حوادث چون روزها سپری می شوند.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » دانستنی های آشپزی با «جیمز مارتین»

    دانستنی های آشپزی با «جیمز مارتین»

    دانستنی ها | سبزیجات | استفاده | چاشنی | پاستا | همراه | حرارت | آشپزی

    دانستنی های آشپزی با «جیمز مارتین»

    دانستنی های آشپزی با «جیمز مارتین»

    عبارات مهم : دانستنی ها – سبزیجات

    جیمز مارتین سرآشپز و شخصیت تلویزیونی معروف بریتانیایی است

    دانستنی های آشپزی با «جیمز مارتین»

    جیمز مارتین (James Martin) سرآشپز و شخصیت تلویزیونی معروف بریتانیایی است.

    گرام ماسالا

    دانستنی ها | سبزیجات | استفاده | چاشنی | پاستا | همراه | حرارت | آشپزی

    گرام ماسالا (garam masala) ترکیبی از چند اودیه پودر شده است مرسوم در آشپزی هند، پاکستان و جنوب آسیا می باشد. این ادویه به تنهایی و یا همراه با سایر چاشنی ها مورد استفاده قرار می گیرد. واژه «garam» در طب سنتی هند به معنی «گرم کردن بدن» است و این چاشنی ها به جهت اینکه دمای بدن را اوج می برد garam نام گرفته اند. چاشنی های این ادویه برشته و پودر شده است بوده و مشمول بر دانه های فلفل سیاه و سفید، میخک، دارچین، پوست جوز هندی، هل سیاه و سبز، برگ بو و زیره می باشند.

    تفت دادن

    تفت دادن به معنای پخت سریع غذا با مقدار روغن کم و روی حرارت نسبتا زیاد هست. ریشه این اصطلاح کلمه فرانسوی «Sauter» است که به معنی پریدن هست. تفت دادن جهت برشته کردن غذا به خاص سبزیجات بسیار مناسب هست. ظروف نچسب، آلومینیوم روکش دار و استیل جهت تفت دادن غذا بسیار خوب هستند.

    قبل از اضافه کردن خوراکی ها به تابه چند دقیقه تابه را روی حرارت میانگین گرم کنید تا غذا به طور یکنواخت بپزد. اگر حرارت کم باشد غذا به جای تفت داده شدن، بخارپز می شود. بهتر است هنگام تفت دادن تابه را بیش از حد پر نکنید و تنها یک لایه از مواد را تفت دهید. هم زدن مرتب مواد را حین تفت دادن فراموش نکنید. البته این در مورد سبزیجات سفت از جمله سیب زمینی و گوشت صدق نمی کند.

    دانستنی های آشپزی با «جیمز مارتین»

    نکاتی راجع به پخت پاستا

    برای پخت پاستا از ظرف بزرگی استفاده کنید. نمک به آب داخل ظرف بیفزایید (برای ۵ الی ۶ لیتر آب جوش یک الی دو قاشق سوپ خوری نمک کافی است.) پاستا را سریع به آب اضافه نکنید. در صورتی که پاستا به آبی که به اندازه کافی داغ نشده است اضافه شود، چسبنده می شود. هنگام پخت هم زدن پاستا مهم است.

    دانستنی ها | سبزیجات | استفاده | چاشنی | پاستا | همراه | حرارت | آشپزی

    شاورما

    شاورما آماده سازی گوشت به روش شرقی هست، که در آن گوشت گوساله، گوسفند، مرغ، بوقلمون و یا ترکیبی از آنها به یک سیخ بلند و ضخیم کشیده می شود و ممکن است به مدت یک روز گریل شوند. جهت مصرف نیز مقداری از آن برش داده شده است و در بشقاب به همراه سبزیجات و … و یا در نان ساندویچی سرو می شود. این غذای عربی معمولا با تبوله، فتوش، نان پیتا، گوجه فرنگی و خیار خورده می شود و روی آن ارده، حموس و ترشی می ریزند. این غذا شبیه به کباب ترکی می باشد.

    استاک سبزیجات

    دانستنی های آشپزی با «جیمز مارتین»

    استاک ها در آشپزی مهم هستند. به جرأت می توان گفت که در بعضی غذاها یک استاک خوب و خوشمزه پنجاه درصد طعم و کیفیت غذاست.

    استاک مایعی طعم دار است که پایه مهم غذاهای بیشماری چون سوپ ها و سس ها را تشکیل می دهد.

    استاک از جوشاندن مواد متفاوت در آب و روی حرارت ملایم به دست می آید. جهت تهیه استاک سبزیجات کافی است یک عدد پیاز، دو عدد هویج، سه عدد ساقه کرفس، چند برگ آویشن و جعفری تازه، یک عدد برگ بو، دانه های فلفل سیاه، نمک، چند حبه سیر، مقداری قارچ و … را به همراه مقداری آب در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.

    پس از به جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید تا سبزیجات به آرامی بپزند. سپس آن را از صافی عبور دهید. این استاک را می توانید حدود یک هفته در یخچال در ظرف در دار و حدود ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید.

    منبع : ماهنامه سفره ایرانی – bartarinha.ir

    واژه های کلیدی: دانستنی ها | سبزیجات | استفاده | چاشنی | پاستا | همراه | حرارت | آشپزی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • چاپ کتاب اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • خرید کتاب خارجی
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • منابع اورجینال رباتیک
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار