یكدیگر را مسخره نكنید (اگر دین دارید)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشنایی با اشتباهاتی در اصول پخت مرغ

    آشنایی با اشتباهاتی در اصول پخت مرغ

    خوشمزه | ساختن | ادویه | ترکیبی | آشنایی | نکات مهم آشپزی

    آشنایی با اشتباهاتی در اصول پخت مرغ

    آشنایی با اشتباهاتی در اصول پخت مرغ

    عبارات مهم : خوشمزه – ساختن

    معمولا تصور همه ما این است که مرغ راحت ترین غذایی است که می توانیم جهت راحت کردن خودمان درست کنیم. مرغ ها داخل قابلمه، کمی آب و یک کمی هم پیاز و ادویه. ولی ساختن مرغ اینقدرها هم که فکر می کنید راحت و راحت نیست بلکه فنون خاص خودش را دارد و یکسری غلط های که خیلی ها مرتکب می شوند.

    آشنایی با اشتباهاتی در اصول پخت مرغ

    هنگام خرید مرغ باید کنارش ادویه جاتی مثل فلفل و نمک هم تهیه کنید

    اشتباهاتی در اصول پختن مرغ

    هنگام خرید مرغ باید کنار آن ادویه جاتی مثل فلفل و نمک هم تهیه کنید. البته مراقب باشید که زیاد ادویه روی مرغ نزنید. علاوه بر روی مرغ داخل مرغ را هم نادیده نگیرید و کمی نمک و فلفل هم داخل شکم مرغ بزنید.

    خوشمزه | ساختن | ادویه | ترکیبی | آشنایی | نکات مهم آشپزی

    در آب نمک نخواباندن گوشت

    همیشه قبل از پختن مرغ آن را ساعت ها در ترکیبی از آب و ادویه جات بخوابانید.

    قبل از پختن مرغ آن را چند ساعت در ترکیبی از آب و ادویه جات بخوابانید

    آشنایی با اشتباهاتی در اصول پخت مرغ

    پختن مرغ از طرف غلط

    برای پختن مرغ داخل فر باید سینه مرغ به سمت پایین باشد. سینه مرغ بزرگ ترین قسمت مرغ است بنابراین بهتر است از حرارت مستقیم دور باشد تا خشک نشود.

    خوشمزه | ساختن | ادویه | ترکیبی | آشنایی | نکات مهم آشپزی

    سرخ نکردن پوست مرغ

    می توان گفت تفاوت بین مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده است آن هست. هنگامی که مرغ کاملا پخت فر را روی حالت گریل قرار دهید تا پوست آن سرخ شود.

    آشنایی با اشتباهاتی در اصول پخت مرغ

    فرق بین مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده است آن است

    دور ریختن بعضی از قسمت های مرغ

    دور ریختن هر قسمتی از مرغ کاملا اشتباه هست. گردن، بال، دل و قلوه و جگر و … با همه قسمت های مرغ می توان خوشمزه ترین غذاها را درست کرد.

    بلافاصله خوردن مرغ آماده

    همیشه بعد از پخته شدن مرغ ۱۰ دقیقه صبر کنید بعد سرو کنید. چون مرغ آب بیشتری بعد می دهد و نرم و خوشمزه تر می شود.

    همیشه بعد از پخته شدن مرغ ۱۰ دقیقه صبر کنید بعد سرو کنید

    منبع : bedunim.ir

    واژه های کلیدی: خوشمزه | ساختن | ادویه | ترکیبی | آشنایی | نکات مهم آشپزی

    آشنایی با اشتباهاتی در اصول پخت مرغ

    آشنایی با اشتباهاتی در اصول پخت مرغ

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال