دانشگاه تمام استعدادهای افراد از جمله بی استعدادی آن ها را آشکار می کند.(آنتوان چخوف)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » چگونه خوردن آجیل می تواند جهت لاغری به شما کمک کند؟

    چگونه خوردن آجیل می تواند جهت لاغری به شما کمک کند؟

     مصرف آجیل به طور منظم به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم ربطی به اضافه وزن نداشته و حتی ممکن است به چربی سوزی کمک کند.

    چگونه خوردن آجیل می تواند جهت لاغری به شما کمک کند؟

    مصرف آجیل به طور منظم به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم ربطی به اضافه وزن نداشته و حتی ممکن است به چربی سوزی کمک کند.

    لاغر شدن را با خوردن آجیل تجربه کنید

    آجیل ها بسیار سالم هستند، لیکن سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها می باشند. در واقعا آن ها با طیف گسترده ای از فایده های سلامتی در ارتباط هستند، از جمله محافظت در برابر بیماری های قلبی و دیابت.

    با این حال، آنها دارای چربی و کالری بالا هم هستند که باعث می شود بسیاری از افراد از وحشت چاق شدن از خوردن آجیل اجتناب کنند. این مقاله نگاهی به شواهدی می اندازد که نشان می دهد آیا آجیل ها دوستدار چاقی هستند یا لاغری؟

    چگونه خوردن آجیل می تواند جهت لاغری به شما کمک کند؟

    آجیل چربی و کالری بالایی دارد

    عبارات مهم : کره بادام زمینی – مواد غذایی

    آجیل ها کالری بالایی دارند: دلیلش این است که بخش زیادی از آن ها چربی است، که یک منبع متمرکز از انرژی هست. یک گرم چربی دارای ۹ کالری است در حالی که یک گرم کربوهیدرات یا پروتئین فقط ۴ کالری دارد. آجیل حاوی چربی غیراشباع هست. این نوع چربی با محافظت در برابر بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی همراه است.

     مصرف آجیل به طور منظم به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم ربطی به اضافه وزن نداشته و حتی ممکن است به چربی سوزی کمک کند.

    مقدار کالری و چربی موجود در انواع آجیل (۲۸ گرم):

    • گردو: ۱۸۳ کالری و ۱۸ گرم چربی
    • آجیل برزیلی: ۱۸۴ کالری و ۱۹ گرم چربی
    • بادام: ۱۶۱ کالری و ۱۴ گرم چربی
    • پسته: ۱۵۶ کالری و ۱۲ گرم چربی
    • بادام زمینی: ۱۵۵ کالری و ۱۲ گرم چربی

    از آنجا که آجیل ها دارای چربی و کالری بالایی هستند، بسیاری از افراد تصور می کنند که اضافه کردن آجیل به رژیم غذایی منجر به زیاد کردن وزنشان می شود. با این حال، بررسی و شرح مطالعات علمی که در ادامه مقاله خواهید خواند از این نظر حمایت نمی کند.

    خلاصه:

    از آن جا که آجیل ها محتوای چربی بالایی دارند، دارای کالری بالا هم بوده و منبعی متمرکز از انرژی هستند. حتی مقدار کمی آجیل هم محتوای چربی و کالری بالایی دارد.

    خوردن آجیل به طور منظم ارتباطی با زیاد کردن وزن ندارد

    چندین مطالعه مشاهده ای مشخص کردند که مصرف منظم آجیل ربطی به زیاد کردن وزن نداشته و حتی می تواند از آن جلوگیری کند.

    چگونه خوردن آجیل می تواند جهت لاغری به شما کمک کند؟

    به عنوان مثال، یک مطالعه که روی رژیم غذایی ۸۸۶۵ زن و مرد در مدت ۲۸ ماه انجام شد.نشان داده است افرادی که ۲ وعده یا زیاد در هفته آجیل مصرف می کردند نسبت به افرادی که هرگز آجیل نمی خورند یا به ندرت می خورند، ۳۱ درصد کمتر با خطر زیاد کردن وزن روبرو بوده اند.همچنین یک بررسی روی ۳۶ مطالعه نشان داده است که مصرف منظم آجیل، به زیاد کردن وزن، شاخص توده بدنی (BMI ) یا اندازه دور کمر، ربطی ندارد.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : محاسبه شاخص توده بدنی BMI

    در مطالعات کنترل شده است ای که شرکت کنندگان باید از یک رژیم غذایی خاص به علاوه انواع متفاوت آجیل استفاده می کردند، تغییری در وزن بدنشان ایجاد نشد.از همه مهم تر، در مطالعاتی که آجیل به رژیم غذایی افرادی که می توانستند هر چه دلشان می خواهد بخورند، اضافه شد، مصرف آجیل منجر به اضافه وزنشان نشد. تعداد کمی از مطالعات گزارش داده اند که خوردن آجیل با زیاد کردن وزن همراه بوده است. با این حال هر گونه زیاد کردن وزن خیلی کم و بسیار کمتر از حد انتظار و در طولانی مدت بوده است.

    خلاصه:

     مصرف آجیل به طور منظم به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم ربطی به اضافه وزن نداشته و حتی ممکن است به چربی سوزی کمک کند.

    مطالعات نشان داده اند که خوردن آجیل به طور منظم، باعث زیاد کردن وزن نمی شود. صرف نظر از این که افراد یک رژیم غذایی سخت را دنبال کنند یا هر چه دلشان می خواهد بخورند. حتی مصرف آجیل در بعضی موارد از افراد در برابر زیاد کردن وزن محافظت می کند.

    خوردن آجیل حتی ممکن است باعث تسریع چربی سوزی شود

    مطالعات مشاهده ای متعددی نشان داده اند که مصرف مکرر آجیل با وزن کم تر بدن همراه هست. علت این مساله مشخص نیست ولی ممکن است علت آن سبک زندگی سالم افرادی باشد که آجیل مصرف می کنند.

    چگونه خوردن آجیل می تواند جهت لاغری به شما کمک کند؟

    با این حال مطالعات انسانی نشان میدهد که استفاده از آجیل به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی کم کردن وزن، جلوی کم شدن وزن را نمی گیرد بلکه این روند چربی سوزی را تسریع می کند.

    به عنون مثال، یک مطالعه روی ۶۵ فرد دارای اضافه وزن یا چاق جهت مقایسه رژیم غذایی کم کالری همراه با بادام نسبت به یک رژیم غذایی کم کالری همراه با کربوهیدرات های پیچیده انجام شد.آن ها مقدار مساوی کالری، پروتئین، کلسترول و چربی اشباع مصرف نمودند.

    در آخر دوره ۲۴ هفته ای، افرادی که رژیم بادام داشتند، ۶۲ درصد چربی سوزی و BMI بیشتر، ۵۰ درصد کم کردن دور کمر زیاد و ۵۶ درصد کم کردن توده چربی زیاد را تجربه کردند.

    در مطالعات دیگر، رژیم های غذایی با کالری کنترل شده است که حاوی آجیل ها بودند همین نتیجه های مشابه را در چربی سوزی نسبت به رژیم غذایی با کالری کنترل شده است بدون آجیل، نشان دادند.

    با این حال، گروه مصرف کننده آجیل، بهبود میزان کلسترول، ار جمله کاهش کلسترول بد LDL و تری گلیسرید را تجربه کردند. این منافع در گروهی که رژیم غذایی بدون آجیل داشتند، مشاهده نشد.

    خلاصه:

    خوردن آجیل به طور منظم به عنوان بخشی از رژیم غذایی چربی سوزی می تواند این روند را تسریع کند و سطح کلسترول را اصلاح بخشد.

    آجیل می تواند به کم کردن اشتها و زیاد کردن احساس سیری در شما کمک کند

    افرودن آجیل به رژیم غذایی با کاهش گرسنگی و احساس سیری به مدت بیشتر، در ارتباط است.به عنوان مثال، مشخص شده است مصرف بادام به عنوان میان وعده باعث کاهش گرسنگی و میل خوردن می شود.

    در یک مطالعه، به بیش از ۲۰۰ نفر گفته شد که به عنوان میان وعده بادام زمینی بخورند.نتیجه این بود که آن ها به طور طبیعی در طول روز کالری کمتری مصرف می کردند. این اثر زمانی که بادام زمینی به جای وعده غذایی به عنوان میان وعده مصرف میشد، زیاد بود.

    محققان فکر می کنند تاثیر سرکوب اشتهای بادام زمینی به خاطر زیاد کردن تولید هورمون های پپتید peptide YY (PYY)و/یا کولسیستوکینین (CCK) cholecystokinin است که هر دو به تنظیم اشتها کمک می کنند.نظریه ای که محققان ارائه دادند این است که محتوای پروتئین و چربی غیراشتباع بالا می تواند مسئول این اثر باشد.

    مطالعات نشان می دهند که ۵۴ – 104 درصد کالری اضافه که به خاطر آجیل به رژیم غذایی اضافه می شود باعث کاهش طبیعی مصرف سایر مواد غذایی و در نتیجه خنثی می شود.به عبارت دیگر، خوردن آجیل به عنوان یک میان وعده باعث زیاد کردن احساس سیری شده است که منجر به کمتر خوردن غذاهای دیگر می شود.

    خلاصه:

    مصرف آجیل با کم کردن اشتها و زیاد کردن احساس سیری در ارتباط هست. این مساله به این معنی است که افراد با خوردن آجیل به طور طبیعی در طول روز میل به کمتری به خوردن سایرخوراکی ها دارند.

    تنها بعضی از چربی ها در طول هضم، جذب می شوند

    ساختار و محتوای فیبر بالا در آجیل ها به این معنی است که یا باید پودرشان کنید یا کاملا بجوید، بخش زیادی از آجیل از طریق روده و به صورت هضم نشده به روده بزرگ انتقال یافته شده است و در نتیجه بعضی از مواد مغذی از قبیل چربی ها، جذب نشده و با مدفوع از دست می روند.این دلیل دیگری است جهت این که آجیل ها دوست کم کردن وزن هستند.

    در حقیقت مطالعات نشان می دهد که بعد از خوردن آجیل، مقدار چربی که از طریق مدفوع دفع می شود بین ۵ تا ۲۰ درصد زیاد کردن می یابد.این مساله نشان میدهد که بخش زیادی از چربی موجود در آجیل حتی در بدن جذب هم نمی شود.

    جالب توجه هست، چگونگی فرآوری و آماده سازی آجیل ها تاثیر زیادی در جذب مواد مغذی موجود در آن ها از جمله چربی دارد.

    برای مثال، یک مطالعه نشان می دهد که میزان چربی دفع شده است با مدفوع جهت بادام زمینی کامل ۱۷٫۸ درصد و در کره بادام زمینی ۷ درصد و در روغن بادام زمینی ۴٫۵ درصد است.

    برشته کردن آجیل ها هم می تواند باعث زیاد کردن جذب مواد مغذی آن ها شود.بنابراین، جذب چربی و کالری از آجیل، زمانی که آن ها را به صورت کامل می خورید، کمتر است.

    خلاصه:

    مقداری از چربی آجیل کاملا جذب بدن نمی شود و با مدفوع از بدن خارج می شود. از دست دادن چربی زمانی که آجیل را به طور کامل مصرف کنید، زیاد است.

    آجیل می تواند سوزاندن کالری و چربی را زیاد کردن دهد

    برخی شواهد نشان می دهد که مصرف آجیل می تواند کالری سوزانده شده است در حال استراحت را زیاد کردن دهد.یک مطالعه نشان داد شرکت کنندگان بعد از مصرف یک وعده غذایی حاوی گردو نسبت به یک وعده غذایی حاوی چربی از منابع لبنی، ۲۸ درصد کالری بیشتری سوزاندند.

    مطالعه دیگر نشان داد که مصرف مکمل روغن بادام زمینی به مدت ۸ هفته باعث زیاد کردن ۵ درصدی کالری سوزی می شود با این که این روند فقط در افراد دارای اضافه وزن مشاهده شد.

    علاوه بر این، بعضی مطالعات نشان می دهد که خوردن آجیل در افراد چاق و دارای اضافه وزن می تواند باعث افزایش چربی سوزی شود.با این حال، نتایج، بسیار متفاوت هست، و مطالعات با کیفیت بهتر جهت تایید ارتباط بین مصرف آجیل و زیاد کردن سوزاندن کالری مورد نیاز است.

    خلاصه:

    مطالعات متعددی نشان می دهد که خوردن آجیل می تواند سوزاند چربی و کالری را در افراد چاق و دارای اضافه وزن، زیاد کردن دهد.

    نتیجه گیری:

    آجیل ها با وجود داشتن کالری و چربی بالا بسیار سالم هستند.

    مصرف آجیل به طور منظم به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم ربطی به اضافه وزن نداشته و حتی ممکن است به چربی سوزی کمک کند.

    با این حال کنترل اندازه مصرف آن ها بسیار مهم هست. دستورالعمل های بهداشت عمومی مقدار ۱ اونس ( ۲۸ گرم ) روزانه را توصیه نموده است که می توانید در زیاد روزهای هفته مصرف نمایید.

    گزینه سالم جهت مصرف آجیل انواع راحت و بدون نمک آن هاست.

    تهیه و ترجمه:گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    اختصاصی سیمرغ


    واژه های کلیدی: کره بادام زمینی | مواد غذایی | رژیم غذایی | بادام زمینی | اضافه وزن | وعده غذایی | خوردن غذا | افراد چاق | اضافه وزن | مطالعه | مطالعات

    چگونه خوردن آجیل می تواند جهت لاغری به شما کمک کند؟

    چگونه خوردن آجیل می تواند جهت لاغری به شما کمک کند؟

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • چاپ کتاب لاتین
  • منابع اورجینال رباتیک
  • خرید کتاب خارجی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • افست کتاب لاتین
  • کتاب اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی