باورها و ارزش‌ها، بهترين راهنما و مشاور زندگي شما هستند.(آنتوني رابينز)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » تصویر+ طرز تهیه غذای راحت ،سریع و خوشمزه با مرغ

    تصویر+ طرز تهیه غذای راحت ،سریع و خوشمزه با مرغ

    امروز خدمتتون هستم با یه شام راحت که خیلی سریع آماده میشه. چند نوع آموزش رو براتون میگذارم هر کدوم راحت ترید انجام بدید. زیاد فرقی با هم ندارن.

    تصویر+ طرز تهیه غذای راحت ،سریع و خوشمزه با مرغ

    امروز خدمتتون هستم با یه شام راحت که خیلی سریع آماده میشه.

    چند نوع آموزش رو براتون میگذارم هر کدوم راحت ترید انجام بدید. زیاد فرقی با هم ندارن.

    تصویر+ طرز تهیه غذای راحت ،سریع و خوشمزه با مرغ

    مواد مورد نیاز جهت دو نفر :

    نصف سینه مرغ
    آرد : ۲ لیوان متوسط

    عبارات مهم : گوجه فرنگی – گوجه فرنگی
    تخم مرغ یک عدد
    کورن فلکس ریز شده است یا آرد سوخاری برد کرامب  یک لیوان
    نمک و فلفل: به میزان لازم

    طعم دهنده جهت از بین بردن بوی مرغ فلفل دلمه سیر آبلیمو به دلخواه

    آرد ۲-۳ قاشق غذاخوری

    امروز خدمتتون هستم با یه شام راحت که خیلی سریع آماده میشه. چند نوع آموزش رو براتون میگذارم هر کدوم راحت ترید انجام بدید. زیاد فرقی با هم ندارن.

    روش اول پخت:

    در ابتدای کار سینه مرغ رو به فیله های دو سانتی متری برش میزنیم.

    ۱. فیله ها را توی مقداری آب و سیر میپزیم.

    ۲. فیله ها را آبکش میکنیم.

    ۳. تخم مرغ و آرد و مقداری نمک و فلفل را مخلوط میکنیم. مقدار آرد به حدی باشه که خمیر مورد نظر غلطتی شبیه به ماست خامه ایی داشته باشه.

    ۴. فیله ها را توی مایع اوج میغلتانیم.

    تصویر+ طرز تهیه غذای راحت ،سریع و خوشمزه با مرغ

    ۵. فیله ها را از توی مایع اوج بیرون آورده و توی پانکو میغلتانیم.

    ۶. درون ماهیتابه روغن میریزیم و میگذاریم داغ بشه و فیله ها را به آرامی توی روغن میگذاریم با شعله کم تا پخته بشن.

    روش دوم:

    امروز خدمتتون هستم با یه شام راحت که خیلی سریع آماده میشه. چند نوع آموزش رو براتون میگذارم هر کدوم راحت ترید انجام بدید. زیاد فرقی با هم ندارن.

    ۱. فیله های مرغ را توی آبلیمو سیر له شده است و یا فلفل دلمه له شده است و مقداری نمک به مدت ۱۲ ساعت میخوابونیم.

    ۲. تخم مرغ را با مقداری فلفل سیاه هم میزنیم.

    ۳. فیله ها را بعد از استراحت دوازده ساعته بیرون می آوریم و توی تخم مرغ می زنیم.

    ۴. فیله ها را از توی تخم مرغ بیرون آورده و توی پانکو میغلتانیم.

    تصویر+ طرز تهیه غذای راحت ،سریع و خوشمزه با مرغ

    ۵. درون ماهیتابه روغن میریزیم و میگذاریم داغ بشه و فیله ها را به آرامی توی روغن میگذاریم با شعله کم تا پخته بشن.

    روش سوم:

    ۱. فیله های مرغ را توی آبلیمو سیر له شده است و یا فلفل دلمه له شده است و مقداری نمک به مدت ۱۲ ساعت میخوابونیم.

    ۲. تخم مرغ را با مقداری فلفل سیاه هم میزنیم.

    ۳. فیله ها را بعد از استراحت دوازده ساعته بیرون می آوریم و توی آرد میغلتانیم.

    ۴. فیله های آغشته به آرد را توی تخم مرغ زده شده است میزنیم.

    ۵. فیله ها را از توی تخم مرغ بیرون می آوریم و توی پانکو مغلتانیم.

    ۶. درون ماهیتابه روغن میریزیم و میگذاریم داغ بشه و فیله ها را به آرامی توی روغن میگذاریم با شعله کم تا پخته بشن.

    این سه نحوه تهیه این فیه های خوشمزه بود به جای برد کرامب همونطور که توی مواد مورد نیاز گفته شد میشود از کورن فلکس استفاده کرد که جهت اینکار اول کورن فلکس ها رو باید کمی خورد کرد.

    من خودم از روش دوم استفاده میکنم بسیار خوشمزه س و همونجور که میبینید فیله مرغ کاملا مغز پخت شده است و نیازی به آبپز کردنش نبود. ولی خب هر کس بنا یه سیلقه ش میتونه اینو درست کنه.

    ********************************

    غذای راحت چیزی که همه دنبال یاد گرفتنش هستند، بعضی اوقات پیش می آید که حوصله ندارید و یا وقت ندارید، نیاز دارید تا غذای راحت ای را درست کنید که در عین حال که سریع و راحت درست می شود، خوشمزه نیز باشد. 

    از ابتدا تا انتها : ۲۰ دقیقه

    مواد مورد نیاز مرغ سرخ کرده با گوجه فرنگی برا ی ۴ نفر:

    مواد لازم اندازه مقدار / کالری
    گوجه فرنگی ۱ پیمانه ۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری
    شکر قهوه ای ۱ قاشق سوپخوری ۱۰۰ گرم / ۳۶۲ کالری
    پولنتا ۴/۳ فنجان نامشخص
    آرد ۲/۱ فنجان ۱۰۰ گرم / ۳۶۰ کالری
    آبدوغ (دوغ بعد از گرفتن کره) ۴/۱ فنجان نامشخص
    سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ تکه ۱۰۰ گرم / ۲۰۰ کالری
    اسفناج ۲۵۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۲۵ کالری

    طرز تهیه مرغ سرخ کرده با گوجه فرنگی :

    *. گوجه فرنگی ها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوه ای پاشیده و در ماکرویو قرار دهید.

    *. حدود ۳ دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده.

    *. گوجه فرنگی ها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید.

    *. در یک ماهی تابه ۵/۲ فنجان آب همراه با ۱ قاشق چای خوری نمک ریخته تا به جوش آید.

    *. سپس پولنتا را در آن قرار داده حرارت را کم کنید و گاهی اوقات آن را هم بزندید و جهت ۵ دقیقه آن را بپزید.

    *. در ظرف کم عمقی آرد را با ۲/۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن آبدوغ را اضافه کنید.

    *. سپس مرغ ها را درون آن بغلتانید و سپس ۳ قاشق سوپخوری روغن در یک ماهی تابه ریخته.

    *. با حرارت ملایم، آن ها را در ۴ دقیقه و یا تا هنگامی که که صورتی شود سرخ کنید.

    *. اسفناج ها را بپزید و در بشقاب سروتان به همراه بقیه مواد تهیه شده است قرار دهید.

    نکته : پولنتا (غذای خوراکی به سبک ایتالیایی تشکیل شده است از آرد ذرت و یا آرد نرم در آب جوش)

    **********************************

    طریقه ی ساختن غذای سه سوته خوراک مرغ و سیب زمینی

    مواد مورد نیاز غذای سه سوته :

    مواد لازم اندازه مقدار / کالری
    سینه مرغ فیله شده است به میزان لازم ۱۰۰ گرم / ۲۰۰ کالری
    قارچ ۲۵۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۲۷ کالری
    فلفل دلمه ای خرد شده است ۱ عدد ۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری
    سیر خرد شده است ۵ حبه ۱۰۰ گرم / ۱۲۰ کالری
    پیاز خلال شده است ۱ عدد ۱۰۰ گرم / ۳۶ کالری
    سس کچاپ ۳ قاشق غذاخوری ۱۰۰ گرم / ۸۹ کالری
    نمک ٬ فلفل به میزان لازم ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
    آویشن به میزان لازم ۱۰۰ گرم / ۹۵ کالری
    کره ۶۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۷۳۷ کالری
    زعفران در صورت میل به مقداری ۱۰۰ گرم / ۳۱۰ کالری

    طرز تهیه غذای سه سوته :

    *. کره رو داخل ماهیتابه با حرارت کم باز کنید پیاز رو اضافه کنید کمی که پیاز نرم شد سیر را اضافه کنید هم بزنین فیله های مرغ را خلال خلال کنید به مخلوط پیاز وسیر اضافه کنید تفت بدهید فلفل دلمه ای های خلال شده است را بریزین.

    *. نمک و فلفل و اویشن رو اضافه کنید سر ماهیتابه یا قابلمه را بزارین و حرارت رو کم کنید سس کچاپ رو با زعفرون مخلوط کنید و اماده کنار بزارین قارچها رو خرد کنید و به مرغ ها اضافه کنین.

    *. حرارت رو زیاد کنید تا اب مرغ ها و قارچ ها خشک بشه در اخر سس رو اضافه کنید و مخلوط کنید و غذا اماده خوردن واسه کنارشم میتونین سیب زمینی سرخ کنید و یه غذای فوری خوشمزه نوش جان کنین.

    خواص قارچ :

    *. قارچ ها به علت داشتن بتاگلوکان و اسید لینولئیک منبع غذایی خوبی جهت پیشگیری از بروز سرطان سینه و پروستات هستند. علاوه بر این اسید لینولئیک از ایجاد اثرات نامطلوب استروژن پیشگیری می کند. هورمون استروژن یکی از دلایل بروز سرطان سینه در زنان بعد از یائسگی است.

    *. یکی از عالی ترین راه های تامین ویتامین D قرار گرفتن در معرض نور خورشید است ولی درصورتی که روزانه زیاد ساعات روز را در محیطی سر بسته می گذرانید بهتر است با کمک بعضی مواد غذایی از جمله قارچ کمبود ویتامین D بدن تان را جبران کنید.

    ************************

    یک غذای خوشمزه مرغ با طعم رب انار و حلقه های پیاز

    امروز آموزش یک نوع غذا با مرغ رو دارم که خیلی خوشمزه است یکی از غذاهای مورد علاقه بابام است که مرغ زیاد دوست نداره ولی اینو دوست داره.

    مواد لازم:

    سینه مرغ یک عدد

    پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری

    رب انار ۱ پیمانه

    رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری

    نخود فرنگی / ذرت / کشمش / قارچ به اندازه دلخواه

    آلو خشک از این بزرگا هستاااا اونم به اندازه یک استکان

    فلفل دلمه ریز شده است ۱ عدد

    طرز تهیه:

    مرغ آبپز رو به اندازه های مربع ۵ سانتی میبریم و توی تابه یه ذره روغن میریزیم و مرغ رو با حرارت ملایم میریزیم توی تابه بعد از ۲ -۳ دقیقه پیاز داغ رو بهش اضاف میکنیم.

    آلو خشک که قبلا خیس کردیم و کشمش و نخوفرنگی ذرت اضاف میکنیم در آخر فلفل دلمه و قارچ رو اضاف میکنیم کمی تفت میدهیم و بعد رب انار و با رب گوجه با نیم لیوان آب قاطی میکنیم و روی مواد میریزیم در تابه رو جهت ۱۵ دقیقه میگذاریم.

    به همین سادگی یه غذای عالی دارین.

    طریقه ساخت حلقه های پیاز:

    مواد لازم:

    پیاز بزرگ ۱ عدد

    آردسوخاری به میزان لازم

    تخم مرغ ۱ عدد

    نمک ادویه به میزان لازم

    پیاز رو حلقه حلقه میکنیم به مدت ۱۵ دقیقه توی آب میگذاریم تا نرم بشه

    به تخم مرغ نمک و ادویه میزنیم و پیازها رو به مدت ۵ مین هم توی تخم مرغ میخوابونیم و بعد با چنگال بیرونش میاریم و توی آرد سوخاری میغلتونیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم.

    اینم خوشمزه است من دوست دارم هم جهت تزیین خوبه هم مزه خوبی داره.

    امیدوارم خوشتون اومده باشه

    واژه های کلیدی: گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | مخلوط کن | خوشمزه | فرنگی | حرارت | نصف سینه مرغ | روش اول پخت:

    تصویر+ طرز تهیه غذای راحت ،سریع و خوشمزه با مرغ

    تصویر+ طرز تهیه غذای راحت ،سریع و خوشمزه با مرغ

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • منابع اورجینال رباتیک
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • افست کتاب لاتین
  • کتاب اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • چاپ کتاب لاتین
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • جعبه هدیه کتاب