تنها راه تغییر یافتن یک تصمیم واقعی است.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه پاستا پنه مرغ و قارچ با سس سفید ،پستو و آلفردو

    طرز تهیه پاستا پنه مرغ و قارچ با سس سفید ،پستو و آلفردو

    آموزش ساختن پاستا پنه با سس سفید ، روش تهیه پاستا ایتالیایی ، گوشت مرغ و قارچ ،پاستا با سس پستو روش تهیه پاستا پنه مرغ با سس آلفردو

    طرز تهیه پاستا پنه مرغ و قارچ با سس سفید ،پستو و آلفردو

    آموزش ساختن پاستا پنه با سس سفید ، نحوه تهیه پاستا ایتالیایی ، گوشت مرغ و قارچ ،پاستا با سس پستو

    طرز تهیه پاستا پنه مرغ با سس آلفردو (روش اول)

    مواد لازم

    • یک بسته پاستای پنه
    • یک عدد سینه ی مرغ متوسط
    • یک سوم فنجان کره
    • نصف بسته خامه
    • یک لیوان شیر
    • یک سوم فنجان پنیر پارمسان (رنده شده)
    • قارچ خورد شده است به میزان دلخواه
    • آویشن نمک- فلفل و زردچوبه به یمزان لازم

    دستور پخت

    1. در ابتدا سینه مرغ را خورد میکنیم( به صورت مستطیل کوچک)، پیاز رو رنده میکنیم و با مرغ هم میزنیم. کمی هم زعفرون بهش اضافه میکنیم.
    2. مثل تصویر شماره یکو اونو توی تابه می ریزیم وتقت می دهیم تا رنگ مرغ به سفید عوض کردن پیدا کنه. زردچوبه رو اضافه میکنیم.
    3. قارچ رو اضافه می کنیم و هم میزنیم .قارچ هم آب میندازه و آبش تبخیر میشه. آویشن وفلفل و نمک را در این مرحله اضافه میکنیم.
    4. در یک قابلمه آب میجوشونیم و پاستاها رو توش میریزیم.مثل تصویر و شیر رو به آب اضافه میکنیم
    5. تو همین فاصله که آب جوش میاد باید مشغول ساختن سس مخصوص بشید!
    6. برای سس: کره رو آب کرده و با خامه و پنیر میریزید تو یک ظرف و حسابی هم می زنید.و کمی هم شیر اضافه میکنید روی حرارت میذارید و هم میزنید تا کمی (فقط کمی) غلیظ بشه. اضافه کردن آویشن و فلفل در این مرحله خیلی خوب است.
    7. پاستا ها که ده دقیقه تو آب و شیر جوشیدند رو آب کش می کنید و به مرغ اضافه می کنید
    8. سس رو هم روی پاستا و مرغ تون میریزید و با جعفری هم میتونید تزیینش کنید.

    طرز تهیه پاستا پنه مرغ و قارچ با سس سفید ،پستو و آلفردو

    پنه ی مرغ با سس آلفردو (روش دوم)

    عبارات مهم : پاستای خوشمزه – مخلوط کن

    یکی از معروف ترین خوراک های کافه ها و رستوران های ویژه، پاستا است و مشهروترین پاستا پنه ی مرغ آلفردو هست. این خوراک با طعم خاص و لذیذی که دارد محبوب دلهاست! در ضمن دوستانی که گوشتخوار نیستند، می توانند این خوراک خوشمزه را بدون مرغ درست کنند. مواد قابل تهیه و در دسترس این خوراک خوشمزه، دلیلی خواهد بود تا هر از چند گاهی با آن ذائقه ی خود را عوض کردن دهید. این خوراک با مواد مورد نیاز آماده، نهایتا در عرض بیست دقیقه حاضر می شود.

    مواد مورد نیاز پاستا پنه ی مرغ آلفردو

    • یک بسته پاستای پنه
    • دو عدد سینه ی مرغ متوسط
    • نصف فنجان کره و سیر رنده شده
    • نصف بسته خامه
    • ۳/۱ فنجان پنیر پارمسان (رنده شده)
    • قارچ خورد شده است به میزان دلخواه
    • نمک و فلفل سیاه – گوجه گیلاسی

    دستور تهیه ی پنه ی مرغ آلفردو

    پنه را آب کش کنید و آماده کنید. در زمانی که پنه در حال حاضر شدن هست، دو عدد سینه مرغ را قیمه ای خورد کنید و داخل ماهی تابه بریزید و تفت بدهید. هنگامی که مرغ ها کمی تفت خورد، کره و سیر را اضافه کنید و باز هم تفت بدهید. بعد از اینکه مطمئن شدید مرغ ها مغزپخت شده است اند، زیر اجاق را کم کنید و قارچ ها را اضافه کنید. کمی نمک و فلفل هم جهت طعم دادن خوراک خوب هست. بعد از اینکه کمی تفت خورد، آن را خاموش کنید تا به سراغ سس آلفردو برویم.

     

    غذای فوری؛ پاستا با سس مرغ و قارچ

    اگر دلتان هوس یک غذای ایتالیایی کرده است و دوست دارید در مدت وقت کم، یک پاستای متفاوت درست کنید، این غذا را از دست ندهید. این پاستا با سس خامه درست شده است است که ترکیب خوبی با پاستا، مرغ و قارچ است.

    مواد مورد نیاز جهت ۳  نفر

    آموزش ساختن پاستا پنه با سس سفید ، روش تهیه پاستا ایتالیایی ، گوشت مرغ و قارچ ،پاستا با سس پستو روش تهیه پاستا پنه مرغ با سس آلفردو

    • نصف یک بسته پاستا پنه
    • ۲ عدد سینه مرغ خرد شده
    • ۴۰۰ گرم قارچ خرد شده
    • ۴ ق س روغن زیتون
    • ۴ ق س پنیرپارمسان رنده شده
    • ۴  /۱ پیمانه خامه
    • ۱ پیمانه شیر
    • ۵۰ گرم کره
    • ۱ ق س آرد سفید
    • به میزان مورد نیاز نمک و فلفل
    • مقداری جعفری خرد شده است جهت تزیین
    • ۱ ق س آب لیمو

    طرز تهیه:

    ۱. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را به همراه کمی نمک و روغن داخل آن بریزید. بعد از ۱۲ دقیقه که پاستا آماده آبکشی شد، آن را در سبدی ریخته و کنار بگذارید.

    ۲.  در این میان در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سینه های مرغ را که به صورت تکه های ۲ تا ۳ سانتی خرد کرده اید به مقداری نمک و فلفل آغشته کنید، سپس آنها را داخل تابه خوب سرخ کنید. بعد از آنکه تکه های مرغ خوب سرخ شدند، آنها را از تابه درآورده و در یک ظرف بریزید. در همان تابه مقداری روغن بریزید و قارچ ها را داخل آن تفت دهید. ۱ ق س آب لیمو هم به قارچ ها بزنید. بعد از آنکه سرخ شدند، آنها را داخل ظرفی ریخته و کنار بگذارید.

    ۳. در یک تابه گود یا یک قابلمه مناسب کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود. آرد را داخل شیر حل کنید، سپس آن را داخل تابه بریزید و با کره خوب مخلوط کنید. مرتب هم بزنید تا مایه غلیظ شود. در انتها خامه را به همراه کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. هنگامی که مایه غلیظ شد، مرغ، قارچ و پاستای پخته را اضافه کنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا سس کاملا به خوردشان برود. در انتها پنیر را اضافه کنید.

    ۴. در انتها پاستا را در ظرف های مورد نظرتان بریزید، آنها را با مقداری جعفری خرد شده است تزیین کرده، سرو کنید.

    طرز تهیه پاستا پنه مرغ و قارچ با سس سفید ،پستو و آلفردو

    پاستا با سس پستو و مرغ گریل

    طرز تهیه پاستا با سس پستو خیلی راحت است و جالب اینه که شما میتونید پاستا رو در تابستان سرد سرو کنید و در زمستان گرم بخورید.

    مواد مورد نیاز جهت تهیه پاستا با سس پستو و مرغ گریل:

    ۲ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان

    ۲/۱ قاشق چایخوری نمک

    ۲/۱ قاشق چایخوری فلفل

    آموزش ساختن پاستا پنه با سس سفید ، روش تهیه پاستا ایتالیایی ، گوشت مرغ و قارچ ،پاستا با سس پستو روش تهیه پاستا پنه مرغ با سس آلفردو

    ۵۰۰ گرم پاستا

    ۱ پیمانه پستو ریحان

    ۱ پیمانه گوجه گیلاسی نصف شده

    ۴/۱ پیمانه ریحان تازه خرد شده

    طرز تهیه پاستا پنه مرغ و قارچ با سس سفید ،پستو و آلفردو

    پنیر پارمزان به میزان لازم

    حالا میریم سراغ روش تهیه این پاستای خوشمزه با سس پستو:

    سینه مرغ رو با نمک و فلفل مزه دار کنید و هر سمت آن را ۵ تا ۷ دقیقه با حرارت میانگین گریل کنید، بعد مرغ های گریل شده است رو خرد کنید. هنگامی که مرغ ها در حال گریل شدن هستند، پاستا رو داخل آب جوش بریزید تا بپزد، مراقب باشید زیادی نرم و له نشود. هنگامی که پاستا آماده شد داخل آبکش بریزید. در یک کاسه بزرگ پستو، پاستا و مرغ رو با هم مخلوط کنید و داخل یخچال قرار دهید تا پاستا به خوبی طعم بگیرد. قبل از سرو کردن گوجه و ریحان رو مخلوط کنید و با مقداری پارمزان روی پاستا بریزید.

    طرز تهیه سس پستو ریحان جهت تهیه این پاستا:

    ۱/۴ پیمانه دانه میوه کاج

    ۴ و ۱/۲ پیمانه برگ ریحان

    ۳/۴ پیمانه روغن زیتون

    ۱ حبه سیر

    ۱/۲ قاشق چایخوری نمک

    ۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان

    دانه های کاج رو در فویل مخصوص پخت و پز بگذارید و جهت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر با درجه حراح ۱۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. مراقب باشید که دانه کاج به سرعت می سوزد. ریحان رو بشورید و بگذارید کامل خشک شود و به همراه دانه های کاج و بقیه مواد داخل مخلوط کن بریزید تا حسابی میکس شوند، اگر مواد خیلی خشک بود کمی دیگر روغن زیتون داخل آن بریزید.

    واژه های کلیدی: پاستای خوشمزه | مخلوط کن | پاستا | فنجان | حرارت |

    طرز تهیه پاستا پنه مرغ و قارچ با سس سفید ،پستو و آلفردو

    طرز تهیه پاستا پنه مرغ و قارچ با سس سفید ،پستو و آلفردو

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • چاپ کتاب اورجینال
  • خرید کتاب خارجی
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • افست کتاب لاتین
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • کتاب اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • خرید منابع پزشکی اورجینال