خداوندا مرا از کسانی قرار دِه که دنیاشان را برای دینشان میفروشند نه دینشان را برای دنیاشان. (دکتر علی شریعتی)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » مالت تیره یا رستد مالت یا مالت بو داده Roasted malt چیست؟

    مالت تیره یا رستد مالت یا مالت بو داده Roasted malt چیست؟

    دانه مالت تیره طی فرآیند تولیدی از دانه مالت روشن گرفته می شود که این محصول به عنوان ماده اولیه جهت ایجاد رنگ و طعم در صنایع متفاوت به خصوص ماءالشعیر سازی کاربرد فراوانی دارد و…

    مالت تیره یا رستد مالت یا مالت بو داده Roasted malt چیست؟

    دانه مالت تیره طی فرآیند تولیدی از دانه مالت روشن گرفته می شود که این محصول به عنوان ماده اولیه جهت ایجاد رنگ و طعم در صنایع متفاوت به خصوص ماءالشعیر سازی کاربرد فراوانی دارد و…

    پودر مالت تیره جایگزینی سالم و مغذی جهت کارامل

    یکی از فرآورده های جانبی مالت دانه مالت تیره (رستد مالت یا مالت بوداده)می باشد. دانه مالت بوداده یا Roasted maltیکی از انواع مالت های خاص می باشد.مالت های تیره شهرت قابل ملاحظه ای به جهت کیفیت و تنوع ارزش دارند.

    مالت تیره یا رستد مالت یا مالت بو داده Roasted malt چیست؟

    پودر مالت تیره عبارت است از پودر دانه مالت تیره که طی فرآیند تولید از دانه مالت روشن (جو جوانه زده) بدست می‌آید. پودر مالت در اکثر کشورهای دنیا ـ که اهمیت زیادی جهت تغذیه خود قائل اند ـ به علت ویژگی‌های آنزیمی، قدرت طعم دهندگی، رنگ و ارزش تغذیه‌ای بالا (غنی از انواع ویتامین های گروه B، انواع مواد معدنی، پروتئین، اسید های آمینه ضروری، فیبر و…) به طور گسترده‌ در انواع صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و… استفاده می‌شود. پودر مالت به دو دسته دیاستاتیک (دارای فعالیت آنزیمی )و غیر دیاستاتیک (فاقد فعالیت آنزیمی ) تقسیم می شود.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : خواص عصاره مالت جو Barley malt extract

    دانه مالت تیره (Roasted malt یا رستد مالت یا مالت بو داده):

    دانه مالت تیره طی فرآیند تولیدی از دانه مالت روشن گرفته می شود که این محصول به عنوان ماده اولیه جهت ایجاد رنگ و طعم در صنایع متفاوت به خصوص ماءالشعیر سازی کاربرد فراوانی دارد که می تواند به طور کامل در صنعت ماءالشعیرسازی و دیگر صنایع جایگزین کارامل و سایر رنگ دهنده ها شود. دانه مالت تیره فرآورده هایی به نام پودر مالت تیره و عصاره مالت تیره دارد که بر اساس نیاز صنایع متفاوت تولید می شود.که تاثیر آنها مشابه دانه مالت تیره با روش استفاده متفاوت است.

    دانه مالت تیره طی فرآیند تولیدی از دانه مالت روشن گرفته می شود که این محصول به عنوان ماده اولیه جهت ایجاد رنگ و طعم در صنایع متفاوت به خصوص ماءالشعیر سازی کاربرد فراوانی دارد و…

    پودر مالت تیره:

    پودر مالت تیره از آسیاب دانه مالت تیره بدست می آید و یکی از فرآورده های جانبی مالت است که جهت نخستین بار در کشور عزیزمان ایران به طور صنعتی و گسترده تولید و به بازار عرضه شده است هست. که برای ایجاد رنگ و طعم در صنایع کیک، کلوچه، ماءالشعیر سازی، نوشابه، سرکه، شیرینی و شکلات و…استفاده می شود.

    انواع دانه مالت تیره:

    دانه مالت تیره انواع مختلفی دارد. که عبارت اند از:

    کهربایی: رنگ روشن و طعم خشک بیسکوییتی

    شکلاتی: دارای عطر و طعم شدید و تاحدودی گس

    مالت تیره یا رستد مالت یا مالت بو داده Roasted malt چیست؟

    سیاه: دارایطعم شدیدتر که در تهیه نوشیدنی های خیلی تیره کاربرد دارد

    این تفاوت نوع بر اساس مقدار رنگ محصول و روش تولید آنها است و با توجه به نیاز مشتری و میزان رنگ دهی و عطر و طعم، انواع متفاوت جهت هر نوع محصول پیشنهاد می شود.

    کاربردهای مالت تیره:

    ایجاد رنگ و طعم در کلیه صنایع غذایی

    یکی از بااهمیت ترین کاربرد های پودر مالت تیره، استفاده در صنعت تولید ماءالشعیر است که می تواند جایگزین مناسبی جهت صنایع مصرف کننده کارامل، بسته به میزان مصرف و سلیقه مشتری، تنوعی از رنگ، عطر و طعم را باعث شود.

    دانه مالت تیره طی فرآیند تولیدی از دانه مالت روشن گرفته می شود که این محصول به عنوان ماده اولیه جهت ایجاد رنگ و طعم در صنایع متفاوت به خصوص ماءالشعیر سازی کاربرد فراوانی دارد و…

    ایجاد رنگ قهوه‌ای روشن پوسته‌ نان و براق شدن شیرینی‌های حلقوی و بیسکوئیت ها

    دانه مالت تیره می تواند مانند سایر مواد غذایی رست شده است (بو داده شده) از جمله قهوه و کاکائو، رنگ هایی از قهوه ای روشن تا تیره و حتی سیاه و طعم های مختلفی ایجاد نماید و باعث ایجاد طعم قهوه و یا نان برشته در محصولات می شوند.

    مزیت بارز این محصول در مقایسه با سایر محصولات با کاربرد مشابه کیفیت بالا و سلامت غذایی می باشد.

    عبارات مهم : مواد غذایی – ماءالشعیر

    تهیه و تدوین:گروه سلامت سیمرغ/ واحد تحقیق و توسعه “به مالت”
    seemorgh.com/health
    اختصاصی سیمرغ


    واژه های کلیدی: مواد غذایی | ماءالشعیر | استفاده | محصولات | استفاده | محصول | سلامت | انواع | کارامل | فعالیت

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • جعبه هدیه کتاب
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • منابع اورجینال رباتیک
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون