یكدیگر را مسخره نكنید (اگر دین دارید)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » نکته های مهم جهت ساختن مربا

    نکته های مهم جهت ساختن مربا

    عموماً به هر میوه‌ای که با شکر پخته شود مربا گویند. مربا یکی از خوراکی است که زن های کدبانو در فصل تابستان با میوه های متفاوت درست می کنند.

    نکته های مهم جهت ساختن مربا

    نکته های مهم جهت ساختن مربا

    عبارات مهم : استفاده – خوراکی

    بهترین گزینش جهت پخت مربای به، استفاده از ظروف مسی می باشد

    نکته های مهم جهت ساختن مربا

    عموماً به هر میوه ای که با شکر پخته شود مربا گویند. مربا یکی از خوراکی است که زن های کدبانو در فصل تابستان با میوه های متفاوت درست می کنند.

    عموماً به هر میوه ای که با شکر پخته شود مربا گویند. مربا یکی از خوراکی است که زن های کدبانو در فصل تابستان با میوه های متفاوت درست می کنند. با ما همراه شوید تا شما را با چند توصیه مهم در ساختن مربا آشنا کنیم.

    با رعایت نکات پخت مربا، مربایی خوش طعم پخته و جهت مدتی طولانی نگهداری کنید.

    عموماً به هر میوه‌ای که با شکر پخته شود مربا گویند. مربا یکی از خوراکی است که زن های کدبانو در فصل تابستان با میوه های متفاوت درست می کنند.

    برای خوشبو شدن مربا باید ‏از هل، گلاب یا خلال نارنج استفاده کرد.‏

    برای آنکه مربا کیفیت بهتری پیدا کند، بهتر است شکر را چند ساعت (تقریباً ۱۰ ساعت) با تکه های میوه مخلوط کنید. به این مرحله شکرپاش کردن گفته می شود که جهت بسیاری از مرباها از جمله مربای به کاربرد دارد.

    ‏مربا اگر زیاد از حد بجوشد، بعد از سرد شدن شکرک می زند.

    نکته های مهم جهت ساختن مربا

    هرگز جهت ترد شدن تکه های میوه، از آب آهک استفاده نکنید لیکن مصرف چنین مرباهایی جهت افراد، به خصوص کودکان و زنان باردار خطرناک است.

    مربا باید خیلی رقیق بوده و کم بجوشد تا جا بیفتد.

    عموماً به هر میوه‌ای که با شکر پخته شود مربا گویند. مربا یکی از خوراکی است که زن های کدبانو در فصل تابستان با میوه های متفاوت درست می کنند.

    برای تهیه مربای به می توانید از به رنده شده، خلال شده است و یا خرد شده است استفاده نمایید. همچنین می توانید بسته به سلیقه خود از قالب های آلومینیومی و یا فشاری جهت ایجاد طرح های متفاوت استفاده کنید.

    پوست کندن به جهت تهیه مربا کاملا سلیقه ای می باشد.

    نکته های مهم جهت ساختن مربا

    بهترین گزینش جهت پخت مربای به، استفاده از ظروف مسی می باشد. استفاده از ظروف مسی در تهیه مربای به ارتباط مستقیم با کیفیت و رنگ بهتر مربا خواهد داشت. همچنین استفاده از دم کنی در پخت این مربا نتیجه ای مطلوب خواهد داشت.

    برای تزئین مرباها از خلال پسته و بادام استفاده کنید.‏

    برای هم زدن مربا بهتر است از قاشق چوبی و یا استیل استفاده نمایید.

    شرایط نگهداری مربا

    اگر می خواهید مربا را خارج از یخچال نگهدارید، آن را در شیشه کوچکی مثل ‏شیشه مایونز ریخته، به طوری که هیچ هوایی در شیشه وجود نداشته باشد. سپس ‏شیشه ها را به حالت ایستاده درون قابلمه بزرگی گذاشته و نصف قابلمه را با آب ‏پرکنید. ‏قابلمه را روی گاز قرار داده و بگذارید آب به مدت ده دقیقه بجوشد. بعد از سرد ‏شدن شیشه ها، می توانید آن ها را خارج از یخچال هم نگهدارید.

    منابع : setare.com

    wiki.5040.ir

    گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

    واژه های کلیدی: استفاده | خوراکی | بهترین | یخچال | ساختن | آشپزی | نکات مهم آشپزی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • جعبه هدیه کتاب
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • افست کتاب لاتین
  • چاپ کتاب لاتین
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال