تنها راه تغییر یافتن یک تصمیم واقعی است.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » یک نوشیدنی سنتی جهت هضم غدا

    یک نوشیدنی سنتی جهت هضم غدا

    این روزها افراد بسیاری مجبورند غذای خود را در کمترین وقت ممکن و سخت‌ترین شرایط به عنوان نمونه پشت میز کار بخورند. این سبک زندگی، هضم‌کردن غذا جهت

    یک نوشیدنی سنتی جهت هضم غدا

    این روزها افراد بسیاری مجبورند غذای خود را در کمترین وقت ممکن و سخت‌ترین شرایط به عنوان نمونه پشت میز کار بخورند. این سبک زندگی، هضم‌کردن غذا جهت معده را سخت کرده هست، این نوشیدنی سنتی می تواند در هضم غذا به شما کمک کند

    یک نوشیدنی هضم کننده غذا، با پرتقال و عطر سنتی هل

    شاید بسیاری از این افراد خبر نداشته باشند که از ترکیب گیاه باستانی هل با پرتقال، نوشیدنی خوشرنگ و آرام‌بخشی به وجود می‌آید که به معده آنها جهت هضم غذا کمک زیادی می‌کند.

    هل و پرتقال ترکیبات مهم این نوشیدنی آرامبخش هستند که خاصیت‌ هر کدام از آنها نقش چشمگیری در زیاد کردن قدرت گوارش دارد. از ترکیب عصاره هل و پرتقال با کمی آب سودا، یک نوشیدنی لیمویی‌رنگ و هضم کننده متولد می‌شود.

    یک نوشیدنی سنتی جهت هضم غدا

    هل؛ گیاهی ایمن‌کننده

    هل گیاهی آشنا شده است جهت ایرانیان به‌ویژه عطارها و پزشک‌های طب سنتی هست. این گیاه سنتی در جامعه کشور عزیزمان ایران به‌ویژه در میان کردها جایگاه مهمی دارد، به طوری که نوشیدنی هل یکی از پرطرفدارترین انواع نوشیدنی‌ در میان آنهاست. در اساطیر اسکاندیناوی نیز ملکه‌ای به نام «هل» وجود داشته که نقش کلیدی در افسانه بالدر و تلاش جهت رستاخیزی او ایفا می‌کند و این نشان می‌دهد که هل از قدمت دیرینه‌ای در دنیا برخوردار است.

    این گیاه نزد هندوها نیز مقدس هست. به طوری که آنها در مراسم مذهبی و همچنین در جشن‌های عروسی خود، دانه‌های هل را روی آتش می‌ریزند تا بوی خوش آنها فضا را عطرآگین کند. آنها معتقدند در چنین شرایطی، مراسم حالتی روحانی و معنوی به خود می‌گیرد.

    در کتاب‌های قدیمی سانسکریت، هل به نام «الا» معرفی شده است و فواید دارویی آن شرح داده شده است هست. هل، این گیاه معطر، از گذشته‌های دور در پزشکی چینی و یونانی به عنوان درمانی جهت اختلالات گوارشی مورد استفاده بوده است.

    این روزها افراد بسیاری مجبورند غذای خود را در کمترین وقت ممکن و سخت‌ترین شرایط به عنوان نمونه پشت میز کار بخورند. این سبک زندگی، هضم‌کردن غذا جهت

    هل به کنترل اختلالات گوارشی مانند نفخ شکم و گرفتگی معده کمک می‌کند. ویتامین ب۲ موجود در این گیاه باعث آزادسازی انرژی از کربوهیدرات‌ها، پروتئین و چربی می‌شود و تکثیرکننده رشد و ترمیم‌کننده پوست، مو، ناخن و مفاصل هست. ویتامین آ و سی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، مس، آهن، منگنز، منیزیم، فسفر و روی موجود در هل نیز از سیستم ایمنی بدن محافظت می‌کند.

    پرتقال؛ هضم کننده‌ای آرامبخش

    پرتقال از مرکبات آرامبخش، نشاط‌آور و هضم‌کننده طبیعی است که ماده مغذی گیاهی لیمونوئید موجود در آن، دشمن سلول‌های سرطانی و تومورها است و از عدسی‌های چشم در برابر آب مروارید محافظت می‌کند.

    ریشه پرتقال در جنوب شرق آسیا (چین و هند) است که در دوران باستان احتمالا با پیوند نارنگی و پومیلو پرورش یافته هست. کشت این میوه از قرن‌ها قبل در کشور عزیزمان ایران هم مرسوم بوده است و حتی ایتالیایی‌ها در قرن ۱۱ میلادی، پرتقال ایرانی را به جنوب اروپا بردند و در آنجا کشت کردند.

    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع: jamejamonline.ir

    یک نوشیدنی سنتی جهت هضم غدا

    واژه های کلیدی: ویتامین | نوشیدنی | ایرانیان | پرتقال | ایرانی | نوشیدنی | سلامت | ایران | پرتقال

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • خرید کتاب خارجی
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • افست کتاب لاتین