سعی کنید اشتباهات دیگران را ببخشید، حس انتقام انرژی منفی دارد.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » نکته های ریز و مهم آشپزی

    نکته های ریز و مهم آشپزی

    استفاده | بهترین | لیوان | آشپزی | زعفران | نکات مهم آشپزی

    نکته های ریز و مهم آشپزی

    نکته های ریز و مهم آشپزی

    عبارات مهم : استفاده – بهترین

    بهترین راه جهت از بین بردن تلخی زیتون استفاده از آب نمک است

    نکته های ریز و مهم آشپزی

    روش از بین بردن تلخی زیتون

    بهترین راه جهت از بین بردن تلخی زیتون استفاده از آب نمک هست. زیتون ها را در آب نمک بخیسانید و همانطور که درون آب نمک هست، کم کم از آن استفاده کنید. یعنی احتیاجی نیست که مدت خاصی درون آب نمک باشد، بعد از آب نمک جدا شود و مورد استفاده قرار گیرد. در این حالت فواید زیتون نیز از بین نخواهد رفت.

    استفاده | بهترین | لیوان | آشپزی | زعفران | نکات مهم آشپزی

    جلوگیری از باز شدن عدس در حین پخت

    پوست عدس کهنه و قدیمی در هنگام پخت باز می شود. بعد اگر عدس تان کهنه هست، قبل از پخت یک قاشق نمک به آب عدس اضافه کنید.

    زمان افزودن شیر به سوپ جو با قارچ

    بعد از این که جو و سبزیجات سوپ پخته شد، شیر را بجوشانید و در داخل سوپ بریزید.

    نکته های ریز و مهم آشپزی

    براق شدن ژله

    ژله را هم باید با دو لیوان آب جوش درست کنید تا ژله تان براق شود. ژله با اضافه کردن یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد کدر و بد رنگ خواهد شد.

    خرد کردن میوه های خشک

    استفاده | بهترین | لیوان | آشپزی | زعفران | نکات مهم آشپزی

    برای خرد کردن میوه خشک، ابتدا آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید؛ سپس با چاقویی که آن را در آب داغ فرو کرده اید، خرد کنید.

    بهترین نحوه تهیه و ادویه مناسب جهت ماهیچه

    ابتدا باید ماهیچه را کمی تفت دهید و با یک پیاز و یک حبه سیر بپزید. در انتهای پخت پودر تخم گشنیز ، فلفل سیاه ، نمک و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید خوب جا بیفتد.

    نکته های ریز و مهم آشپزی

    بهترین جایگزین سیر:

    یک حبه سیر را با یک هشتم قاشق چای خوری پودر سیر جایگزین کنید.

    برای براق شدن خامه روی کیک

    برای براق شدن کیک خامه ای کاردک را در آب جوش بزنید و خامه را با این کاردک روی کیک بکشید تا براق شود.

    نکات مربوط به هم زدن سفیده

    سرعت همزدن باید زیاد باشد در غیر این صورت آب می اندازد.

    فاصله میان زدن سفیده و مصرف آن بایستی کم باشد چون آب می اندازد.

    برای زدن سفیده از ظرف آلومینیومی استفاده نکنید چون رنگش تیره می شود.

    گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

    واژه های کلیدی: استفاده | بهترین | لیوان | آشپزی | زعفران | نکات مهم آشپزی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • خرید کتاب خارجی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • کتاب اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی