هرچه اکنون هستیم محصول افکاری است که سابقاً داشته ایم و حالا داریم.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشنایی با نحوه شستن میوه ها

    آشنایی با نحوه شستن میوه ها

    توت فرنگی | توت فرنگی | استفاده | دستمال | آلودگی | پیشگیری | یخچال | فرنگی | خرمالو | انتقال | آشنایی

    آشنایی با نحوه شستن میوه ها

    آشنایی با نحوه شستن میوه ها

    عبارات مهم : توت فرنگی – توت فرنگی

    برای زیاد کردن تازگی و سلامت میوه های شسته باید آنها را بعد از شستن کاملا خشک کرد

    آشنایی با نحوه شستن میوه ها

    نحوه شستن میوه ها و مواظبت از آنها

    برای اینکه به بیماری مبتلا نشویم باید میوه ها را بشوییم شاید شنیده باشید که در مهدکودک ها شعری به فرزند ها یاد می دهند که: «میوه نخور نشسته، رویش مگس نشسته»! یعنی از کودکی باید یاد گرفت که میوه ها هم می توانند به سادگی آلودگی و بیماری های متفاوت را به بدن ما انتقال یافته و بیمارمان کنند البته این آلودگی ها هنگامی که به بدن انتقال یافته می شوند که میوه ها را خوب نشوییم و درست مصرف نکنیم.

    توت فرنگی | توت فرنگی | استفاده | دستمال | آلودگی | پیشگیری | یخچال | فرنگی | خرمالو | انتقال | آشنایی

    شستشوی میوه های نرم

    بهتر است جهت شستن میوه هایی مانند زردآلو، آلو، خرمالو، انواع توت، توت فرنگی، ازگیل، انگور، گیلاس و آلبالو، یک ظرف بزرگ را پر از آب خنک کنید و آبکشی را داخل آن قرار دهید. سپس میوه ها را آرام در آبکش بریزید و بگذارید ۵ دقیقه داخل آن بمانند. آبکش را از ظرف آب خارج کنید و كمی آب روی میوه ها بگیرید. البته بهتر است جهت پیشگیری از باقی ماندن و انتقال آلودگی ها، گل روی خرمالو و توت فرنگی پیش از شستن پاک شود. اگر پوست خرمالو خیلی نازک و له نبود، می توانید قبل از خارج کردن آنها از آب، به آرامی دستی هم به سطح ارزش بکشید.

    شستشوی میوه های چرب

    برای از بین بردن گل ولای بعضی میوه ها مانند خیار یا چربی بعضی میوه های دیگر مانند سیب و مرکبات، ظرفی را از آب سرد پر کنید و بعد از شستشوی راحت میوه ها و آبکشی آنها، یکبار دیگر ظرف را از آب پر کنید و چند قطره ماده ضدعفونی کننده مخصوص میوه و سبزی در آن بریزید. آخر بعد از ۳ یا ۴ دقیقه میوه ها را با آب ساده، آبکشی و با خیال راحت مصرف کنید. استفاده از مواد ضدعفونی کننده باعث کم کردن عمر میوه های شسته شده است می شود بنابراین اگر میوه ها گلی یا چرب نیستند، بهتر است به همان آبکشی با آب راحت و اسکاچ اکتفا کنید. ضمن اینکه به علت نفوذ مواد ضدعفونی کننده به بافت میوه های نرم و له مانند خرمالو، توت یا توت فرنگی، شستن آنها فقط باید با آب راحت انجام شود.

    آشنایی با نحوه شستن میوه ها

    شستشوی میوه های با پوست ضخیم

    برای شستن میوه هایی با پوست ضخیم مانند نارنگی، کیوی، لیمو شیرین، پرتقال، گریپ فروت، خربزه، طالبی، هندوانه، سیب یا خیار هم باید ابتدا ظرفی را پر از آب سرد کنید و این میوه ها و صیفی جات را ۵ دقیقه داخل آن بریزید. بعد با اسکاچی نرم و تمیز و بدون استفاده از مواد شوینده، سطح میوه ها را تمیز و در نهایت آنها را آبکشی کنید. هرگز تمیز کردن این میوه ها را به پاک کردن آنها با دستمال محدود نکنید. دستمال خشک یا مرطوب نمی تواند آلودگی های سطح میوه را كاملا از بین ببرد. در غیر این صورت امکان انتقال آلودگی از سطح پوست به گوشت میوه با بریدن، چاقو زدن و پوست گرفتن آنها وجود خواهد داشت.

    موز استثناست!

    توت فرنگی | توت فرنگی | استفاده | دستمال | آلودگی | پیشگیری | یخچال | فرنگی | خرمالو | انتقال | آشنایی

    پوست میوه ای مثل موز به سرعت و حدود ۲۴ ساعت بعد از شستن سیاه می شود بنابراین باید به جای پاک کردن پوست موز که آن هم کار درستی نیست، کمی پیش از مصرف آن را با آب کاملا سرد بشویید، با دستمال نخی خشک کنید و داخل ظرف میوه قرار دهید.

    بهتر است میوه ها را شسته در یخچال بگذارید

    عمر میوه های نشسته زیاد از میوه های شسته است ولی جهت پیشگیری از انتقال آلودگی های روی پوست میوه ها به سایر مواد درون یخچال، حتما حداکثر به اندازه مصرف یک هفته میوه تهیه کنید تا بتوانید آنها را شسته داخل یخچال قرار دهید. میوه های شسته تا یک هفته کاملا تازه و سالم در یخچال باقی می مانند، به شرطی که شرایط نگهداری مناسب آنها را بدانید.

    آشنایی با نحوه شستن میوه ها

    برای زیاد کردن تازگی و سلامت میوه های شسته باید آن ها را بعد از شستن کاملا خشک کرد، در دستمالی نخی قرار داد و این دستمال را در یک کیسه نایلونی ضخیم یا ظرف آلومینومی یا استیل داخل یخچال با دمای ۴ تا ۵ درجه سانتی گراد گذاشت. طبقه وسط و جامیوه ای عالی ترین مكان های یخچال جهت قرار دادن میوه ها هستند. میوه های نشسته مثل موز هم باید تا وقت مصرف در دو نایلون کاملا دربسته داخل یخچال قرار بگیرند. عمر میوه نشسته در یخچال حدود ۱۰ تا ۱۵ روز است.

    منبع : manashpazam.com

    واژه های کلیدی: توت فرنگی | توت فرنگی | استفاده | دستمال | آلودگی | پیشگیری | یخچال | فرنگی | خرمالو | انتقال | آشنایی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • چاپ کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب لاتین
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتاب اورجینال
  • خرید کتاب خارجی
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری