شب آنگاه زیباست که نور را باور داشته باشیم.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » خواص تغذیه ای و درمانی زردآلو

    خواص تغذیه ای و درمانی زردآلو

    یکی از میوه‌های بافایده و پرخاصیت در فصول گرم سال، زردآلو است که مصرف آن باعث آبرسانی، دریافت ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن می‌شود. این میوه کم

    خواص تغذیه ای و درمانی زردآلو

    یکی از میوه‌های بافایده و پرخاصیت در فصول گرم سال، زردآلو است که مصرف آن باعث آبرسانی، دریافت ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن می‌شود. این میوه کم چرب و حاوی مقدار بالایی قند هست، به همین علت افراد دیابتی باید در مصرف آن احتیاط کنند

    زردآلو و خاصیت های تغذیه ای آن

    زردآلو یکی از میوه‌های خوش طعم از خانواده رزاسه یا گوجه سبز بوده و اندازه این میوه کوچک، در حدود یک و نیم الی دو و نیم سانتی متر هست. زردآلو براساس شواهد تاریخی بومی کشور چین بوده، ولی بعد‌ها از طریق تجارت نهال آن به کشورهای دیگر انتقال یافته شده است است.

    با وجود تمامی مزایای درمانی زردآلو کارشناسان توصیه می‌کنند زنان باردار و افراد مبتلا به حساسیت غذایی بویژه حساسیت به سولفیت از این ماده استفاده نکنند.

    خواص تغذیه ای و درمانی زردآلو

    برای دوام زردآلو تا وقت مصرف در بعضی کشور‌ها به آن سولفید اضافه می‌کنند که این ماده شیمیایی به تدریج با آهن موجود در میوه و اکسیژن هوا تصویر العمل نشان داده، تبدیل به یک ماده آلرژی‌زا می‌شود.

    کارشناسان توصیه می‌کنند افراد زردآلوهای زرد یا نارنجی رنگ مصرف کنند، اگر برروی زردآلو لکه‌های قرمز وجود داشته باشد می‌تواند نشانه وجود دی اکسید گوگرد باشد.

    مزایای درمانی زردآلو مشمول بر موارد زیر است:

    ۱ – تحقیقات فراوان نشان داده که مصرف زردآلو جهت سلامت چشم‌ها بافایده است و می‌تواند باعث جلوگیری از بروز صدماتی، چون آب مروارید، دژنراسیون ماکولا و پیری چشم شود. مصرف دو یا سه عدد زردآلو در روز می‌تواند باعث تقویت اعصاب بینایی چشم شود.

    یکی از میوه‌های بافایده و پرخاصیت در فصول گرم سال، زردآلو است که مصرف آن باعث آبرسانی، دریافت ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن می‌شود. این میوه کم

    ۲ – زردآلو حاوی مقادیر بالایی از انواع آنتی اکسیدان‌ها است که جهت کمک به اصلاح عملکرد طبیعی بدن و از بین بردن رادیکال‌های آزاد بسیار بافایده است. سمومی که در بدن تولید می‌شود در روده‌ها و دستگاه گوارش جمع می‌شوند که مصرف زردآلو می‌تواند باعث از بین بردن این مواد سمی و تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن شود.

    ۳ – فیبر موجود در زردآلو جهت سلامت دستگاه گوارش و نابود کردن یبوست بسیار بافایده است و در دراز مدت از ابتلای افراد به بیماری هایی، چون سرطان روده جلوگیری می‌کند.

    ۴ – زرد آلو یکی از میوه‌های بافایده جهت کم کردن LDL یا کلسترول بد خون است و افراد با مصرف منظم این میوه می‌توانند سلامت قلب خود را تامین کرده، کمتر دچار ریسک مبتلا شدن به بیماری‌های قلبی عروقی شوند.

    خواص تغذیه ای و درمانی زردآلو

    در عین حال مصرف زردآلو باعث زیاد کردن سطح HDL خون نیز می‌شود که همان کلسترول خوب خون است و به این ترتیب سلامت بدن را حفظ می‌کند.

    ۵ – زرد آلو همچنین حاوی ماده شیمیایی پتاسیم است که جهت تنظیم فشار خون و نیز حفظ الکترولیت خون بسیار بافایده است.

    کمبود پتاسیم یکی از دلایل مهم بروز فشار خون بالا هست، این بیماری می‌تواند منجربه حمله قلبی و سکته مغزی در افراد شود.

    یکی از میوه‌های بافایده و پرخاصیت در فصول گرم سال، زردآلو است که مصرف آن باعث آبرسانی، دریافت ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن می‌شود. این میوه کم

    ۶ – مصرف زردآلو به علت دارا بودن ویتامین C و نیز آهن می‌تواند باعث درمان مسئله کم خونی در افراد شود.

    علاوه بر نوع تازه میوه زردآلو، خشک شده است این میوه نیز می‌تواند کم خونی را در فرد برطرف کند.

    خواص تغذیه ای و درمانی زردآلو

    ۷ – آنتی اکسیدان‌های موجود در زردآلو همچنین جهت مقابله با روند پیری پوست، تسهیل درفرآیند تولید سلول‌های پوستی تازه و پوسته ریزی سلول‌های قدیمی بافایده هستند و مانند یک لایه بردار عمل می‌کنند.

    علاوه بر مصرف زردآلو می‌توان از این ماده به عنوان ماسک قشنگی برروی سطح پوست استفاده کرد.

    ویتامین A موجود در زرد آلو بویژه جهت درمان آکنه، جای جوش و لکه‌های پوستی بسیار بافایده است.

    ۸ – زردآلو یک ماده غذایی بسیار بافایده جهت افرادی است که می‌خواهند وزن خود را کم کنند، وجود مقادیر بالای فیبر در این ماده غذایی باعث می‌شود تا سرعت سوخت و ساز در بدن زیاد کردن پیدا کند و به این ترتیب فرد سریعتروزن کم کند. در عین حال به علت شیرین بودن می‌تواند جهت یک بازه زمانی طولانی، فرد را سیر نگه دارد و مانع از پرخوری در او شود.

    گرآوری: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health

    عبارات مهم : درمان آکنه – مبتلا شدن
    منبع: yjc.ir

    واژه های کلیدی: درمان آکنه | مبتلا شدن | ویتامین | زردآلو | حساسیت | بیماری | سلامت | زردآلو | درمانی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • چاپ کتاب آمازون
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • منابع اورجینال رباتیک
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • چاپ کتاب لاتین