عشق، فراموش كردن خود در وجود كسی است كه همیشه و در همه حال ما را به یاد دارد.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » انواع سبزیجاتی که باید کمتر مصرف کنید!!

    انواع سبزیجاتی که باید کمتر مصرف کنید!!

    شاید باورتان نشود ولی سبزیجاتی وجود دارند که به علت بعضی پرسشها باید انواع این سبزیجات را کمتر مصرف کرد.

    انواع سبزیجاتی که باید کمتر مصرف کنید!!

    شاید باورتان نشود ولی سبزیجاتی وجود دارند که به علت بعضی پرسشها باید انواع این سبزیجات را کمتر مصرف کرد.

    آیا سبزیجات هم می توانند جهت ما مضر باشند؟

    متخصصان تغذیه به مصرف زیاد سبزیجات توصیه می‌کنند. با این حال، بعضی سبزیجات هستند که به علت تاثیراتشان، مثل زیاد کردن وزن، ایجادنفخ یا التهاب بهتر است با دقت بیشتری مصرف شوند. سبزیجات زیر از جمله این موارد هستند:

    انواع سبزیجاتی که باید کمتر مصرف کنید!!

    سبزیجات نشاسته‌ای

    براساس مطالعه دانشگاه هاروارد، کسانی که می‌خواهند وزن کم کنند می‌توانند این گروه از سبزیجات را به کلی از رژیم غذایی خود از بین بردن کنند. تحقیقات نشان داده، افرادی که سبزیجات نشاسته‌ای بیشتری مصرف می‌کنند، اضافه وزن دارند درحالی که کسانی که مصرف این سبزیجات را محدود کرده‌اند، چربی سوزی داشته‌اند. سبزیجات نشاسته‌ای مشمول بر سیب‌زمینی، ذرت، نخودفرنگی، کدوتنبل و سیب‌زمینی شیرین است. هرچند سیب‌زمینی شیرین سرشار از ویتامین و فیبر هست، ولی بهتر است تعادل در مصرف آن رعایت شود.

    سبزیجات چلیپایی

    سبزیجاتی مانند کلم، کلم بروکلی و کلم پیچ هرچند غنی از فیبر هستند و کالری کم و موادمغذی زیادی دارند، ولی نفخ ایجاد می‌کنند. از آنجا که انسان‌ها آنزیمی ندارند که رافینوز (قند پیچیده موجود در سبزیجات چلیپایی) را تجزیه کند، هنگامی که این سبزیجات به قسمت‌های پایین‌تر روده می‌رسد، به وسیله باکتری‌ها تخمیر می‌شوند و گازهای متان، دی‌اکسیدکربن و هیدروژن تولید می کنند که به نفخ منجرمی شود.

    شاید باورتان نشود ولی سبزیجاتی وجود دارند که به علت بعضی پرسشها باید انواع این سبزیجات را کمتر مصرف کرد.

    سبزیجات شبرو

    این دسته از سبزیجات که بادمجان، فلفل دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی در آن قرار می‌گیرند، یک آلکالوئید آشنا شده است به نام سولانین تولید می‌کنند که سمی است. بعضی کارشناسان معتقدند، این سبزیجات التهاب ایجادمی کنند و باید مصرف آنها را محدودکرد. این التهاب، در بلندمدت به دردمفاصل، پرسشها گوارشی، پرسشها خواب، پیری زودرس و بیماری‌های مزمن منجرمی شود. با این حال، تحقیقات در این زمینه ناکافی و مصرف این سبزیجات همچنان پرطرفدار است.

    ۱۲ سبزی آلوده

    هرساله، کارگروه محیط زیست در آمریکا فهرست ۱۲میوه و سبزیجاتی را که بیشترین میزان آفت‌کش‌ها در آنها باقی می‌ماند، منتشر می‌کند. ۱۷۸ آفت‌کش متفاوت روی این گروه از سبزیجات شناسایی شده است که بعد از شسته شدن نیز از بین نمی‌روند. اسفناج، یکی از مفیدترین سبزیجاتی که می‌توانید مصرف کنید، دومین مورد، بعد از توت‌فرنگی در فهرست ارائه شده است هست. براساس اعلام کارگروه محیط‌زیست، این سبزی دوبرابر دیگر سبزیجات حاوی آفت‌کش است.

    عبارات مهم : میوه و سبزیجات – سبزیجات

    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع: jamejamonline.ir

    واژه های کلیدی: میوه و سبزیجات | سبزیجات | سبزیجات | تحقیقات | سلامت | انواع | سلامت | تغذیه

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • جعبه هدیه کتاب
  • افست کتاب لاتین
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • چاپ کتاب لاتین
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • کتاب اورجینال
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی