اطلاعیه سایت
حتما عناوین زیر و مطالب انتهای صفحه را ببینید !!!
رکورد بیشترین لایک عکس در اینستاگرام توسط سلبریتی جنجالی شکسته شد + عکس
معما و تست هوش عبور از رودخانه + پاسخ
محمد رضا گلزار و مهناز افشار کنار دیگ نذری اربعین + عکس
حضور علی کریمی در برنامه خندوانه رامبد جوان
جدیدترین عکس ساره بیات / حامد بهداد در سفر به کانادا + تصاویر
تصاویر زننده و داغ چکامه چمن ماه و مانی کسرائیان + GEM
تصاویر جذاب مدلینگ شدن بهنوش بختیاری برای برند پاندورا
عکس های مدلینگ شدن آناهیتا نعمتی
عکس های جدید پوریا پور سرخ و مهراوه شریفی نیا بازیگران سریال کیمیا
جنایت جدید داعش : نصف کردن خبرنگار سوری از وسط + عکس
ماجرای کادر پزشکی بیمارستان خمینی شهر اصفهان و بخیه صورت کودک فقیر + کاریکاتور
خوشمزه | ساختن | ادویه | ترکیبی | آشنایی | نکات مهم آشپزی
آشنایی با اشتباهاتی در اصول پخت مرغ
عبارات مهم : خوشمزه – ساختن
معمولا تصور همه ما این است که مرغ راحت ترین غذایی است که می توانیم جهت راحت کردن خودمان درست کنیم. مرغ ها داخل قابلمه، کمی آب و یک کمی هم پیاز و ادویه. ولی ساختن مرغ اینقدرها هم که فکر می کنید راحت و راحت نیست بلکه فنون خاص خودش را دارد و یکسری غلط های که خیلی ها مرتکب می شوند.
آشنایی با اشتباهاتی در اصول پخت مرغ
هنگام خرید مرغ باید کنارش ادویه جاتی مثل فلفل و نمک هم تهیه کنید
اشتباهاتی در اصول پختن مرغ
هنگام خرید مرغ باید کنار آن ادویه جاتی مثل فلفل و نمک هم تهیه کنید. البته مراقب باشید که زیاد ادویه روی مرغ نزنید. علاوه بر روی مرغ داخل مرغ را هم نادیده نگیرید و کمی نمک و فلفل هم داخل شکم مرغ بزنید.
خوشمزه | ساختن | ادویه | ترکیبی | آشنایی | نکات مهم آشپزی
در آب نمک نخواباندن گوشت
همیشه قبل از پختن مرغ آن را ساعت ها در ترکیبی از آب و ادویه جات بخوابانید.
قبل از پختن مرغ آن را چند ساعت در ترکیبی از آب و ادویه جات بخوابانید
آشنایی با اشتباهاتی در اصول پخت مرغ
پختن مرغ از طرف غلط
برای پختن مرغ داخل فر باید سینه مرغ به سمت پایین باشد. سینه مرغ بزرگ ترین قسمت مرغ است بنابراین بهتر است از حرارت مستقیم دور باشد تا خشک نشود.
خوشمزه | ساختن | ادویه | ترکیبی | آشنایی | نکات مهم آشپزی
سرخ نکردن پوست مرغ
می توان گفت تفاوت بین مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده است آن هست. هنگامی که مرغ کاملا پخت فر را روی حالت گریل قرار دهید تا پوست آن سرخ شود.
آشنایی با اشتباهاتی در اصول پخت مرغ
فرق بین مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده است آن است
دور ریختن بعضی از قسمت های مرغ
دور ریختن هر قسمتی از مرغ کاملا اشتباه هست. گردن، بال، دل و قلوه و جگر و … با همه قسمت های مرغ می توان خوشمزه ترین غذاها را درست کرد.
بلافاصله خوردن مرغ آماده
همیشه بعد از پخته شدن مرغ ۱۰ دقیقه صبر کنید بعد سرو کنید. چون مرغ آب بیشتری بعد می دهد و نرم و خوشمزه تر می شود.
همیشه بعد از پخته شدن مرغ ۱۰ دقیقه صبر کنید بعد سرو کنید
منبع : bedunim.ir
واژه های کلیدی: خوشمزه | ساختن | ادویه | ترکیبی | آشنایی | نکات مهم آشپزی
-
محسن افشانی بازیگر سینما تلویزیون به خاطر حمل سلاح در پیج اینستاگرام خودش ب
-
ماجرای تیراندازی در فرودگاه مهرآباد/ آیا داعش در این حمله دست داشته است؟
-
بررسی گروگانگیری در بیمارستان به علت عدم پرداخت هزینه
-
علت فراموش کردن ۲۵ مسافر هواپیما توسط خلبان+پیام عذرخواهی
-
وضعیت خسارت و تعطیلی مدارس بر اثر سیل در آذربایجان شرقی+عکس
اخبار
آرشیو-
چذابه امروز وضعیت مرزهای عراق آخرین وضعیت مرزهای خوزستان شلمچه مهران
آخرین وضعیت مرزهای عراق شلمچه باز و چذابه موقتا بسته شد / تلاش برای رفع مشکل ادامه دارد استاندار خوزستان: پایانه مرزی شلمچه برای تردد زائران اربعین حسینی باز است همچنین مرز چذابه به صورت موقت از سوی کشور عراق بست...
-
ندیم امیری ؛ بازیکن افغانتبار تیم ملی فوتبال آلمان کیست و چطور به این تیم دعوت شد؟
-
سود نجومی که بانک ها از وام مردم به جیب میزنند!
-
خانواده میترا استاد نجفی را بخشیدند!
-
والیبال بازی کردن گلزار و علی کریمی در باشگاه
گالری عکس
آرشیو-
کافه اینستا با فریبا نادری زن ستاره مشهور ایرانی
اینستاگرام فریبا نادری | بازیگر معروف | فریبا نادری | اینستاگرام | بازیگر | تصویر | آخرین | اینستا کافه اینستا با فریبا نادری دراین قسمت از کافه اینستا مروری داریم بـه آخرین فعالیت هـای زن فری...
-
مدگردی با سحر قریشی | جالب ترین استایل های سحر قریشی
-
متن های تبریک تولد+ عکس نوشته خاص تولدت مبارک عشقم
-
عکس نوشته و جملات سنگین و معنا دار | سخنان بزرگان
-
سوپر استارها در کنسرت مهران مدیری | خواندن ترانه سوغاتی مرحوم هایده