تنها راه تغییر یافتن یک تصمیم واقعی است.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » پیشگیری و بهبود تبخال/علت تبخال و بهترین راه درمان خانگی

    پیشگیری و بهبود تبخال/علت تبخال و بهترین راه درمان خانگی

    درمان‌های رایجی برای تبخال وجود دارد و برخی از مواد غذایی هم به پیشگیری و بهبود تبخال کمک می‌کنند.

    پیشگیری و بهبود تبخال/علت تبخال و بهترین راه درمان خانگی

    خوراکی های مفید برای درمان تبخال

    پیشگیری و بهبود تبخال/علت تبخال و بهترین راه درمان خانگی

    درمان‌های رایجی برای تبخال وجود دارد و برخی از مواد غذایی هم به پیشگیری و بهبود تبخال کمک می‌کنند.

    تبخال، علائم و درمان

    زخم سرد توسط ویروس تبخال در ناحیه اعصاب صورت ایجاد می‌شود. این ویروس به پایانه اعصاب مخصوصا در اطراف لب حركت می‌كند، سپس وارد سلول‌ها شده و نهایتا باعث عفونت و بروز زخم سرد می‌شود. این عارضه با استرس، سرماخوردگی، آنفلوانزا، خستگی و عادت ماهیانه تشدید می‌شود.

     

    علائم تبخال

    اولین علامت تبخال احساس ذوق ذوق ناگهانی است، كه معمولا در طی ۲۴ ساعت به تاول تبدیل می‌شود. عفونت می‌تواند علائمی شبیه آنفلوانزا در فرد ایجاد كند. بعد از چند روز زخم سرد خشك شده و پوست التیام می‌یابد.

     

    درمان‌های رایج تبخال

    درمان‌های رایجی برای تبخال وجود دارد و برخی از مواد غذایی هم به پیشگیری و بهبود تبخال کمک می‌کنند. معمولا برای كاهش درد از مسكن استفاده می‌شود. در برخی موارد پزشك كرم‌های ضد ویروس چون آسیكلوویر تجویز می‌كند. در صورت عود مكرر عفونت هرپس ممكن است از آسیكلوویر خوراكی برای درمان استفاده شود.

     

    مواد غذایی مفید برای تبخال

    ویتامین C و تبخال

    پرتقال، گریپ فروت، توت‌ها، فلفل قرمز، سبزی‌های با برگ سبز، سیب‌زمینی شیرین و  سیب زمینی از منابع خوب ویتامین C هستند. دریافت مقادیر بالای ویتامین C می‌تواند در پیشگیری از زخم سرد موثر باشد.

     

    فلاوونوئیدها و تبخال

    پیاز، سیب، انگور و چای از منابع غنی بیوفلاونوئیدها هستند كه می‌توانند از تشكیل تاول بعد از احساس ذوق ذوق كردن پیشگیری كنند.

     

    اسیدهای آمینه و تبخال

    گوشت‌های قرمز، گوشت مرغ، ماهی، شیر و تخم‌مرغ حاوی اسید آمینه لیزین هستند.‌ این اسیدآمینه عملكرد آرژنین را كه به تکثیر ویروس‌ها كمك می‌كند، مهار می‌نماید.

     

    مواد غذایی كه باید در تبخال پرهیز شوند

    شكلات، مغز دانه‌ها، دانه‌ها و كشمش‌ها حاوی اسید آمینه آرژنین هستند که به تکثیر ویروس کمک می‌کنند.

     

    سایر اقدامات برای تبخال

    – مكمل ۲۰۰ میلی گرم ویتامین C و بیوفلاونوئیدها ۳ تا۴ بار در روز می‌توانند از بروز هرپس پیشگیری كنند.

    – مصرف قرص روی به هنگام استرس به تقویت عملكرد سیستم ایمنی كمك می‌كند.

    – مصرف ۱۵ قطره اکیناسه در آب گرم، سه بار در روز به تقویت عملکرد سیستم ایمنی کمک می‌کند.

     

    پیشگیری و بهبود تبخال/علت تبخال و بهترین راه درمان خانگی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • منابع اورجینال رباتیک
  • چاپ کتاب اورجینال
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • افست کتاب لاتین
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • چاپ کتاب آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی