كسي كه هرگز تحت فشار نزيسته باشد، آزادي را لمس نمي كند.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۲ مهر ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » روش های خشک کردن آلبالو

روش های خشک کردن آلبالو

روش های خانگی | استفاده | آلبالو | پارچه | منابع | تزیین | آفتاب | آلبالو

روش های خشک کردن آلبالو

روش های خشک کردن آلبالو

عبارات مهم : روش های خانگی – استفاده

روش های خانگی خشک کردن آلبالو

روش های خشک کردن آلبالو

آلبالو از خوش طعم ترین میوه های فصل تابستان است که یکی از تنقلات بسیار خوشمزه آلبالو خشک است که معمولا آن را می شود از مغازه ها و فروشگاه های بزرگ به صورت کیلویی یا بسته بندی تهیه کرد که البته اکثرا خیلی شور هستند (و از بهداشتی هم مطمئن نیستیند). آلبالو خشک در منزل و بسیار راحت قابل تهیه هست.

در این بخش برایتان شیوه خشک کردن آلبالو را آموزش می دهیم مقدار نمک آن به وسیله خودتان قابل تنظیم خواهد بود.

روش های خانگی | استفاده | آلبالو | پارچه | منابع | تزیین | آفتاب | آلبالو

مواد مورد نیاز جهت تهیه آلبالو خشک:

آلبالو ۳ کیلو
نمک به مقدار لازم

خشک کردن آلبالوها زیر نور آفتاب

روش تهیه آلبالو خشک خانگی :

روش اول خشک کردن آلبالو : دم آلبالوها را بگیرید و بدون شست و شو روی پارچه ای پهن کنید و به مدت ۲ روز زیر نور آفتاب قرار دهید، بعد از این مدت وقت باید با فشار دست به آسانی هسته آلبالوها خارج شوند بدون انکه آسیبی به بافت آلبالو برسد.

روش های خشک کردن آلبالو

پس از اینکه هسته آلبالوها را خارج کردید باید آلبالوها را با آب سرد آبکشی کنید، بعد از اینکه آب اضافی آلبالوها خارج شد آن ها روی سینی پهن کنید و در محیط منزل یا بیرون بگذاید تا خشک شوند.

روش دوم خشک کردن آلبالو : دم آلبالوها را بگیرید سپس بشوئید، آلبالوهای شسته شده است را نمک بزنید و روی پارچه ای در برابر نور آفتاب قرار دهید تا خشک شود ( بسته به مقدار نرمی یا خشکی ای که دوست دارید ۱-۳ روز در آفتاب قرار دهید ).

روش های خانگی | استفاده | آلبالو | پارچه | منابع | تزیین | آفتاب | آلبالو

پس از اینکه آلبالوها خشک شدند مجدد آبکشی کنید و مقداری نمک بزنید سپس ۱ ساعت در نور آفتاب قرار دهید تا آماده شود.

نکات کلیدی در مورد خشک کردن آلبالو

روش های خشک کردن آلبالو

پس از خشک کردن آلبالوها، آنها را یک ساعت در دمای اتاق بگذارید و بعد بسته بندی کنید

۱- بعد از خشک کردن آلبالوها، آن ها را جهت یک ساعت در دمای اتاق بگذارید و سپس در بسته بندی های بدون هوا ذخیره کنید.

۲- بعد از بسته بندی، تا یک هفته حواستان به آلبالو ها باشد، اگر در بسته بندی ها نشانه ای از رطوبت دیدید به این معنی است که آلبالو ها به خوبی خشک نشده اند و به همین خاطر باید آن ها را کمی زیاد در فر بگذارید.

۳- آلبالو های خشک شده است را می توانید همینجوری میل کنید ولی آن ها را می توانید جهت تزیین و استفاده در کیک ها و بستنی های متفاوت هم استفاده کنید.

۴- در دستورات غذایی که در آن ها کشمش استفاده شده است است نیز می توانید آلبالو خشک شده است را جایگزین کشمش در آن ها بکنید.

۵- علت در آوردن هسته های آلبالو تنها این نیست که خوردن آن ها در آینده بهتر باشد بلکه در آوردن یا نیاوردن این هسته ها بر روی طعم آلبالو خشک شده است شما هم تاثیر زیادی می گذارد بعد حتما قبل از خشک کردن، هسته ی آن ها را در بیاورید.

گردآوری: بخش رازها منزل داری بیتوته

منابع:
chejoory.ir
rancook.ir

واژه های کلیدی: روش های خانگی | استفاده | آلبالو | پارچه | منابع | تزیین | آفتاب | آلبالو

روش های خشک کردن آلبالو

روش های خشک کردن آلبالو

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو

daroopost