باورها و ارزش‌ها، بهترين راهنما و مشاور زندگي شما هستند.(آنتوني رابينز)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » آرایش و زیبایی » آرایش صورت » افراد ثروتمند مالک کلوب های مشهور دنیا را بشناسید

    افراد ثروتمند مالک کلوب های مشهور دنیا را بشناسید

    سرمایه گذاری | مقام قهرمانی | فوتبالیست | خانواده | انگلیسی | میلیاردر | منچستر | مدیریت | فوتبال | انگلیس | خانواده

    افراد ثروتمند مالک کلوب های مشهور دنیا را بشناسید

    افراد ثروتمند مالک کلوب های مشهور دنیا را بشناسید 

    تمایل به حضور در اساس ورزش و باشگاه خریدن، یکی از علاقه هایي است که افراد بسیار ثروتمند در دنیا دارند و کلوب ها را یک جا می خرند. فوتبال انگلیس روز به روز اکثر از قبل به محلی جهت قدرت نمایی میلیادرهای برجسته ي دنیا تبدیل می شود. کلوب هاي متمول و مشهور انگلیسی مثل منچستر یونایتد،

    منچستر سیتی، لیورپول و چلسی همگی در تملک میلیاردرهای معروفی میباشند. در ادامه ي این مقاله قصد داریم با بهره گیری از فهرست هاي مختلفی که در مورد ثروتمندترین مردان دنیا وجود دارد شما را با ۱۵ میلیاردر مشهور که هر کدام در کشور انگلستان کلوب هاي فوتبال را در تملک دارند و نحوه ي بدست آوردن ثروتشان آشنا کنیم.

    افراد ثروتمند مالک کلوب های مشهور دنیا را بشناسید

    ۱۵- تونی بلوم مالک کلوب فوتبال برایتون اند هاو آلبیون- ثروت خالص: حدود ۱ میلیارد پوند

    تونی بلوم رازها آمیز در سال ۲۰۰۹ مالکیت کلوب برایتون اند هاو آلبیون «Brighton & Hove Albion» را بدست آورد و توانست در فصل جاری به لیگ برتر این کشور راه پیدا کند. بر اساس برآوردها ثروت وی فراتر از یک میلیارد پوند بوده که از این مقدار بیش از ۲۰۰ میلیون پوند آن را در کلوب فوتبال برایتون سرمایه گذاری کرده است که ۹۳ میلیون پوند آن صرف تبدیل کردن ورزشگاه ۳۰ هزار نفری این کلوب به یک ورزشگاه مجهز و خوشگل در سال ۲۰۱۱ شد.

    سرمایه گذاری | مقام قهرمانی | فوتبالیست | خانواده | انگلیسی | میلیاردر | منچستر | مدیریت | فوتبال | انگلیس | خانواده

    وی که با اسم مستعار «مارمولک» آشنا میشود صاحب یک کلوب قماربازی بوده و درآمد او از این محل هر سال ۱۰۰ میلیون پوند برآورد شده است هست. وی بیشترین هزینه را جهت خرید شین دافی فوتبالیست ایرلندی با مبلغ ۴٫۵ میلیون پوند در سال ۲۰۱۶ انجام داد.

    ۱۴- استفن لنسدون مالک کلوب بریستول سیتی- ثروت خالص: ۱٫۴۸ میلیارد پوند

    استفن لنسدون یکی از موسسین شرکت هارگریوز لنسدون «Hargreaves Lansdown» است و اخیراً با خرید بخشی از سهام کلوب هاي راگبی، بسکتبال و فوتبال بریستول سرمایه گذاری گسترده اي در این حوزه کرده هست. لنسدون شرکت بزرگ خود را در اتاق خوابش در سال ۱۹۸۱ تاسیس کرد

    و در سال ۲۰۰۹ با فروش ۴٫۷ درصد از سهام شرکت خود توانست ۴۷٫۲ میلیون پوند جهت بازسازی ورزشگاه بریستول سیتی به نام «اشتون گیت» «Ashton Gate» فراهم کند که بازسازی ها در سال ۲۰۱۶ به اتمام رسید.

    افراد ثروتمند مالک کلوب های مشهور دنیا را بشناسید

    تیم او اکنون در دسته ي قهرمانی «یک دسته پایین تر از لیگ برتر» مسابقه می کند. لنسدون در سال ۲۰۱۵ جهت خرید یک بازیکن ساحل عاجی به نام جاناتان کودجیا بیش از ۳٫۲۵ میلیون پوند هزینه کرد.

    ۱۳- شاهد خان مالک کلوب فولهام- ثروت خالص: ۱٫۸۵ میلیارد پوند

    سرمایه گذاری | مقام قهرمانی | فوتبالیست | خانواده | انگلیسی | میلیاردر | منچستر | مدیریت | فوتبال | انگلیس | خانواده

    شاهد خان نیز مثل استفن لنسدون سرمایه گذاری عظیمی را در دنیای ورزش با خرید کلوب راگبی جکسونوایل جگوارز «Jacksonville Jaguars» در لیگ حرفه اي راگبی ایالات متحده و کلوب فوتبال فولهام در لیگ قهرمانی فوتبال انگلیس انجام داده هست. شاهد خان که مجله ي فوربس در سال ۲۰۱۲ به وی لقب «چهره ي رویای آمریکایی» داد ثروت خود را در اساس ي صنعت و خدمات به دست آورده هست.

    او کلوب فولهام را در سال ۲۰۱۳ از محمد الفایض خریداری کرد. تیم فوتبال فولهام در فصل تازه با شکست در برابر تیم ردینگ در بازی هاي پلی آف نتوانست جواز حضور در مسابقه هاي لیگ برتر را بدست آورد. شاهد خان در سال ۲۰۱۴ جهت خرید کنستانتینوس میتروغلو ۱۲٫۴ میلیون پوند پرداخت کرد.

    افراد ثروتمند مالک کلوب های مشهور دنیا را بشناسید

    ۱۲- جان دبلیو هنری مالک کلوب لیورپول- ثروت خالص:۱٫۹۴ میلیارد پوند

    جان دبلیو هنری یکی دیگر از سرمایه دارانی است که با خرید کلوب بیسبال بوستون رد ساکس و کلوب فوتبال لیورپول علاقه ي خود به حوزه ي ورزش را نشان داده هست. وی که والدینی کشاورز دارد کار خود را با تجارت ذرت و سویا در دهه ي ۱۹۷۰ شروع کرد و در سال ۱۹۸۱ یک بنگاه سرمایه گذاری تجاری با عنوان «JWH» تاسیس کرد.

    سرمایه گذاری هاي او در ورزش بیسبال بسیار پیروز تر از فوتبال بوده و تیم او در سال هاي ۲۰۰۴ و ۲۰۰۷ برنده ي بازی هاي جهانی شده است هست. خارج از دنیای ورزش وی مالکیت روزنامه ي بوستون گلوب «The Boston Globe» را نیز در اختیار دارد. هنری در سال ۲۰۱۶ جهت خرید سادیو مانه بیش از ۳۸٫۵ میلیون پوند هزینه کرد.

    ۱۱- مایک اشلی مالک کلوب نیوکاسل یونایتد- ثروت خالص: ۲٫۱ میلیارد پوند

    مایک اشلی در سن ۱۶ سالگی درس خواندن را رها کرد و دو سال بعد با قرض گرفتن ۱۰٫۰۰۰ پوند از والدینش یک فروشگاه تجهیزات ورزشی در شهر میدن هد «Maidenhead» افتتاح نمود. وی با توسعه ي فروشگاه هاي خود اکنون بیش از ۴۰۰ فروشگاه ورزشی را مدیریت میکند.

    اشلی در سال ۲۰۰۷ کلوب نیوکاسل یونایتد را به مبلغی در حدود ۱۳۵ میلیون پوند خریداری کرد ولی در طول ۱۰ سال مدیریت او تعداد زیادی از هوارداران به روش او در کلوب معترض بوده و کلوب نیوکاسل جمع زیادی از طرفداران خود را از دست داده است ولی در سال هاي تازه اوضاع این کلوب ریشه دار انگلیسی بهتر شده است هست

    و در سال قبل با استخدام رافائل بنیتز، تیم نیوکاسل توانست جواز حضور در فصل آینده ي لیگ برتر را بدست آورد. اشلی در سال ۲۰۱۵ جهت خرید جورجینیو واینالدوم ۱۷ میلیون پوند پرداخت کرد.

    ۱۰-گوچوان لای مالک کلوب وست برومویچ آلبیون- ثروت خالص: ۲٫۸ میلیارد پوند

    گوچوان لای ثروت خود را از طریق سرمایه گذاری در بخش املاک به دست آورده و با زیاد کردن سرمایه و ثروتش بیش از پیش در اساس ي اجرای پروژه هاي شخصی فعال شده است هست.

    وی در سال ۲۰۱۴ به پیشنهاد ي یک شرکت مدیریت سرمایه کلوب وست برومویچ آلبیون را خریداری نمود و تیم او سال قبل توانست رتبه ي دهم جدول لیگ برتر را از آن خود کند که موفقیت بزرگی جهت این تیم محسوب می شود. لای در سال ۲۰۱۶ جهت خرید ناصر چادلی بیش از ۱۳ میلیون پوند هزینه کرد.

    ۹- کاتارینا ليِبر مالک کلوب ساوتهمپتون- ثروت خالص: ۳ میلیارد پوند

    خانواده ي کاتارینا در اساس ي ساخت تجهیزات سنگین ساختمانی و ساخت و ساز فعالیت دارند. زمانی که کلوب ساوتهمپتون به وسیله کاتارینا و خانواده اش خریداری شد این کلوب در دسته ي اول فوتبال انگلیس «دو دسته پایین تر از لیگ برتر» قرار داشت ولی امروزه یکی از قدرتمندترین تیم هاي لیگ برتر کشور انگلیس به شمار می آید.

    اضافه بر این کلوب ساوتهمپتون در اساس ي نقل و انتقال بازیکن و استعدادیابی نیز بسیار پیروز عمل کرده و از این راه سود سرشاری را نصیب صاحبان خود نموده هست. با این وجود اخیراً گزارش شده است که کاتارینا قصد دارد بخشی از سهام کلوب را در اختیار یک شرکت سرمایه گذاری چینی قرار دهد. تیم ساوتهمپتون در سال ۲۰۱۶ بیشترین هزینه را به مبلغ ۱۵٫۹ میلیون پوند جهت خرید سوفیان بوفال انجام داد.

    ۸- خانواده ي گلیزر مالکان کلوب منچستر یونایتد- ثروت خالص: ۳٫۳ میلیارد پوند

    مالکوم گلیزر، پدر خانواده ي گلیزر در سال ۲۰۱۴ و بعد از ثروت اندوزی فراوان به لطف موفقیت در خرید و فروش املاک، بانکداری، ساخت بیمارستان، سهام و کلوب داری درگذشت. وی در سال ۱۹۹۵ کلوب راگبی تامپا بَي بکانیرز «Tampa Bay Buccaneers» در لیگ حرفه اي ایالات متحده را خریداری کرد و در سال ۲۰۰۳ نیز با صرف هزینه ي سرسام آور ۷۹۰ میلیون پوند مالکیت کلوب متمول و معروف منچستر یونایتد را در اختیار گرفت.

    در دوران مالکیت خانواده ي گلیزر بر کلوب منچستر یونایتد، طرفداران این تیم همواره نارضایتی خود را به علت بالا رفتن سطح بدهی هاي کلوب اعلام کرده اند ولی در همین مدت کلوب توانسته ۵ مقام قهرمانی لیگ برتر انگلیس، ۳ قهرمانی لیگ کاپ، یک اف اَي کاپ، یک قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا

    و یک قهرمانی لیگ اروپا را بدست آورند. بعد از فوت مالکوم گلیزر، پسرانش آورام و جوئل گلیزر به صورت اشتراکی ریاست این کلوب را بر عهده دارند. سران کلوب منچستر یونایتد در سال ۲۰۱۶ جهت خرید پل پوگبا از یوونتوس ۸۹٫۳ میلیون پوند پرداخت کردند.

    ۷- ویچای سریواداناپرابا مالک کلوب لسترسیتی- ثروت خالص: ۳٫۶۴ میلیارد پوند

    این میلیاردر تایلندی ثروت خود را از طریق فعالیت در حوزه ي فروشگاه هاي معاف از مالیات موسوم به «King Power Duty Free» بدست آورده هست. در سال ۲۰۱۰،سریواداناپرابا کلوب لسترسیتی را خریداری کرد و با قهرمانی در فصل ۲۰۱۵-۲۰۱۶ در لیگ برتر انگلیس شاهد بزرگترین موفقیت این تیم در تاریخ کلوب بود.

    در هنگام شروع بازی هاي فصل قبل لیگ برتر احتمال قهرمانی تیم لستر سیتی یک به ۵ هزار برآورد شده است بود. پسر او که آیاوات نام دارد نایب رییس کلوب لسترسیتی هست. وی در سال قبل جهت جذب اسلام سلیمانی بیش از ۲۹ میلیون پوند هزینه نمود.

    ۶- جو لوییس مالک کلوب تاتنهام هاتسپر- ثروت خالص: ۴٫۶ میلیارد پوند

    این سرمایه دار و تاجر لندنی ثروتش را از راه سرمایه گذاری در صنعت توریسم و هتلداری در اواخر دهه ي ۱۹۷۰ و اوایل دهه ي ۱۹۸۰ بدست آورده هست. لوییس در سال ۱۹۹۲ همراه با جورج سوروس سود هنگفتی را در اثر بالا رفتن قیمت تبادل پوند در حوزه ي تجاری کشورهای اروپایی بدست آورد.

    اخیراً این سرمایه دار ۸۰ ساله بخش اعظمی از سهام یک هولدینگ بزرگ با عنوان «Tavistock Group» که در اساس ي تحقیقات علوم حیاتی، صنعت، املاک و ورزش فعالیت دارد را در اختیار گرفته هست. تیم فوتبال تاتنهام هاتسپر یکی از معروف ترین و پیروز ترین تیم هاي فوتبال انگلیس در سال هاي تازه بوده و با هدایت مائوریتسیو پوچتینو

    و بازیکنانی مثل دله آلی و هری کین توانسته اسم خود را بر سر زبان ها بیاندازد. این کلوب در سال ۲۰۱۳ جهت خرید اریک لاملا بیش از ۳۰ میلیون پوند صرف کرد.

    ۵- گوو گوانگ چانگ مالک کلوب وولورهمپتون وندررز- ثروت خالص: ۴٫۷۲ میلیارد پوند

    این سرمایه دار چینی موسس و رییس آلبوم شرکت هاي «Fosun International» و شرکت سرمایه گذاری فوسان است که در اساس ي املاک، مدیریت سهام و سرگرمی فعالیت دارد

    گوانگ چانگ در سال ۲۰۱۶ کلوب وولورهمپتون را به قیمت ۴۵ میلیون پوند خریداری کرده و این کلوب فصل تازه لیگ قهرمانی فوتبال انگلیس را با قرار گرفتن در رتبه ي ۱۵اُم به اتمام رساند. مالکان کلوب وولورهمپتون در سال ۲۰۱۷ جهت به خدمت گرفتن هلدر کوستا بیش از ۱۳ میلیون پوند صرف کردند.

    ۴- خانواده ي کویتس مالکان کلوب استوک سیتی- ثروت خالص: ۵ میلیارد پوند

    پیتر کویتس در سن ۱۴ سالگی و در سال ۱۹۵۲ مدرسه را رها کرد و بعد از خدمت سربازی به سمت مدیریت منطقه اي یک رستوران زنجیره اي منصوب گردید و بعدها یک کمپانی کترینگ را جهت کلوب هاي فوتبال راه اندازی نمود.خانواده ي کویتس با تاسیس یک سایت آنلاین شرط بندی به نام «bet365» در سال ۲۰۰۰ به وسیله دنیس دختر پیتر صاحب ثروت سرشاری شدند.

    اکنون پیتر کویتس مالک کلوب استوک سیتی و bet365 نیز اسپانسر این تیم به شمار می آید. استوک سیتی یکی از تیم هاي منسجم لیگ برتر فوتبال انگلیس به شمار می آید و روسای این کلوب در سال ۲۰۱۷ جهت خرید یک بازیکن جوان فرانسوی به نام جیانلی ایمبولا بیش از ۱۸٫۳ میلیون پوند هزینه نمودند.

    ۳- استن کروئنکه مالک کلوب آرسنال- ثروت خالص: ۵٫۸ میلیارد پوند

    کروئنکه نخستین کار خود را قبل از ۱۰ سالگی بعنوان یک جاروکش شروع کرد ولی به سرعت استعداد خود را در اساس دلالی نشان داد. در سن ۳۶ سالگی، کروئنکه یک امپراطوری املاک تجاری به نام «Kroenke Group» را راه اندازی کرد و بعنوان مالک و رییس شرکت «Kroenke Sports & Entertainment» مالکیت کلوب راگبی لس آنجلس رمز، کلوب چوگان کلرداو ماموث، کلوب فوتبال کلرادو رپیدز و کلوب فوتبال آرسنال را نیز در اختیار دارد.

    در وقت مدیریت او دودستگی زیادی در بین طرفداران تیم به وجود آمد مخصوصاً بعد از اینکه اعلام کرد که جهت بردن جام این تیم را نخریده است و بعد از ناکامی هاي تازه این تیم انتقادات تعداد زیادی از نحوه ي مدیریت او صورت گرفت. کروئنکه در سال ۲۰۱۳ جهت خرید مسوت اوزیل از رئال مادرید بیش از ۴۴٫۵ میلیون پوند هزینه کرد.

    ۲- رومن آبراموویچ مالک کلوب چلسی- ثروت خالص: ۸ میلیارد پوند

    آبراموویچ که یک اولیگارش «کسانی که از دولت طرفداری کرده و از رانت هاي دولتی برخوردار می شوند» حوزه ي نفت، گاز و فلزات است با فروش ۷۳ درصد از سهام شرکت «Sibneft » به شرکت گازپروم در سال ۲۰۰۵ توانست ثروتی معادل ۱۰ میلیارد پوند را به دست آورد.

    از آن وقت تاکنون وی با خرید کلوب لندنی چلسی توانسته موفقیت هاي بی سابقه اي از قبیل ۵ قهرمانی لیگ برتر، ۴ اف اَي کاپ، ۳ لیگ کاپ، یک قهرمانی لیگ قهرمانان و یک عنوان قهرمانی لیگ اروپا را در تیمش شاهد باشد. این سرمایه دار ۵۰ ساله ي روس در ۱۰ سال اول مدیریت و مالکیت کلوب بیش از ۲ میلیارد پوند هزینه کرده

    و به نظر میرسد در فصل نقل و انتقالات تابستانی نیز مثل قبل ولخرجی خواهد کرد. وی در سال ۲۰۱۱ جهت خرید فرناندو تورس بیش از ۵۰ میلیون پوند هزینه نمود.

    ۱- شیخ منصور مالک کلوب منچستر سیتی- ثروت خالص: ۲۰ میلیارد پوند

     به گزارش پارس ناز شیخ منصور از سهامدارن زیاد ي شرکت «Virgin Galactic»، شرکت «Daimler» و «Sky News Arabi» به شمار می آید و سمت معاونت اولیه وزیر امارات را نیز در اختیار دارد. شیخ منصور نیز مثل رومن آبراموویچ و تیم چلسی، انقلابی در تیم منچسترسیتی به پا کرده و تیم او از سال ۲۰۰۸ تاکنون توانسته دو عنوان قهرمانی لیگ برتر، یک قهرمانی اف اَي کاپ و دو قهرمانی لیگ کاپ را بدست آورد.

    اما منچستر سیتی تنها تیمی نیست که شیخ منصور سیتی مالکیت آن را در اختیار دارد لیکن مالکیت تیم هاي ملبورن سیتی، نیویورک سیتی، اتلکتیکو تورکه نیز از آنِ شیخ منصور بوده و بخشی از سهام تیم هاي یوکوهاما اف مارینوس را نیز در اختیار دارد. شیخ منصور در سال ۲۰۱۵ جهت به خدمت گرفتن کوین دِ بروینه بیش از ۵۴ میلیون پوند هزینه کرد.

    واژه های کلیدی: سرمایه گذاری | مقام قهرمانی | فوتبالیست | خانواده | انگلیسی | میلیاردر | منچستر | مدیریت | فوتبال | انگلیس | خانواده

    افراد ثروتمند مالک کلوب های مشهور دنیا را بشناسید

    افراد ثروتمند مالک کلوب های مشهور دنیا را بشناسید

    افراد ثروتمند مالک کلوب های مشهور دنیا را بشناسید

    افراد ثروتمند مالک کلوب های مشهور دنیا را بشناسید

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • افست کتاب لاتین
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • جعبه هدیه کتاب
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی