اطلاعیه سایت
حتما عناوین زیر و مطالب انتهای صفحه را ببینید !!!
رکورد بیشترین لایک عکس در اینستاگرام توسط سلبریتی جنجالی شکسته شد + عکس
معما و تست هوش عبور از رودخانه + پاسخ
محمد رضا گلزار و مهناز افشار کنار دیگ نذری اربعین + عکس
حضور علی کریمی در برنامه خندوانه رامبد جوان
جدیدترین عکس ساره بیات / حامد بهداد در سفر به کانادا + تصاویر
تصاویر زننده و داغ چکامه چمن ماه و مانی کسرائیان + GEM
تصاویر جذاب مدلینگ شدن بهنوش بختیاری برای برند پاندورا
عکس های مدلینگ شدن آناهیتا نعمتی
عکس های جدید پوریا پور سرخ و مهراوه شریفی نیا بازیگران سریال کیمیا
جنایت جدید داعش : نصف کردن خبرنگار سوری از وسط + عکس
ماجرای کادر پزشکی بیمارستان خمینی شهر اصفهان و بخیه صورت کودک فقیر + کاریکاتور
همیشه گفته می شود سبزیجات را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسانید. شاید در مورد زیاد سبزیجات این درست باشد ولی در بعضی از سبزیجات، پختن باعث تقویت ارزش غذایی آنها می گردد
همیشه گفته می شود سبزیجات را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسانید. شاید در مورد زیاد سبزیجات این درست باشد ولی در بعضی از سبزیجات، پختن باعث تقویت ارزش غذایی آنها می گردد
سبزی جاتی که پختن ارزش غذایی آنها را زیاد کردن می دهد
خوردن سبزیجات بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم هست. ورزشکاران و طرفداران فیتنس، سبزیجات را به عنوان منبع ارزشمندی از فیتوکمیکال ها می دانند. این ترکیبات شیمیایی دارای فواید آنتی اکسیدانی هستند.
آنتی اکسیدان ها عناصری قدرتمند هستند که رادیکال های آزاد در بدن را از بین برده و در پیشگیری از امراض مفیدند. به همین دلیل، مصرف سبزیجات باعث کم کردن ریسک سرطان، بیماری قلبی و بیماری های نابودکننده می شود.
چه سبزی هایی را پخته مصرف کنیم؟
پختن می تواند ارزش غذایی را زیاد کند
همیشه گفته می شود سبزیجات را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسانید. شاید در مورد زیاد سبزیجات این درست باشد ولی در بعضی از سبزیجات، پختن باعث تقویت ارزش غذایی آنها می گردد.
گوجه فرنگی، کلم بروکلی و هویج، سه نوع سبزی هستند که معلوم شده است ارزش غذایی ارزش با پخته شدن زیاد می شود؛ یعنی در این سبزی ها، ترکیبات فیتوکمیکال اگر گرما نبینند، در دیواره سلولی حبس می مانند. حالا باید ببینیم پختن چگونه مواد مغذی را در این سبزیجات تقویت می کند.
همیشه گفته می شود سبزیجات را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسانید. شاید در مورد زیاد سبزیجات این درست باشد ولی در بعضی از سبزیجات، پختن باعث تقویت ارزش غذایی آنها می گردد
گوجه فرنگی
گوجه فرنگی از نظر علمی در ردهی میوه ها قرار دارد، ولی اگر پخته شود، سبزی محسوب می گردد. گوجه فرنگی بسیار مغذی و منبع غنی ویتامین ث و لیکوپن می باشد. لیکوپن، فیتوکمیکالی است که باعث قرمزی رنگ آن شده است و البته فواید آنتی اکسیدانی قابل توجهی نیز دارد.
بخارپز یا آب پز کردن گوجه فرنگی، عالی ترین شیوه جهت فعال کردن لیکوپن به منظور ماکسیمم استفاده از مواد مغذی آن هست. لیکوپن، ریسک سرطان را کم کردن داده، سلامت قلب را ارتقاء داده و تصویر العمل هایی نورولوژیکی را تقویت می نماید.
بروکلی
بروکلی جزو خانوادهی کلم هاست و فواید آنتی اکسیدانی آن بسیار معروف هست. همچنین بروکلی منبع غنی لوتئین و توکوفرول می باشد. این ترکیبات شیمیایی، با کم کردن التهاب در رگ های خونی بدن، ریسک سرطان را کم کردن می دهند.
بروکلی، مشهور است به سبزی سم زدا (دتوکس) و سوپرفود بودن. تحقیقات نشان داده پختن بروکلی، موجب رها شدن کاروتنوئیدها می شود.
بهترین شیوه جهت پخت بروکلی، آب پز و بخارپز کردن آن است که با این شیوه ها فواید کاروتنوئید، لوتئین و فیتوئن ها تقویت می شود. فیتوئن می تواند احتمال مبتلا شدن به سرطان پروستات را کم کردن داده و سلامت قلب را اصلاح دهد و همچنین التهاب در رگ های خونی را کم کند.
چه سبزی هایی را پخته مصرف کنیم؟
البته در مورد کلم بروکلی ضد و نقیض ها زیاد است ولی آن چه از مجموع مطالعات و تحقیقات حاصل می شود این است که بهتر است این کلم به مدت وقت کوتاهی در آب در حال جوش قرار بگیرد و سپس از آن خارج شود و یا به مدت وقت کوتاهی بخارپز شود. در واقع با پختن بروکلی بعضی فواید آن، زیاد کردن و بعضی دیگر کم کردن می یابد.
هویج
هویج، سبزی ریشه ای معروفی است که سرشار از بتاکاروتن است و ویتامین ها و مواد معدنی زیادی دارد. هویج فواید آنتی اکسیدانی دارد که بیشترشان ناشی از تجمع بسیار زیاد ویتامین آ و بتاکاروتن می باشد. آزمایشات نشان داده آب پز کردن هویج، کاروتنوئیدها را تا ۱۴ درصد زیاد کردن می دهد.
سایر شیوه های پخت موجب کم کردن ارزش آنتی اکسیدانی آن می شود، با سرخ کردن آن نیز بیشترین کم کردن را در این فواید خواهید داشت. با آب پز کردن هویج، زیاد ویتامین ث و کاروتنوئیدهای آن حفظ می شود. عالی ترین دما و وقت توصیه شده است جهت پخت هویج ۶۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۲۰ دقیقه است.
همیشه گفته می شود سبزیجات را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسانید. شاید در مورد زیاد سبزیجات این درست باشد ولی در بعضی از سبزیجات، پختن باعث تقویت ارزش غذایی آنها می گردد
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
عبارات مهم : سرطان پروستات – گوجه فرنگی منبع: salamatnews.com
واژه های کلیدی: سرطان پروستات | گوجه فرنگی | کلم بروکلی | رژیم غذایی | گوجه فرنگی | ویتامین | سبزیجات | بیماری | سبزیجات | فرنگی | سلامت
-
محسن افشانی بازیگر سینما تلویزیون به خاطر حمل سلاح در پیج اینستاگرام خودش ب
-
ماجرای تیراندازی در فرودگاه مهرآباد/ آیا داعش در این حمله دست داشته است؟
-
بررسی گروگانگیری در بیمارستان به علت عدم پرداخت هزینه
-
علت فراموش کردن ۲۵ مسافر هواپیما توسط خلبان+پیام عذرخواهی
-
وضعیت خسارت و تعطیلی مدارس بر اثر سیل در آذربایجان شرقی+عکس
اخبار
آرشیو-
چذابه امروز وضعیت مرزهای عراق آخرین وضعیت مرزهای خوزستان شلمچه مهران
آخرین وضعیت مرزهای عراق شلمچه باز و چذابه موقتا بسته شد / تلاش برای رفع مشکل ادامه دارد استاندار خوزستان: پایانه مرزی شلمچه برای تردد زائران اربعین حسینی باز است همچنین مرز چذابه به صورت موقت از سوی کشور عراق بست...
-
ندیم امیری ؛ بازیکن افغانتبار تیم ملی فوتبال آلمان کیست و چطور به این تیم دعوت شد؟
-
سود نجومی که بانک ها از وام مردم به جیب میزنند!
-
خانواده میترا استاد نجفی را بخشیدند!
-
والیبال بازی کردن گلزار و علی کریمی در باشگاه
گالری عکس
آرشیو-
کافه اینستا با فریبا نادری زن ستاره مشهور ایرانی
اینستاگرام فریبا نادری | بازیگر معروف | فریبا نادری | اینستاگرام | بازیگر | تصویر | آخرین | اینستا کافه اینستا با فریبا نادری دراین قسمت از کافه اینستا مروری داریم بـه آخرین فعالیت هـای زن فری...
-
مدگردی با سحر قریشی | جالب ترین استایل های سحر قریشی
-
متن های تبریک تولد+ عکس نوشته خاص تولدت مبارک عشقم
-
عکس نوشته و جملات سنگین و معنا دار | سخنان بزرگان
-
سوپر استارها در کنسرت مهران مدیری | خواندن ترانه سوغاتی مرحوم هایده