آدمیانی مانند گل های لاله ، زندگی کوتاه در هستی و نقشی ماندگار در اندیشه ما دارند .
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۲ مهر ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » نكات جالب و خواندنى در آشپزى

نكات جالب و خواندنى در آشپزى

قورمه سبزی | بادمجان | خوشمزه | آشپزی | کدبانو | نکات مهم آشپزی

نكات جالب و خواندنى در آشپزى

نكات جالب و خواندنى در آشپزى

عبارات مهم : قورمه سبزی – بادمجان

برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو داخل آن رب انار بریزید

نكات جالب و خواندنى در آشپزى

برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشد و خوشمزه تر شود کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید.

برای ترد شدن گوشت

قورمه سبزی | بادمجان | خوشمزه | آشپزی | کدبانو | نکات مهم آشپزی

روی همه قسمت های گوشت مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند، سپس بپزید.

برای اینکه پنیر پیتزایتان خوب کش بیاید قبل از اینکه پیتزا را داخل فر بگذارید روی آن آب اسپری کنید.

برای خوشمزه تر شدن کتلت داخل مواد آن زیره و پودر آویشن بریزید.

برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو داخل آن رب انار بریزید.

نكات جالب و خواندنى در آشپزى

برای اینکه بفهمید تخم مرغ هایتان خوب آبپز شده است یا نه آن را بچرخانید اگر چرخید خوب پخته اگر نه که نپخته است.

برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبد و خوشرنگ شود داخل آب آن کمی زردچوبه اضافه کنید.

قورمه سبزی | بادمجان | خوشمزه | آشپزی | کدبانو | نکات مهم آشپزی

برای اینکه یک قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورش، چند قطره گلاب به آن اضافه کنید و بلافاصله زیر آن را خاموش کنید.

برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیرد آخرای پخت مواد آن یک قاشق مرباخوری پودر گل سرخ به آن اضافه کنید.

نكات جالب و خواندنى در آشپزى

برای اینکه پوست بادمجان های کبابی سریع و بدون دردسر کنده شود بعد از کباب شدن آن ها را داخل یک نایلون بیندازید تا چند دقیقه بماند آن وقت براحتی پوستشان کنده می شود بدون اینکه گوشت بادمجان اسیب ببیند.

برای اینکه قورمه سبزی مان خوب روغن بیندازد و به اصطلاح روغن سبز تیره بعد بدهد وسطای پختن خورش یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده است به آن اضافه کنید.

برای اینکه برنج مان خوب قد بکشد در لحظه های آخر که می خواهیم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.

برای اینکه برنج به ته دیگ نانی قابلمه مان نچسبد روی نان را باید کمی خیس کرد.

خانم های کدبانو بروید به سوپر مارکت و یک بسته جو پرک بخرید بعد بیایید منزل و آن را آسیاب کنید حالا ما چی داریم؟

پودر جو

بعد داخل هر خورشی که پختید نصف قاشق غذاخوری یا حتی یک قاشق غذاخوری بریزيد.

اول : آب خورش غلیظ می شود.

دوم: اصلا و ابدا روی طعم آن تاثیری ندارد.

سوم: موهایتان پر پشت می شود و تمام ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتان می رسد.

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

واژه های کلیدی: قورمه سبزی | بادمجان | خوشمزه | آشپزی | کدبانو | نکات مهم آشپزی

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو

daroopost