هر روز، روزي است كه هست و هرگز در جهان روزهاي هم شكلي وجود نداشته است.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشنایی با ادویه های غذاهای متفاوت

    آشنایی با ادویه های غذاهای متفاوت

    ماکارونی | استفاده | لازانیا | پیتزا | پاستا | ساختن | ادویه | آشپزی | آشنایی

    آشنایی با ادویه های غذاهای متفاوت

    آشنایی با ادویه های غذاهای مختلف

    عبارات مهم : ماکارونی – استفاده

    برای طعم دادن به گوشت های خورشی از جوزهندی استفاده کنید

    آشنایی با ادویه های غذاهای متفاوت

    ادویه سوپ: به سوپ جو کمی پودر آویشن بزنید و یا در کل جهت همه سوپ ها بهتره یک یا دو عدد برگ بو اضافه کنید و موقع سرو بردارید.

    ادویه گوشت: جهت طعم دادن به گوشت های خورشی از جوزهندی استفاده کنید. (دقت کنید هرگز زیاد از ۴ گرم جوزهندی استفاده نکنید چون باعث فلج عضلات و تو هم می شود).

    ماکارونی | استفاده | لازانیا | پیتزا | پاستا | ساختن | ادویه | آشپزی | آشنایی

    ادویه مرغ: جهت انواع خوراک مرغ که بصورت گوشت لخم فیله هست، از ادویه کورما و تیکا و گراماسالا که نوعی ادویه کاری است و مخلوطی از ۲۰ نوع ادویه است استفاده کنید.

    ادویه ایتالیایی: این یک ادویه بسیار عالی جهت ساختن پاستا، پیتزا، لازانیا و ماکارونی است و از پودر پونه، ریحان، رُزماری، آویشن، فلفل قرمز، مرزنجوش تهیه می شود.

    گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

    آشنایی با ادویه های غذاهای متفاوت

    واژه های کلیدی: ماکارونی | استفاده | لازانیا | پیتزا | پاستا | ساختن | ادویه | آشپزی | آشنایی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • چاپ کتاب اورجینال
  • کتاب اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • چاپ کتاب لاتین