گنج هائی که در قلب هستند ، قابل سرقت نیستند.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » آموزش تصویری+ طرز تهیه شیرینی عید نوروز ،ساده خانگی و تازه

    آموزش تصویری+ طرز تهیه شیرینی عید نوروز ،ساده خانگی و تازه

    طرز تهیه انواع نوع شیرینی خانگی تمام عیار جهت عید نوروز سال نو دارد از راه می‌رسد. اگر دارید جهت روزهای باقیمانده آخر سال برنامه‌ریزی می‌کنید، حتـما ۳-۲ روز

    آموزش تصویری+ طرز تهیه شیرینی عید نوروز ،ساده خانگی و تازه

    طرز تهیه انواع نوع شیرینی خانگی تمام عیار جهت عید نوروز

    سال نو دارد از راه می رسد. اگر دارید جهت روزهای باقیمانده آخر سال برنامه ریزی می کنید، حتـما ۳-۲ روز آخر را جهت یک مراسم شیرینی پزان خالی کنید تا از مهمانان خود در روزهای عید نوروز با شرینی های خانگی دست پخت خودتان پذیرایی کرده باشید.

    یکی از رسم های شیرینِ آمدن سال نو، همین پختن شیرینی توی منزل است که خستگی منزل تکانی را هم از تنتان بیرون می برد.
    هنگامی که عطر شیرینی ها در فضای منزل می پیچد، مست می شوید؛ مهم تر از آن شاید بتوانید باری را از روی دوش هزینه های خانواده کم کنید. شما می توانید با هزینه خرید یک کیلو شیرینی نسبتا گران، مواداولیه بخرید و ۵ برابر حجم آن شیرینی را خودتان در منزل تهیه کنید. جهت شیرینی ساختن باید حالتان خوب باشد؛ با بی حوصلگی و بداخلاقی شیرینی های خوبی نخواهید پخت. بعد لبخند بزنید و پیش بند هایتان را ببندید .

    دستور پخت شیرینی محلی با فر: نان چای قزوینی

    مواد مورد نیاز :

    آموزش تصویری+ طرز تهیه شیرینی عید نوروز ،ساده خانگی و تازه

    آرد صرفه یک کیلو گرم

    پودر قند ۳۳۵ گرم

    روغن ۳۶۰ گرم

    تخم مرغ ۶ عدد فقط زرده!

    طرز تهیه انواع نوع شیرینی خانگی تمام عیار جهت عید نوروز سال نو دارد از راه می‌رسد. اگر دارید جهت روزهای باقیمانده آخر سال برنامه‌ریزی می‌کنید، حتـما ۳-۲ روز

    ماست چکیده شیرین یک و نیم قاشق غذاخوری

    جوش شیرین یک قاشق چایخوری

    بکینگ پودر نوک قاشق چای خوری

    هل دو قاشق غذاخوری

    مواد مورد نیاز جهت رویه :

    زرده تخم مرغ دو عدد

    آموزش تصویری+ طرز تهیه شیرینی عید نوروز ،ساده خانگی و تازه

    زعفران یک قاشق غذاخوری غلیظ دم کرده

    ماست یا خامه یک قاشق غذاخوری

    کنجد یا پودر پسته به میزان لازم

    اولین توصیه اینکه این شیرینی وانیل نداره و بوی تخم مرغ اون از طریق هلی که داخلش ریخته میشود گرفته میشه. بعد بوی تخم مرغ نداره!!

    طرز تهیه انواع نوع شیرینی خانگی تمام عیار جهت عید نوروز سال نو دارد از راه می‌رسد. اگر دارید جهت روزهای باقیمانده آخر سال برنامه‌ریزی می‌کنید، حتـما ۳-۲ روز

    روغنی که ما استفاده میکنیم روغن مخصوص قنادی است که در دمای محیط حتی جای خیلی گرم هم جامد باشه. این روغن رو اکثر مغازه هایی که وسایل قنادی میفروشن دارن.

    میتونید جهت ساختن این خمیر از غذاساز استفاده کنید. ولی چون حجم خمیر زیاده ممکنه به دستگاه شما آسیب برسه. چون باید در چند مرحله خمیر رو درست کنید.

    من مواد این خمیر رو تقسیم بر سه کردم تا راحت تر بتونید درست کنید. دستور مهم این خمیر با آرد سه کیلویی درست میشه. و ….

    آرد صرفه همون آرد سبک شیرینی پزی هستش. که در لوازم قنادی فروشی ها وجود داره.

    آموزش تصویری+ طرز تهیه شیرینی عید نوروز ،ساده خانگی و تازه

    سعی کنید در این شیرینی و سایر شیرینی های قزوین مقدار استفاده مواد خیلی مهمه لطفا در اندازه گیری دقت کنید. و مواد رو کم و زیاد نکنید.

    روغن رو آب میکنیم ولی نمیخواییم حرارت اون اوج بره. فقط در حدی که کاملا آب بشه و خنک باشه. بعد توجه کنید نباید داغ باشه. و بعد پودر قند رو اضافه میکنیم.و هم میزنیم. تا یکدست و یکنواخت بشه.

    ما در این شیرینی تنها به زرده نیاز داریم. زرده باعث پوک شدن شیرینی میشه. بعد زرده ها رو جدا میکنیم و به مخلوط روغن و پودر قند اضافه میکنیم و هم میزنیم. تا یکدست بشه.

    جوش شیرین و بکینگ پودر رو به ماست اضافه کنید و هم بزنید تا حباب در اون ایجاد بشه و بعد به مخلوط روغن  و پودر قند و تخم مرغ اضافه کنید. و هم بزنید تا مخلوط بشه.

    حالا هل رو اضافه کنید . بهتره هل همون لحظه آسیاب بشه و عطر و بوش حفظ بشه. من خودم زیاد از دو قاشق هل استفاده میکنم که واقعا خوشبو میشود با این کار. ولی بهتره شما جهت نخستین بار همون میزان رو استفاده کنید.

    حالا باید آرد رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید. توجه کنید حتما آرد رو قبلا دو بار الک کنید تا یکدست شده است باشه. حالا دیگه مرد میخواییم جهت ورز دادن!

    ببینید یک توصیه مهم این شیرینی در ورز دادن اونه. ممکنه این شیرینی نیاز به روغن بیشتری داشته باشه ، چون همه ی آرد ها یک جور نیستند. به قول مادر شوهر هر چی آرد بهتر باشه روغن بیشتری میکشه. ولی این دلیل  نمیشه سریع روغن اضافه بریزیم!

    پس اول ۱۰ دقیقه مداوم ورز بدید اگه خمیر منسجم نمیشد و خشک بود کمی روغن آب کرده خنک اضافه کنید . این کمی به معنای دو تا سه قاشق غذاخوریه. و بازم به ورز دادن ادامه بدید.و اگه باز نیاز حس کردید کمی روغن.

    پس اول کاری سریع روغن اضافه نکنید!!باید خمیر منسجم ای برامون درست بشه.

    یک کار دیگه هم میتونید انجام بدید. اینکه آرد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که حس میکنید خمیر شما منسجم شده است و دیگه اونوقت باقی آرد رو اضافه نکنید. حالا با هر کدوم روش راحتر هستید خود دانید. من روش اول رو استفاده میکنم.

    واقعا ورز خوردن خوب خمیر در خوشمزه شدن شیرینی شما تاثیر داره. بعد حتما از آقاییون کمک بگیرید. واسه اینجا بود که گفتم دستگاه غذاسازتون به درد این کار نخواهد خورد و شدیدا کم میاره! اصلا چه معنی داره مسابقه دستگاه غذا ساز خونه و مرد خونه؟! معلومه که آقاییون برنده اند.

    بعد از آماده شدن خمیر اون رو به گلوله های درشت تقسیم کرده و روش رو با پلاستیک خوب میپوشونیم تا کمی استراحت کنه.این استراحت باید نیم ساعت وقت ببره تا خمیر شکل بگیره.

    بعد از استراحت هر گلوله رو با وردنه باز میکنیم و بعد میریم سراغ گلوله ی بعدی بعد دقت کنید خیلی گلوله هاتون کوچیک یا بزرگ نباشن.

    در این فاصله مواد رویه رو باید آماده کنید.یک روش جهت سابیدن زعفران جهت مواقعی که ارتون باید سرعتی پیش بره بگم ، بسته ی زعفران رو بدون اینکه باز کنید با پشت قاشق و فشار دست زعفران را توی اون له کنید. اینطوری در سریع ترین وقت ممکن زعفران شما سابیده و له خواهد شد. زعفران رو خیلی غلیظ دم کنید.و به زرده تخم مرغ اضافه کنید.

    برای خوشرنگ شدن رویه خامه یا ماست رو هم اضافه کنید. اگه دوست نداشتید میتونید نزنید.

    برای رویه ی کار از کنجد یا پودر پسته استفاده کنید. بهتره پودر پسته در منزل درست بشه. اگه پسته داشتید که پوست اون رو جدا کنید و آسیاب کنید. اگه نداشتید میتونید خلال پسته تهیه کنید و اون رو آسیاب کنید و استفاده کنید. پودر های پسته ی بیرون رو توصیه نمیکنیم چون اگه از ناخالصی و باقالی هاش فاکتور بگیریم ، از پودر قند اضافی که بهش اضافه میکنن نمیتونم فاکتور بگیرم!! و شدیدا باهاش مسئله دارم.

    بعد از اینکه خمیر استراحت کرد هر گلوله از خمیر رو برمیداریم و کمی ورز میدیم و بعد به قطر نیم سانتی متر باز میکنیم. میتونید کمی نازک تر یا کلفت تر کنید. این دیگه بستگی به سلیقه ی شما داره.

    حالا با قالب مورد نظر خمیر رو قالب بزنید . بهتره قالبتون میانگین باشه و نه درشت و نه ریز! جهت اینکه قالب در خمیر گیر نکنه و شکل شما مختوش نشه میتونید اون رو در آرد بزنید. جهت اینکه خمیر راحت از سطح ار بلند بشه میتونید خمیر رو بین پلاستیک باز کنید و بعد با کمک دست اون رو از پلاستیک جد ا کنید.

    برای اینکه خمیر به سطح زیر کارتون نچسبه میتونید سطح زیر کار رو کمی آرد پاچی کنید.

    حالا باید خمیر های قالب خورده رو داخل سینی فر قرار بدید. جهت اینکه سریع تر بتونید از سینی فر جهت سینی های بعدی استفاده کنید میتونید از کاغذ روغنی استفاده کنید. اینطوری خیالتون راحته که نمیچسبه.

    شیرینی ها رو کف سینی فر بچینید و روشون رو با مخلوط زرده و زعفران بپوشونید.

    دقت کنید مواد رویه فقط روی شیرینی ها بمونه و سر ریز نشه چون میسوزه و نمای شیرینی رو خراب میکنه.

    بعد از اینکه روی شیرینی ها رو کاور کردید نوبت ریختن کنجد یا پودر پسته هست. بهتره در مرکز شیرینی ریخته بشه.

    حالا شیرینی ها جهت مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میرن داخل فر از قبل داغ شده است با دمای متوسط(۱۷۰ درجه) توجه کنید دمای میانگین فر شما چی باشه بهتره؟! تمام قسمت های فر دمای یکنواخت داشته باشه که اگه این طور نیست بهتره سینی فر رو بچرخونید. (مثلا وسط پخت ، تا پختی یکنواخت داشته باشید) و سینی در طبقه ی وسط فر قرار بگیره.

    این شیرینی و کلا تمام شیرینی ها قزوین خود میپزند و خیلی سریع هم میسوزند توجه کنید تا کمی زیر شیرینی عوض کردن رنگ داد دیگه پخته.

    در صورت لزوم میتونید گریل رو روشن کنید تا روی شیرینی طلایی بشه.

    تماشای اون نمای پخت شیرینی ها در فر جهت من که خیلی لذت بخشه شمارو نمیدونم.

    و بعد اون رو از فر خارج کنید و بزارید خنک بشه و بعد در ظرف مورد نظرتون بچینید. توجه کنید اکثر شیرینی ها رو هنگامی که داغ از سینی جدا کنید پودر میشوید و کارتون خراب میشه.

    توجه کنید این شیرینی موندگاری بالایی داره و حتی بیرون یخچال تا ۶ ماه میمونه. فقط باید جای اون خنک بشه. و بهتره در مصارف طولانی در فریزر نگه داری بشه.

     حتما تمام مواد قبل از استفاده الک بشه تا ناخالصی نداشته باشه.

    مدت وقت استراحت خمیر بین نیم ساعت تا یک ساعت است و بهتره کمتر از نیم ساعت نباشه.

    شیرینی های قالب خورده را با فاصله در سینی فر بچینید چون داخل فر شیرینی ها کمی پف میکنه و ممکنه بهم بچسبند.

    بهتره جهت ماست این شیرینی از ماست چکیده شیرین یا ماست خامه ای استفاده کنید و به هیچ وجه از ماست ترش شده است استفاده نکنید.

    اگه میل به داشتید شیرینی هاتون خوشرنگ بشه و گریل رو زدید بهتره سینی حاوی شیرینی ها رو از طبقه ی وسط فر به طبقه ی کف و زیرین فر انتقال بدید تا شیرینی ها نسوزند.

    همونطور که گفتم پودر پسته در منزل آماده بشه و کنجد هم پاک بشه تا دونه ی سیاه توش نداشته باشه.

    اگه مایل به استفاده از جوش شیرین نیستید میتونید اون رو با بکینگ پودر عوض کنید. ولی به نظر من حتما با جوش درست کنید تا نتیجه ی بهتر اون رو ببینید.

    برای راحتی کار میتونید در ابتدای کار از هم زن برقی یا غذاساز استفاده کنید .

    پخت شیرینی بدون نیاز به فر: قطاب سرخ کردنی

    اگر خیلی تازه کار هستید یا اینکه در منزل فر ندارید، قطاب سرخ کردنی را گزینش کنید. قطاب شیرینی مورد علاقه و نوستالژیک عیدانه است.

    عبارات مهم : طرز تهیه کلمپه – تهیه کلمپه
    جهت ساختن این شیرینی، ابتدا مواد زیر را تهیه کنید: روغن جامد ۶۵گرم، ماست ۶۵گرم، بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری، نمک یک هشتم قاشق چایخوری، آرد حدود ۱۳۰گرم و روغن مایع سرخ کردنی به میزان لازم.
    جهت مواد میانی هم به این موارد نیاز دارید: گردوی نیمکوب حدود ۷۰گرم، پودرقند ۳۵گرم، پودر هل نصف قاشق چایخوری، پودر دارچین یک چهارم قاشق چایخوری و گلاب ۲قاشق.
    روغن را کمی با همزن بزنید تا کرم رنگ شود، سپس ماست و نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد را تا آنجایی اضافه کنید که خمیر لطیفی به دست بیاید. اگر به آرد بیشتری نیاز داشتید، کم کم و با احتیاط اضافه کنید، سپس روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت به آن استراحت دهید. حالا مواد میانی را درست کنید.

    پودر قند و هل و دارچین و گردوی نیمکوب و گلاب را مخلوط کنید. خمیر را روی سطح کار به ضخامت ۵تا ۳میلی متر باز کنید. با کا تر گرد یا یک لیوان به قطر ۶-۵سانت قالب بزنید و از مواد میانی توی آن بگذارید. لبه ها را با چنگال یا با فشار دست به هم بچسبانید. اگر تعداد شیرینی ها زیاد است روی آن ها نایلون بکشید تا خشک نشوند. سپس روغن را داغ کنید و شیرینی ها را حدود ۲دقیقه سرخ کنید. قطاب ها را بعد از خنک شدن در ظرف در بسته نگه دارید یا آن ها را فریز کنید. جهت تزئین، کمی پودر قند و پودر پسته روی شیرینی ها بریزید. یادتان باشد از این شیرینی ها کمی جهت پدر و مادرتان هم درست کنید تا دست خالی به دیدنشان نرفته باشید.

    شیرینی و کیک های مناسب نوروز

    مواد مورد نیاز جهت تهیه کلمپه :

    آرد ک یک کیلو
    روغن جامد یا کره : ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم
    تخم مرغ : ۲ عدد
    شکر : ۲۰۰ گرم
    شیر به همراه کمی آب : نصف لیوان
    هل و وانیل : به میزان لازم

    مواد مورد نیاز جهت وسط کلمپه :

    خرمای بدون هسته : ۴۰۰ گرم
    مغز گردوی خورد شده است : ۲۰۰ گرم
    هل، قلمفور و جوزهندی : به میزان لازم
    بادیون و زنجبیل : به میزان لازم
    پودر پسته جهت تزیین : به میزان لازم

    طرز تهیه کلمپه :

    ابتدا دو عدد تخم مرغ را به همراه هل و وانیل خوب زده، سپس روغن را اضافه کرده و بعد از آن شکر و آرد . این مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از آن مخلوط شیر و آب را بیا فزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید.
    مواد داخل کلمپه را کاملا یکدست با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

    به دو روش می توانید کلمپه را قالب زده و آماده کنید :

    روش اول : خمیر را با وردنه روی سطحی صا ف پهن کرده و با ته فنجان یا لیوان به شکل دایره های هم اندازه در آورید و بعد از آن که مواد خرمایی که به شکل گلوله های کوچک در آورده اید را وسط آن گذاشتید یک دایره ی خمیری را روی آن قرار داده و دور آن را ببندید و مثل خمیر قطا ب بپیچید.

    روش دوم : خمیرها را با دست گلوله ای شکل کرده، کف دست پهن کنید و مواد خرما را وسط آن قرار داده و اطراف آن را ببندید و سپس با استفاده از قالبهای مخصوص کلمپه روی آن را قالب بزنید .

    وقتی همه ی کلمپه ها پیچیده و آماده شدند آنها را داخل سینی فر چیده و در طبقه ی وسط و با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشته و بعد از پخته شدن روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و بگذارید سرد شده است ، سپس نوش جان کنید.

    واژه های کلیدی: طرز تهیه کلمپه | تهیه کلمپه | مخلوط کن | جوش شیرین | استفاده | استراحت | شیرینی | گلوله | شیرینی | زعفران

    آموزش تصویری+ طرز تهیه شیرینی عید نوروز ،ساده خانگی و تازه

    آموزش تصویری+ طرز تهیه شیرینی عید نوروز ،ساده خانگی و تازه

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • افست کتاب لاتین
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی