدود ۶۰ درصد و نرخ تولد اولین فرزند در مردان بالای ۴۰  سال حدود ۳۰ درصد افزایش داشته است.

    ۱٫ مادران مسن تر، عمر طولانی تری دارند

    مطالعه ای که در سال ۲۰۱۴ در مجله یائسگی منتشر شده بود نشان داده زنانی که آخرین فرزندشان بعد از ۳۳ سالگی متولد شده نسبت به زنانی که آخرین فرزندشان در ۲۹ سالگی متولد شده ۲ برابر احتمال دارد که ۹۵ سال یا بیشتر عمر کنند. به گفته محققان این مطالعه نشان می دهد کهتوانایی فرزند آوری در سنین بالاتر نشانه ای از کندتر پیر شدن است.

     

    ۲٫ سن پدر ممکن است طول عمر فرزندان را تحت تاثیر قرار دهد

    در مطالعه ای که سال ۲۰۱۲ در مجله آکادمی ملی علوم منتشر شد، نشان داد، مردانی که مسن تر هستند وقتی بچه دار می شوند تمایل به داشتن فرزند و نوه و تلومر طولانی تر (عمر طولانی) دارند که این توالی کروموزومی در انتهای هر کدام از کروموزوم ها وجود دارد و در مقایسه با افرادی که تلومر کوتاه تری دارند، خطر مرگ در طول زمان را کاهش می دهد، و تلومرهای طولانی تر در مقابل روند افزایش سن از شما محافظت می کند.

    اگر می خواهید بیشتر بدانید :

    تلومر و طول عمر

    تلومر (Telomere) پایانه فیزیکی کروموزم‌های خطی می‌باشد که از یک توالی غیر کد کننده تشکیل یافته است.وجود تلومر به عنوان سپر حفاظتی برای محافظت از ژنوم سلول یوکاریوتی اهمیت حیاتی دارد و کاهش زیاد طول تلومر منجر به از بین رفتن توانائی عملکرد این ساختار در انجام وظایف خود شده و درنهایت سلول را به سوی نابودی می‌برد. مشاهدات متعدد نشان داده‌اند که سلولهای سوماتیک انسانی طبیعی، که در سیستم در شیشه(in vitro)کشت داده شده‌اند، تنها می‌توانند تعداد محدودی تقسیم را انجام دهد و پس از آن رشد آنها متوقف شده و سلولها دچار سالخوردگیمی‌شوند پس از اینکه کاهش طول تلومر به حد بحرانی برسد فرکانس بالائی از نوترکیبی‌های کروموزمی مشاهده می‌شود همین امر می‌تواند عامل سالخوردگی و نهایتاٌ نابودی سلول گردد. این اتفاق دربدن موجودات زنده (in vivo) نیز رخ می‌دهد و تحقیقات ارتباط طول عمر موجودات زنده پرسلولی وکاهش طول تلومر را نشان می‌دهند. به عنوان مثال در یک بررسی بر روی موش صحرایی مشاهده شد که کاهش طول عمر تلومر در بافتهای سوماتیک این جانور در جنس نر بیشتر (سریعتر) از جنس ماده‌است.و این مطلب با طول عمر آنها که در ماده‌ها بیش از نرهاست مطابقت دارد. همین مسئله باعث شد که بحث‌هائی پیرامون افزایش مدت عمر بشر و حتی جاودانگی بشر مطرح گردد و دانشمندان در تلاش هستند که ابتدا اینکار را با ساختن حیوانات آزمایشگاهی مثلاً موشهائی با عمرهای طولانی تر ازحد معمول به مرحله عمل برسانند.

     

    ۳٫ دوقلوزایی در مادران مسن تر بیشتر از مادران جوان دیده می شود

    بر اساس یافته های مایو کلینیک Mayo Clinic ( یکی از معتبرترین مراکز و دانشگاه‌های علوم پزشکی جهان است)، شانس داشتن دوقلو در مادران مسن بیشتر است.  بر اساس مطالعه ای که در سال ۲۰۰۶ در مجله Human Reproduction منتشر شد. علت آن ممکن است به تغییرات هورمونی که با افزایش سن در زنان رخ می دهد برگردد. ولی استفاده از درمان های باروری از جمله لقاح آزمایشگاهی هم ممکن است در این زمینه نقش داشته باشد. تولد دوقلو در زنان مسن در آمریکا افزایش داشته است. بر اساس گزارش سال ۲۰۱۲  CDC از سال ۱۹۸۰ تا ۲۰۰۹، نرخ تولد دوقلوها در بین زنان ۳۵ تا ۳۹ ساله ۱۰۰ درصد افزایش داشته است و بین زنان ۴۰ ساله و بالاتر ۲۰۰ درصد شده است.

     

    ۴٫ کودکان پدران مسن تر ممکن است ریسک بالاتری برای ابتلا به مشکلات روانی داشته باشند

    مطالعه ای که در سال ۲۰۱۴ در سوئد انجام شد و در مجله JAMA Psychiatry منتشر شد، نشان داده است فرزندان متولد شده از پدران بالای ۴۵ سال در مقایسه با فرزندان متولد شده از پدرانی که در اوایل دهه ۲۰ سالگیشان هستند، ۳٫۵ برابر احتمال ابتلا به اوتیسم، ۱۳ برابر احتمال ابتلا به ADHD ( اختلال کم توجهی و بیش فعالی ) و ۲۴ برابر احتمال ابتلا به اختلال دوقطبی در آن ها بیشتر است. محققان متذکر شدن که با بالا رفتن سن مردان، جهش در اسپرمشان افزایش یافته که منجر به انتقال این جهش به فرزندشان می شود.

     

    ۵٫ بارداری بالای ۳۵ سال با خطر همراه است

    مطالعات مایو کلینیک نشان می دهد زنانی که سنشان بالای ۳۵ سال است، احتمال ابتلا به فشار خود در دوران بارداری در آن ها بیشتر بوده و زایمان پیش از موعد در آن ها در مقایسه با مادران جوان تر بیشتر است.به علاوه زنان بالای ۳۵ سال ریسک بیشتری در به دنیا آوردن فرزندی با شرایط خاص به سبب کم بودن یا آسیب کروموزومی دارند از قبیل بیماری سندرم داون. با این حال بر اساس گزارش کنگره متخصصان زنان و زایمان آمریکا احتمال خطر داشتن فرزندی با مشکل کروموزومی، کم است.

     

    ۶٫ خطر ابتلا به سرطان در مادران مسن تر کم تر است

    مطالعه ای که سال ۲۰۱۲ در مجله آمریکایی اپیدمیولوژی منتشر شده نشان داد زنانی که آخرین فرزندشان در دهه ۳۰ یا ۴۰ بوده نسبت به زنانی که آخرین فرزندشان در ۲۵ سالگی بوده است خطر ابتلا به سرطان آندومتر ( سرطان داخلی رحم ) در آن ها کم تر بوده است. دلیل این یافته مشخص نیست ولی می تواند به این علت باشد که زایمان، رحم را از شر سلول های سرطان زا خلاص می کند یا این که زنانی که در سنین بالاتر توانایی فرزند آوری دارند، رحم سالم تری داشته اند.

    فاجعه مادر شدن در سن بالا/تاثیر سن پدر برروی طول عمر نوزادشان

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • چاپ کتاب لاتین
  • منابع اورجینال رباتیک
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • افست کتاب لاتین
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • چاپ کتاب اورجینال