ضعیف‌الاراده کسی است که با هر شکستی بینش او نیز عوض شود.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » نکته های مهم در نگهداری مواد غذایی

    نکته های مهم در نگهداری مواد غذایی

    مواد غذایی | نگهداری | یخچال | فریزر | نگه داری مواد غذایی

    نکته های مهم در نگهداری مواد غذایی

    نکته های مهم در نگهداری مواد غذایی

    عبارات مهم : مواد غذایی – نگهداری

    برای نگه داشتن خامه بهتر است ظرف آن را برعکس در یخچال قرار بدهید

    نکته های مهم در نگهداری مواد غذایی

    نگهداری بعضی مواد غذایی نیاز به اطلاعاتی دارد که بدون بهره گرفتن از آنها ممکن است دچار فاسد شدگی یا کپک زدگی شوند. در ادامه به نگهداری بعضی مواد غذایی اشاره می شود.

    ترفندهای نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر مخصوص کدبانوها

    مواد غذایی | نگهداری | یخچال | فریزر | نگه داری مواد غذایی

    برای نگه داشتن نان خارج از فریزر کیسه پلاستیکی اصلا مناسب نیست و نهایتا نان بعد از ۴۸ ساعت کپک می زند. نان را باید داخل کیسه پارچه ای نگه داشت یا جانونی که در آن هوا جریان پیدا کند. نان اگر در معرض مستقیم هوا باشد خشک می شود. نانی که در فریزر نگهداری می شود باید در کیسه پلاستیکی باشد.

    برای نگه داشتن خامه بهتر است ظرف آن را برعکس در یخچال قرار بدهید تا جریان هوا در آن کمتر شود و باکتری توانایی تکثیر در آن فضا نداشته باشد.

    عسل معمولا فاسد نمی شود ولی جهت بهتر نگه داشتن آن باید در ظرف عسل را کاملا محکم ببندید و خارج از یخچال در هوای معمولی قرار دهید.

    نکته های مهم در نگهداری مواد غذایی

    شیر نهایتا چند روز در یخچال می ماند و بعد از آن تکه تکه می شود و نمی توان آن را مصرف کرد. اگر در پاکت شیر را باز کرده اید و مقدار آن زیاد است یا می دانید تا چندین روز نمی توانید آن را مصرف کنید آن را در ظرف های کوچک بریزید و همه ظروف را در فریزر نگاه دارید. این عالی ترین شیوه جهت نگه داشتن شیر به مدت طولانی است.

    گوشت چرخ کرده نباید زیاد در یخچال بماند و حتی اگر خراب نشود کیفیت خود را از دست می دهد. تلاش کنید گوشت چرخ کرده را سریع فریز کنید. در فریز کردن گوشت چرخ کرده نیز این را در نظر بگیرید که نباید حجم زیادی از گوشت در کیسه گذاشته شود یا قلنبه شود، گوشت را کاملا در کیسه فریزر تخت کنید و سپس در فریزر قرار دهید. همه جای گوشت باید در معرض یخ زدگی قرار بگیرد، هر چقدر گوشت ضخیم تر باشد دیرتر یخ می زند.

    مواد غذایی | نگهداری | یخچال | فریزر | نگه داری مواد غذایی

    اگر می خواهید کیکی که در یخچال می گذارید خشک نشود یا تزیین روی آن به هم نخورد روی آن یک نان آزمون بگذارید و با خلال های دندان نان را روی کیک ثابت کنید.

    منبع : روزنامه فرهیختگان – seemorgh.com

    واژه های کلیدی: مواد غذایی | نگهداری | یخچال | فریزر | نگه داری مواد غذایی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • جعبه هدیه کتاب
  • خرید کتاب خارجی
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • منابع اورجینال رباتیک
  • چاپ کتاب لاتین
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک