آیا می پنداری که جسم کوچکی هستی ؟ولی درون تو جهان بزرگی نهفته است.(امام علی علیه السلام)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » فرق روغن سرخ کردنی با روغن پخت و پز چیست؟

    فرق روغن سرخ کردنی با روغن پخت و پز چیست؟

    روغن های پخت و پز به رغم تفاوت هایی که دارند، نمی توانند درجه حرارت بالا را تحمل کنند، بنابراین می سوزند و سوختن آنها در صورت استفاده

    فرق روغن سرخ کردنی با روغن پخت و پز چیست؟

    روغن های پخت و پز به رغم تفاوت هایی که دارند، نمی توانند درجه حرارت بالا را تحمل کنند، بنابراین می سوزند و سوختن آنها در صورت استفاده به عنوان روغن سرخ کردن، می تواند آنها را به مواد سرطان زا تبدیل کند

    تفاوت روغن سرخ کردنی و روغن پخت و پز را جدی بگیرید

    نسترن محمدی با بیان اینکه روغن خام حاصل از دانه ها و میوه های روغنی یا منابع حیوانی، حاوی ناخالصی هایی است که در طعم، رنگ، بو، شفافیت، پایداری، ارزش تغذیه ای و بطور کلی در کیفیت روغن موثرند، اظهارداشت: این ناخالصی ها با عملیات تصفیه از روغن خارج می شوند و تلاش بر این است که تا حد امکان مواد با ارزش حفظ و از بروز تغییرات شیمیایی در تری گلیسریدها جلوگیری شود.

    وی با بیان این توضیح که فرآوری روغن مشمول بر مراحل صمغ گیری، تصفیه قلیایی و یا فیزیکی، بی رنگ کردن و بوگیری هست، افزود: معمولا بعد از افزودن آنتی اکسیدان روغن ها بسته بندی می شود، ضمن آنکه در صورت نیاز به تولید روغن هیدروژنه یا جامد، روغن تحت عملیات هیدروژنه کردن قرار می گیرد.

    فرق روغن سرخ کردنی با روغن پخت و پز چیست؟

    محمدی با بیان تقسیم بندی انواع روغن خوراکی، گفت: مصرف روغن مایع جهت استفاده در سالاد و پخت و پز و غذاهایی است که معمولا نیاز به سرخ کردن در حرارت زیاد ندارند در حالی که روغن سرخ کردنی به علت پایداری زیاد در برابر حرارت، در غذاهایی که نیاز به سرخ کردن طولانی و عمیق دارند، مورد استفاده قرار می گیرد.

    وی با بیان این توضیح که در صورت عدم دسترسی به روغن مایع جهت پخت و پز می توان از روغن جامد کم ترانس استفاده کرد، افزود: در وقت خرید باید به برچسب روغن توجه کرد، اگر میزان ایزومر ترانس آن از مقدار خاصی تجاوز نکرد توانایی استفاده به عنوان روغن مناسب پخت و پز و غیر قابل مصرف جهت سرخ کردن را دارا خواهد بود.

    محمدی با توصیه اکید به استفاده از روغن مخصوص سرخ کردنی در سرخ کردن مواد غذایی، ادامه داد: روغن گیاهی مایع را به شرط بکارگیری در پخت و پز و سالاد، می توان بطور کامل جانشین روغن جامد کرد، توجه به این توصیه مهم است که روغن های مایع پخت و پز، به رغم تفاوت هایی که دارند، نمی توانند درجه حرارت بالا را تحمل کنند، بنابراین می سوزند و سوختن آنها در مرحله سرخ کردن می تواند آن را به مواد سرطان زا تبدیل کند.

    رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی شرکت غذا و دارو، ساده ترین راه بهرمندی صحیح از روغن های خوراکی را کنترل اطلاعات روی برچسب روغن ها دانست و از مردم خواست در کنترل این فرآورده ها حتما به تاریخ تولید و انقضاء، شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، نشان شرکت غذا و دارو، نام و آدرس کارخانه تولید کننده، شرایط نگهداری، میزان اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع و اسید چرب ترانس دقت کنند.

    روغن های پخت و پز به رغم تفاوت هایی که دارند، نمی توانند درجه حرارت بالا را تحمل کنند، بنابراین می سوزند و سوختن آنها در صورت استفاده

    محمدی در مورد روغن غنی شده، توجه به نوع و مقادیر ویتامین درج شده است روی برچسب و در مورد روغن های وارداتی، دارا بودن برچسب فارسی با درج تاریخ تولید و انقضاء ، سری ساخت ، شماره مجوز بهداشتی واردات، نام تجاری و نام شرکت و کشور سازنده را توصیه کرد.

    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health

    عبارات مهم : انواع روغن خوراکی – روغن سرخ کردنی
    منبع: behdashtnews.ir

    واژه های کلیدی: انواع روغن خوراکی | روغن سرخ کردنی | استفاده | خوراکی | شماره | سالاد | حرارت | سلامت

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • منابع اورجینال رباتیک
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • جعبه هدیه کتاب
  • چاپ کتاب آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • چاپ کتاب لاتین