ضعیف‌الاراده کسی است که با هر شکستی بینش او نیز عوض شود.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » تغذیه و پاسخ به سوالات کاربران

    تغذیه و پاسخ به سوالات کاربران

    با سلام و احترام، در دوران بارداری از مصرف بیش از حد هر ماده غذایی باید اجتناب شود. در مورد موارد یاد شده:

    تغذیه و پاسخ به سوالات کاربران

    در این مطلب به سئوالات بازدیدکنندگان در مورد تغذیه پاسخ داده شده است است.

    تغدیه در بارداری, تغذیه در بیماری, تغذیه در سن رشد و…

    ۱- افسانه:

    من خیلی شنیدم که کرفس و جعفری و آبغوره و جگر بهتره در دوران بارداری بسیار بسیار کم خورده بشن. درست یا غلط؟

    پاسخ کارشناس:

    تغذیه و پاسخ به سوالات کاربران

    با سلام و احترام، در دوران بارداری از مصرف بیش از حد هر ماده غذایی باید اجتناب شود. در مورد موارد یاد شده:

    – کرفس و جعفری و همچنین دیگر سبزیجات سبز در دوران بارداری توصیه هم می شوند.

    – مصرف مواد ترش مانند سرکه و آبغوره بهتر است کمتر شود چون میزان بروز سوزش معده را به خاص در سه ماهه سوم دوران بارداری بسیار زیاد کردن می دهد.

    – در مورد جگر با توجه به احتمال آلوده بودن به انگل بهتر است در صورت اطمینان از سلامت بودن و تازه بودن مصرف شود وگرنه مصرف میزان کم جگر بافایده هم می باشد. چون سرشار از آهن است.

    با سلام و احترام، در دوران بارداری از مصرف بیش از حد هر ماده غذایی باید اجتناب شود. در مورد موارد یاد شده:

    در مجموع در دوران بارداری ، تغذیه اهمیت بسزایی دارد.

    عبارات مهم : ویتامین – بارداری

    اگر می خواهید زیاد بدانید : تغذیه در بارداری از نظر طب سنتی چگونه باید باشد؟

    اگر می خواهید زیاد بدانید : لیست ممنوعه غذایی زنان باردار

    ۲- محمدعلی مقصودی:

    بیشترین قند در بین میوه ها مربوط به لیمو ترش است؟ کسانی که بیماری قند دارند می توانند لیمو ترش بخورند؟

    پاسخ کارشناس:

    تغذیه و پاسخ به سوالات کاربران

    لیمو ترش قند بسیار پایینی دارد و به همین علت کالری کمی نیز دارد ( هر ۱۰۰ گرم تنها ۳۰ کالری انرژی دارد ) و بعلاوه چربی سوز هم می باشد، در بیماری قند یا دیابت، مصرف لیمو ترش به خاص بعد از غذاهای چرب، اکیدا پیشنهاد می شود.

    ۳- Lili:

    در کرمانشاه اصلا شکر قهوه ای گیر نمیاد. جایگزین دیگه ای نداره؟

    پاسخ کارشناس:

    با سلام و احترام، در دوران بارداری از مصرف بیش از حد هر ماده غذایی باید اجتناب شود. در مورد موارد یاد شده:

    سلام همشهری عزیز شکر قهوه ای در کلیه بازارهای کشور عزیزمان ایران موجود هست. به بازار کرمانشاه یا همان تاریکه بازار مراجعه کنید.

    ۴- Ali:

    درمورد دانه های سیب در جایی خوانده ام که به علت دارا بودن سیانور مسموم کننده و حتی کشنده هست، در حالیکه اخیرا از قول دانشمندان انگلیسی نقل شده است که دشمن سرسخت انواع سرطان ویتامینB17 است که به فراوانی در هسته سیب و زردآلو وجود دارد!

    سوال اینجاست:کدام یک از این دو مطلب صحیح است؟ و علت درست بودن آن چیست؟

    تغذیه و پاسخ به سوالات کاربران

    پاسخ کارشناس:

    سلام. ویتامین B17 یا آمیگدالین در دانه میوه هایی مثل سیب، هلو و آلو وجود دارد و سیانید موجود در این دانه ها، بعد از خورده شدن، به وسیله باکتری های روده به ماده فعال و خطرناکی تبدیل می شود ولی تنها در صورتی که مقادیر زیادی مصرف شود مسموم کننده است. اخیرا در مطالعات پژوهشی مشخص شده است است که مقادیر کم این ویتامین، خاصیت ضد سرطانی دارد ولی هنوز این اثر مورد تایید نهایی قرار نگرفته است و نیاز به مطالعات بیشتری دارد.

    تهیه و تدوین: گروه سایت سلامت دات لایف/ دکتر مهدی زمانی
    seemorgh.com/health
    اختصاصی سیمرغ


    واژه های کلیدی: ویتامین | بارداری | بیماری | ویتامین | مطالعات | بارداری | کالری | سلامت | تغذیه | بازار

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • افست کتاب لاتین
  • منابع اورجینال رباتیک