ایستایی وجود ندارد ، هر چه هست جوشش و جاری بودن است.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » خانه داری » ترفندهای آشپزی جهت زندگی بهتر

    ترفندهای آشپزی جهت زندگی بهتر

    کارهای عادی است که هر لحظه طوری انجام می دهیم که بار اول آموخته ایم و هیچ وقت به این فکر نمی کنیم که همین کارها را با استفاده

    ترفندهای آشپزی جهت زندگی بهتر

    ترفندهای آشپزی جهت زندگی بهتر

    عبارات مهم : سیب زمینی – ترفندهای

    قبل از سرو یک غذای گرم بشقاب را گرم کنید

    ترفندهای آشپزی جهت زندگی بهتر

    کارهای عادی است که هر لحظه طوری انجام می دهیم که بار اول آموخته ایم و هیچ وقت به این فکر نمی کنیم که همین کارها را با استفاده از خلاقیتمان می توانیم چقدر راحت تر انجام دهیم. درست مانند هر چیز دیگری. کافیست به انجام کارها از زاویه ای دیگر نگاه کنیم.

    امروز می خواهم ترفندهای آشپزی را به شما آموزش دهم که با انجامشان می توانید زندگی را جهت خود راحت تر کنید.

    کارهای عادی است که هر لحظه طوری انجام می دهیم که بار اول آموخته ایم و هیچ وقت به این فکر نمی کنیم که همین کارها را با استفاده

    ۱- چگونه سوپی که شور شده است را نجات دهیم؟

    راه های زیادی جهت انجام این کار وجود دارد، جهت مثال می توانید یک توری به همراه مقدار کمی غلات را داخل قابلمه سوپ قرار دهید و بجوشانیدش. توری نمک اضافی را به خود جذب می کند. می توانید یک حبه قند را با قاشق غذا خوری داخل سوپ فرو ببرید. هنگامی که قند شروع به ذوب شدن کرد قاشق را بردارید و همین فرآیند را با حبه قندی دیگر تکرار کنید.

    ۲- چگونه گوشت را نرم کنیم؟

    اگر می خواهید استیکی نرم و فوق العاده درست کنید قبل از پخت گوشت را در سس مایونز بخیسانید تا نرم شود.

    ترفندهای آشپزی جهت زندگی بهتر

    ۳- بلال

    باقی مانده بلال آب پز را می توانید در سالاد مورد استفاده قرار دهید. تنها کافیست با یک چاقو تیز ذرت ها را از رویش جدا کنید.

    کارهای عادی است که هر لحظه طوری انجام می دهیم که بار اول آموخته ایم و هیچ وقت به این فکر نمی کنیم که همین کارها را با استفاده

    ۴- چگونه طعم نیرومند یک غذا را حفظ کنیم؟

    قبل از سرو یک غذای گرم بشقاب را گرم کنید و قبل از سرو یک غذای سرد آن را خنک کنید. با همین تکنیک کوچک می توانید به حفظ طعم نیرومند و تازگی غذا کمک کنید.

    ۵- چگونه به سادگی زرده تخم مرغ را جدا کنیم؟

    ترفندهای آشپزی جهت زندگی بهتر

    به جای استفاده از وسائل متفاوت جهت بیرون کشیدن زرده تخم مرغ می توانید با یک بطری پلاستیکی راحت این کار را بکنید. کافیست ورودی بطری را روی زرده نگه دارید و با کمی فشار به اطراف بطری و سپس رها کردن زرده را از روی سفیده به داخل بطری بکشید.

    ۶- شیر و پوره سیب زمینی

    بهتر است شیر سرد به پوره سیب زمینی اضافه نکنید. این کار باعث می شود پوره خاکستری رنگ شود. اگر شیر را بجوشانید و همانطور داغ به پوره اضافه اش کنید بهتر است.

    ۷- حبه های یخ خوش طعم

    می توانید با اضافه کردن لیمو، پرتقال، توت و برگ نعناع به حبه های یخ آنها را خوش طعم کنید. اضافه کردن این حبه های یخ به نوشیدنی ها هم ظاهری قشنگ ایجاد می کند و هم طعم اضافه می کند.

    ۸- اگر نان در حال بیات شدن بود

    به غیر از ساندویچ راه های زیادی جهت غذا ساختن با نان وجود دارد. یکی از آنها نان پنیری است که غذایی فوق العاده خوشمزه را می توانید به این روش درست کنید.

    اگر نان در حال بیات شدن بود با آن نان پنیری درست کنید

    ۹- نگهداری از سبزیجات

    برای نگهداری طولانی تر از سبزیجات جهت مثال کرفس و بروکلی آنها را در فویل بپیچید.

    ۱۰- تازه کردن غذاهای پخته شده

    برای اینکه به پیتزای سرد طعم و بویی تازه بدهید، می توانید به جای مایکروفر در یک ماهی تابه گرمش کنید.

    ۱۱- چگونه برش با چاقو را راحت تر کنیم؟

    برای اینکه مطمئن شوید چاقو هنگام بریدن از دستتان لیز نمی خورد، چند کش پلاستیکی را در چند نقطه دسته پاقو بپیچید.

    ۱۲- جایگزین مایونز

    اگر مایونزتان تمام شده است بود ولی در یخچال خامه ترش داشتید می توانید با کمک آن به سادگی یک سس شبیه به مایونز درست کنید: تنها کافیست خامه ترش را با زرده تخم مرغ آب پز شده است ترکیب کنید و یک قاشق سس خردل نیز به آن اضافه کنید.

    ۱۳- اگر پیاز خرد شده است پلاسید

    پیاز خرد شده است را اگر داخل یک ظرف نمک زده شده است قرار دهید تازه می ماند. حتی می توانید به آن کمی روغن گیاهی بزنید و داخل یک ظرف دربسته نگهداری اش کنید.

    پیاز خرد شده است را اگر داخل یک ظرف نمک زده شده است قرار دهید تازه می ماند

    ۱۴- از بین بردن بوی ظروف

    اگر ظرف هایتان بوی ماهی یا پیاز را در خود نگه داشته اند، آنها را با آب و سرکه بشویید بویشان از بین می رود.

    ۱۵- قهوه در جذوه ( نوعی قوه جوش جهت ساختن قهوه ترک )

    برای اینکه خرده های قهوه در انتهای جذوه بمانند یک قاشق چای خوری آب سرد به آن اضافه کنید و نیم دقیقه صبر کنید. سپس قهوه را داخل فنجان بریزید.

    ۱۶- نان را تازه نگه دارید

    اگر یک قطعه سیب داخل جای نگه داری نان ها قرار دهید آنها را تازه تر نگه می دارد.

    ۱۷- سیب زمینی ترد

    سیب زمینی سرخ کرده را اگر ابتدا با دستمال کاغذی خشک کنید و یا مدتی داخل مایکروفر قرار دهید و سپس سرخ کنید خوش طعم و ترد می شود.

    امیدوارم این ترفندها به دردتان خورده باشد. شما هم اگر از این ترفندها بلد هستید در قسمت کامنت با ما و دیگر بازدیدکنندگان به اشتراک بگذارید.

    منبع : bedunim.ir

    واژه های کلیدی: سیب زمینی | ترفندهای | سس مایونز | استفاده | مایکروفر | نگهداری | چگونه | زندگی | بشقاب | آشپزی

    ترفندهای آشپزی جهت زندگی بهتر

    ترفندهای آشپزی جهت زندگی بهتر

    ترفندهای آشپزی جهت زندگی بهتر

    ترفندهای آشپزی جهت زندگی بهتر

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • افست کتاب لاتین
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • چاپ کتاب لاتین
  • کتاب اورجینال
  • خرید کتاب خارجی