هر انسانی مرتکب اشتباه می شود ؛اما فقط انسان های احمق اشتباه خود را تکرار می کنند.(سیسرون)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » تصویر+ طرز تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه ،متفاوت و باکلاس!

    تصویر+ طرز تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه ،متفاوت و باکلاس!

    ساندویچ مرغ از غذاهای فوری مرسوم است که خیلی از مواقع به کمکمان می آید و می توانیم آن را راحت و سریع درست کنیم. ولی شکل های مختلفی

    تصویر+ طرز تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه ،متفاوت و باکلاس!

    ساندویچ مرغ از غذاهای فوری مرسوم است که خیلی از مواقع به کمکمان می آید و می توانیم آن را راحت و سریع درست کنیم. ولی شکل های مختلفی از این ساندویچ وجود دارد که در این مطلب یک نوع متفاوت و تازه را به شما آموزش می دهیم.
    مواد مورد نیاز جهت ساندویچ مرغ:
    • نان تورتیلا (آرد مخلوط) ۶ عدد
    • مرغ (بریانی، رشته شده، گوشت همه ی قسمت ها) ۲ فنجان
    • مارچوبه (روشن شده است و برش خورده از قطر به شکل تکه های ۲.۵ سانتی متری) ۶ تا ۷ شاخه
    • پیازچه (ریز حلقه شده) ۱/۴ فنجان
    • کشمش طلایی ۱/۳ فنجان
    • پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری
    • آب لیمو آب نصف لیمو
    • پودر کاری (طبق ذائقه اضافه کنید) ۱ و نیم قاشق چایخوری
    • مارمالاد ۲ قاشق سوپخوری
    • سس مایونز (اگر مخلوط خشک بود زیاد اضافه کنید) ۱/۳ فنجان
    • مغز آجیل (ما از بلوط و بادام خرد شده است استفاده کردیم) ۱/۴ فنجان
     

    نکته:

    برای روشن کردن رنگ مارچوبه ها آب را در یک روغن دان کوچک جوش بیاورید. یک کاسه آب و یخ آماده کنید و کنار بگذارید. تکه های مارچوبه را داخل آب جوش قرار دهید و بگذارید ۲ دقیقه بپزد. مارچوبه بایستی شروع به عوض کردن رنگ دادن کند و سبز روشن شود ولی هنوز ترد باشد. آنها را از آب جوش بیرون بیاورید و فوراً داخل آب یخ بگذارید. با اینکار دیگر مارچوبه ها به پختن ادامه نمی دهند. تکه های مارچوبه ی شما الآن نرم، به رنگ سبز روشن و کمی ترد هستند.
     
    مغز آجیل ها را در یک تابه ی خشک روی حرارت میانگین قرار دهید. بگذارید ۴ تا ۶ دقیقه بو داده شوند. حتماً نزدیک تابه باشید چون اگر حواستان نباشد مغز ها ممکن است خیلی سریع بشوزند. در یک کاسه ی بزرگ همه ی مواد به جز مغز ها را مخلوط کنید.
    با یک قاشقک با دقت کل مواد را با هم قاطی کنید تا موقعی که همه چیز خوب پخش شده است باشد. مغز ها را درست زمانی که می خواهید غذا را سرو کنید اضافه کنید.

    برای سر هم کردن ساندویچ رپ، یک نان تورتیلا را کمی گرم کنید تا قابل خم کردن شود. چند برگ کاهو و مقداری از سالاد مرغ کاری را اضافه کنید. تورتیلا را لوله کنید و به شکل یک بوریتو در بیاورید و از قطر برش دهید و سرو کنید.

    منبع : برترینها به نقل از سوران

    واژه های کلیدی: نان تورتیلا | مخلوط کن | ساندویچ | مارچوبه | ساندویچ | حرارت | ساندویچ مرغ | نان تورتیلا

    تصویر+ طرز تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه ،متفاوت و باکلاس!

    تصویر+ طرز تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه ،متفاوت و باکلاس!

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • جعبه هدیه کتاب