باورها و ارزش‌ها، بهترين راهنما و مشاور زندگي شما هستند.(آنتوني رابينز)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » مدت وقت نگهداری تخم مرغ در بیرون از یخچال

    مدت وقت نگهداری تخم مرغ در بیرون از یخچال

    مواد غذایی | استفاده | باکتری | آلودگی | نگهداری | یخچال | نگه داری مواد غذایی

    مدت وقت نگهداری تخم مرغ در بیرون از یخچال

    مدت وقت نگهداری تخم مرغ در بیرون از یخچال

    عبارات مهم : مواد غذایی – استفاده

    زمانی که تخم مرغ ها را در یخچال قرار دادید دیگر نمی توانید بیرون از یخچال نگه دارید

    مدت وقت نگهداری تخم مرغ در بیرون از یخچال

    تخم مرغ یکی از مواد غذایی پر مصرف در نقاط متفاوت دنیا محسوب می شود. حال این پرسش مطرح می شود که تا چند ساعت می توانیم تخم مرغ را بیرون از یخچال نگهداری کنیم.

    تغییر دما می تواند رشد باکتری ها را تسهیل کند و تخم مرغ ها به طور خاص مستعد آلودگی با یک باکتری بدنام به نام سالمونلا هستند. تخم مرغ یکی از مواد غذایی پر مصرف در نقاط متفاوت دنیا محسوب می شود. اگر تخم مرغ ها هرگز در یخچال قرار نگرفته باشند می توانید آنها را در مکانی خنک جهت حدود یک هفته نگهداری کنید. ولی زمانی که تخم مرغ ها را در یخچال قرار می دهید دیگر نمی توانید آنها را بیرون از یخچال ذخیره کنید.

    مواد غذایی | استفاده | باکتری | آلودگی | نگهداری | یخچال | نگه داری مواد غذایی

    اگر با چگونگی نگهداری درست تخم مرغ آشنا باشید، تخم مرغ هایی که در یخچال قرار می گیرند را می توان چهار تا پنج هفته بعد از تاریخ درج شده است روی بسته بندی نیز نگهداری کرد. ولی تخم مرغ هایی که در یخچال نگهداری شده است اند تا چه مدت خارج از یخچال دوام می آورند؟

    پیش از آن که کم کم دلواپس شوید، شما می توانید تخم مرغ ها را به مدت دو ساعت در دمای اتاق یا یک ساعت در مای ۹۰ درجه فارنهایت (۳۲٫۲ درجه سانتیگراد) یا گرم تر نگهداری کنید. بعد از دو ساعت بهتر است که تخم مرغ ها را دور بریزید و از تخم مرغ های تازه استفاده کنید، به جای این که شانس خود را راجع به سالم بودن آنها امتحان کنید. چرا؟ لیکن عوض کردن دما می تواند رشد باکتری ها را تسهیل کند و تخم مرغ ها به طور خاص مستعد آلودگی با یک باکتری بدنام به نام سالمونلا هستند.

    نشانه های سالمونلا به هیچ عنوان خوشایند نیستند و از ۱۲ ساعت تا ۷۲ ساعت بعد از عفونت پدیدار می گیرند که از آن جمله می توان به اسهال، تب، گرفتگی عضلات شکم، و استفراغ اشاره کرد. در بعضی افراد اسهال ممکن است چنان شدید باشد که کار به بستری شدن در بیمارستان بکشد.

    مدت وقت نگهداری تخم مرغ در بیرون از یخچال

    بنابر برآورد شرکت غذا و داروی آمریکا، هر ساله حدود ۷۹ هزار مورد بیماری و ۳۰ مورد فوت به واسطه تخم مرغ های آلوده به سالمونلا وجود دارند. در نتیجه، اگر تخم مرغ هایی که پیش تر در یخچال بوده اند به مدت یک شب روی پیشخوان آشپزخانه باقی مانده اند، ارزش استفاده و به خطر انداختن سلامت را ندارند.

    خوشبختانه پیگیری و پخت تخم مرغ به روش درست بسیار ساده هست. اطمینان حاصل کنید تخم مرغ ها در دمای کمتر از ۴۰ درجه فارنهایت (۴٫۴ درجه سانتیگراد) در یخچال نگهداری می شوند، هر گونه تخم مرغ دارای ترک را دور بریزید و دست ها و ظروفی که با تخم مرغ های خام در تماس بوده اند را خوب بشویید.

    مواد غذایی | استفاده | باکتری | آلودگی | نگهداری | یخچال | نگه داری مواد غذایی

    منبع : salamatnews.com

    واژه های کلیدی: مواد غذایی | استفاده | باکتری | آلودگی | نگهداری | یخچال | نگه داری مواد غذایی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • جعبه هدیه کتاب
  • خرید کتاب خارجی
  • منابع اورجینال رباتیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی