انسان همان می شود که اغلب به آن فکر می کند. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » بهترین نحوه تهیه قارچ

    بهترین نحوه تهیه قارچ

    آنتی اکسیدان | فواید قارچ | مایکروویو | ویتامین | سبزیجات | استفاده | بیماری | بهترین | پروتئین | سبزیجات

    بهترین نحوه تهیه قارچ

    بهترین نحوه تهیه قارچ

    عبارات مهم : آنتی اکسیدان – فواید قارچ

    سرخ کردن قارچ باعث می شود آنتی اکسیدان، پروتئین و کربوهیدرات آن از بین برود

    بهترین نحوه تهیه قارچ

    قارچ یکی از سبزیجاتی است که فواید بسیاری جهت بدن دارد. جهت از بین نرفتن فواید قارچ باید بدانید که عالی ترین نحوه تهیه قارچ کدام است؟

    بهترین نحوه پخت قارچ

    آنتی اکسیدان | فواید قارچ | مایکروویو | ویتامین | سبزیجات | استفاده | بیماری | بهترین | پروتئین | سبزیجات

    متخصصان اسپانیایی می گویند که عالی ترین روش جهت پخت قارچ استفاده از مایکروویو یا کباب کردن آن هست. متخصصان تغذیه و سلامت به این نتیجه رسیده اند که کباب یا مایکروویو کردن قارچ باعث حفظ بسیاری از مواد آنتی اکسیدان آن می شود ولی آب پز یا سرخ کردن قارچ این مواد آنتی اکسیدان را کم کردن می دهد. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که سلول ها را در برابر مواد شیمیایی مضر محافظت می کنند و مانع از بیماری هایی مثل سرطان و بیماری های قلبی می شوند.

    چه موادی در قارچ وجود دارد؟

    قارچ حاوی پروتئین (و اسیدهای آمینه ضروری)، فیبر و ویتامین های زیادی مثل ب، ث، د و ای است و چربی و کالری اندکی دارد. در این مطالعه که در نشریه علوم غذا و تغذیه انتشار یافته متخصصان خاصیت غذایی چهار نوع قارچ را قبل و بعد از پخت با هم مقایسه کرده اند.

    بهترین راه جهت این که ویتامین و خاصیت غذایی سبزیجات حفظ شود، این است که وقت پخت کوتاه باشد. اگر سبزیجات را آب پز می کنید از حداقل آب ممکن استفاده کنید

    بهترین نحوه تهیه قارچ

    سرخ کردن قارچ

    سرخ کردن قارچ باعث می شود آنتی اکسیدان، پروتئین و کربوهیدرات آن در روغن از بین برود و ارزش غذایی آن کم شود هر چند که قارچ خوشمزه تر می شود.

    آنتی اکسیدان | فواید قارچ | مایکروویو | ویتامین | سبزیجات | استفاده | بیماری | بهترین | پروتئین | سبزیجات

    آب پز کردن قارچ

    آب پز کردن هم مقدار زیادی از آنتی اکسیدان و پروتئین قارچ را از بین می برد. متخصصان فکر می کنند علت این است که این مواد وارد آبی می شوند که قارچ در آن پخته شده است است.

    البته متخصصان اسپانیایی متوجه شدند آب پز کردن باعث زیاد کردن گلوکان می شود، ماده ای که در قارچ ها یافت می شود و ممکن است در پیشگیری از بیماری های قلبی موثر باشد.

    بهترین نحوه تهیه قارچ

    یک قانون کلی

    بهترین راه جهت این که ویتامین و خاصیت غذایی سبزیجات حفظ شود، این است که وقت پخت کوتاه باشد. اگر سبزیجات را آب پز می کنید از حداقل آب ممکن استفاده کنید. به همین علت است که متخصصان مایکروویو را روشی خوبی جهت پخت قارچ دیده اند، چون مواد مغذی خود را در آب و روغن از دست نمی دهد.

    کباب کردن قارچ

    با اینکه پخت سبزیجات با روغن باعث می شود خاصیت آن کم شود ولی کباب کردن قارچ با اندکی روغن باعث زیاد کردن آنتی اکسیدان ها می شود. اگر از روغن زیتون جهت این کار استفاده کنید اسیدهای چرب آن زیاد خواهد شد بدون اینکه کالری آن زیاد شود.

    منبع : isna.ir

    واژه های کلیدی: آنتی اکسیدان | فواید قارچ | مایکروویو | ویتامین | سبزیجات | استفاده | بیماری | بهترین | پروتئین | سبزیجات

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتاب اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • چاپ کتاب اورجینال
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب