در این جهان، همواره برای كسانی كه از خطری بهراسند، خطری وجود خواهد داشت.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » خانه داری » چند روش جهت مزه دار کردن ماهی

    چند روش جهت مزه دار کردن ماهی

    جنوب کشور عزیزمان ایران جهت مزه دار کردن ماهی از روش هایی استفاده می کنند که ماهی را بسیار خوشمزه و ترد می کند. جهت مزه دار کردن ماهی

    چند روش جهت مزه دار کردن ماهی

    چند روش جهت مزه دار کردن ماهی

    عبارات مهم : استفاده – خوشمزه

    رزماری جهت از بین بردن بوی بد و تند ماهی، میگو و مرغ عالی ترین گزینش است

    چند روش جهت مزه دار کردن ماهی

    مزه دار کردن ماهی به روش جنوبی ها

    جنوب کشور عزیزمان ایران جهت مزه دار کردن ماهی از روش هایی استفاده می کنند که ماهی را بسیار خوشمزه و ترد می کند. جهت مزه دار کردن ماهی می توان از سبزیجات و ادویه های گوناگونی استفاده کرد. بعضی از این مواد را باهم مرور می کنیم.

    جنوب کشور عزیزمان ایران جهت مزه دار کردن ماهی از روش هایی استفاده می کنند که ماهی را بسیار خوشمزه و ترد می کند. جهت مزه دار کردن ماهی

    مزه دار کردن ماهی با گشنیز

    این سبزی نه تنها در جنوب کشور عزیزمان ایران بلکه بین اعراب و هندی ها هم یکی از پرمصرف ترین سبزی هاست. در انواع قلیه، جهت پر کردن داخل شکم ماهی و در انواع کاری ها از این سبزی معطر استفاده می شود. این سبزی علاوه بر اینکه خاصیت میکروب زدایی دارد ضدنفخ و دل درد هم هست.

    مزه دار کردن ماهی با سیر و پیاز

    این دو یار دوست داشتنی، درواقع جزءلاینفک زیاد غذاها هستند. هر دو از نظر طب سنتی گرم و خشک هستند. سیرکاهش دهنده فشارخون و آنتی بیوتیکی طبیعی و پیاز هم به عنوان پایین آورنده قندخون و یک انسولین طبیعی بسیار محبوب است.

    چند روش جهت مزه دار کردن ماهی

    مزه دار کردن ماهی با رزماری

    این گیاه خوشبوی مدیترانه ای جهت از بین بردن بوی بد و تند ماهی، میگو و مرغ عالی ترین گزینش هست. جهت نگهداری رزماری تازه برگ های آن را از ساقه جدا کنید و درون دستمال کاغذی گذاشته و بعد در یک کیسه فریزر قرار دهید و داخل یخچال بگذارید.

    مزه دار کردن ماهی با زنجبیل

    جنوب کشور عزیزمان ایران جهت مزه دار کردن ماهی از روش هایی استفاده می کنند که ماهی را بسیار خوشمزه و ترد می کند. جهت مزه دار کردن ماهی

    این ریشه دوست داشتنی گل سر سبد آشپزی سبک هندی و چینی هست. زنجبیل علاوه بر خاصیت انرژی زایی، کلسترول خون را پایین می آورد و به هضم غذا کمک می کند و از همه مهم تر اینکه خاصیت ضدسرطانی دارد.

    مزه دار کردن ماهی با تمر هندی، این خوراکی ترش پرخاصیت

    تمرهندی اصالتا آفریقایی هست. این گیاه نخستین بار در مناطق استوایی قاره آفریقا روییده هست. تمرهندی صدها سال پیش به وسیله کشتی به هند انتقال یافته شد و در آنجا پرورش پیدا کرد. بعد از آن، این گیاه در سراسر دنیا پخش شد. این روزها شما با سر زدن به بازار، تمرهندی را در دو نوع شور و شیرین پیدا می کنید. تمرهندی رسیده و شیرین به عنوان میوه مصرف می شود. تمرهندی خاصیت ضد درد و ضد باکتریایی هم دارد و مهم تر از همه، منبعی غنی از آنتی اکسیدان هست. بعد این خوراکی خوشمزه را اصلا دست کم نگیرید.

    چند روش جهت مزه دار کردن ماهی

    منبع : مجله سیب سبز – bartarinha.ir

    واژه های کلیدی: استفاده | خوشمزه | طبیعی | ایران | انواع | آشپزی | زنجبیل | رزماری

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • افست کتاب لاتین
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • چاپ کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب لاتین
  • چاپ کتاب آمازون
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی