آسمان برای گرفتن ماه تله نمی گذارد، آزادی خود ماه است كه او را پایبند می كند.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » از سبزیجات معطر چگونه در آشپزی استفاده کنیم؟

    از سبزیجات معطر چگونه در آشپزی استفاده کنیم؟

    گوجه فرنگی | روغن کانولا | گوجه فرنگی | روغن زیتون | سبزیجات | استفاده | بهترین | رازیانه | چگونه | پیتزا | فرنگی

    از سبزیجات معطر چگونه در آشپزی استفاده کنیم؟

    از سبزیجات معطر چگونه در آشپزی استفاده کنیم؟

    عبارات مهم : گوجه فرنگی – روغن کانولا

    رزماری در پخت سس گوجه فرنگی و پیتزا استفاده می شود

    از سبزیجات معطر چگونه در آشپزی استفاده کنیم؟

    شاید نتوانید در منزل تان، یک باغچه پر از گیاه های متفاوت داشته باشید ولی با یادگیری موارد استفاده از آنها می توانید دیگران را تحت تاثیر قرار دهید و از آن جهت هرچه بهتر شدن غذاها استفاده کنید.

    چگونه از سبزیجات خوش طعم و خوشبو در آشپزی استفاده کنیم؟

    گوجه فرنگی | روغن کانولا | گوجه فرنگی | روغن زیتون | سبزیجات | استفاده | بهترین | رازیانه | چگونه | پیتزا | فرنگی

    ریحان

    پخت : از ریحان جهت سرخ کردنی ها، غذاهای ایتالیایی، سس پستو و همچنین به عنوان چاشنی استفاده می شود.

    بهترین روغن جهت استفاده : روغن زیتون، کنجد، هسته انگور

    طعم های مکمل : گوجه فرنگی، پونه کوهی، رازیانه وآویشن

    از سبزیجات معطر چگونه در آشپزی استفاده کنیم؟

    شوید

    پخت : آبگوشت،خورش، طعم دادن به خامه و پنیر محلی، سالاد سبزیجات و خیارشور

    بهترین روغن جهت استفاده : روغن کانولا، روغن زیتون

    طعم دهنده های مکمل : خردل، فلفل، میخک، زنجبیل، پیازچه، جوز هندی، جعفری

    گوجه فرنگی | روغن کانولا | گوجه فرنگی | روغن زیتون | سبزیجات | استفاده | بهترین | رازیانه | چگونه | پیتزا | فرنگی

    نعناع

    موارد استفاده : رویه کیک، ژله، پای

    بهترین روغن جهت استفاده : روغن کانولا، گردو، نارگیل، گلرنگ

    از سبزیجات معطر چگونه در آشپزی استفاده کنیم؟

    طعم دهنده های مکمل : زنجبیل، فلفل قرمز، زیره، بابونه

    رزماری

    پخت : سس گوجه فرنگی، پیتزا

    بهترین روغن : روغن کانولا، روغن گلرنگ

    طعم دهنده های مکمل : فلفل، برگ بو، پونه کوهی، مرزنجوش، رازیانه، ریحان

    منبع : khorasannews.com

    واژه های کلیدی: گوجه فرنگی | روغن کانولا | گوجه فرنگی | روغن زیتون | سبزیجات | استفاده | بهترین | رازیانه | چگونه | پیتزا | فرنگی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • خرید کتاب خارجی
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • چاپ کتاب آمازون
  • خرید منابع پزشکی اورجینال