در این جهان، همواره برای كسانی كه از خطری بهراسند، خطری وجود خواهد داشت.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶
A
خانه » اخبار » اخبار اقتصادی » افزایش قیمت ۵ گروه کالایی در هفته آخر تیرماه

افزایش قیمت ۵ گروه کالایی در هفته آخر تیرماه

بانک مرکزی شرح گزارش تغییرات قیمتی کالاهای اساسی را انتشار داده است که بر این اساس، قیمت ۵ گروه کالایی نسبت به هفته قبل از آن، زیاد کردن را نشان می‌دهد.

افزایش قیمت 5 گروه کالایی در هفته آخر تیرماه

به گزارش گروه اقتصادی گروه تحریریه سایت جوان بانک مرکزی گزارش هفتگی متوسط قیمت خرده فروشی بعضی از مواد خوراکی را در هفته نهایی به سی‌ تیر منتشر کرد. بر اساس این گزارش، قیمت ۵ گروه کالایی نسبت به هفته قبل زیاد کردن را نشان می‌دهد؛ بر این اساس، قیمت لبنیات، تخم مرغ، چای، روغن نباتی و گوشت مرغ نسبت به هفته قبل از آن، زیاد کردن را نشان می‌دهد.

همچنین قیمت خرده‌فروشی برنج، حبوبات، میوه‌های تازه، سبزی‌های تازه و گوشت قرمز کم کردن و قند و شکر ثبات را تجربه می‌کند. در عین حال، میانگین قیمت خرده فروشی لبنیات ۷.۷ درصد، تخم مرغ ۳۱.۵ درصد، برنج ۶.۶ درصد، حبوب ۲۰.۷ درصد، میوه های تازه ۷.۴ درصد، سبزی های تازه ۴۰.۸ درصد، گوشت قرمز ۲۱.۲ درصد، گوشت مرغ ۵.۹ درصد، چای ۲۳.۵ درصد و روغن نباتی ۸.۷ درصد در هفته نهایی به سی ام تیرماه امسال نسبت به هفته مشابه سال گذشته زیاد کردن داشته اند. همچنین قیمت خرده فروشی قند و شکر در هفته مورد گزارش نسبت به هفته مشابه سال قبل از آن ۲.۲ درصد کم کردن داشته است.

افزایش قیمت ۵ گروه کالایی در هفته آخر تیرماه

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات قیمت پنیر غیرپاستوریزه معادل ۳.۴ درصد زیاد کردن داشت و بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل عوض کردن نکرده بود. قیمت تخم مرغ معادل ۶.۱ درصد زیاد کردن یافت و شانه ای ۹۸ هزار الی ۱۱۷هزار ریال فروش می رفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج بهای برنج داخلی درجه دو معادل ۱.۲ درصد کم کردن داشت و قیمت سایر اقلام این گروه ثابت بود. در گروه حبوب بهای لوبیا چیتی و لوبیا سفید عوض کردن نکرده بود و قیمت سایر اقلام این گروه (به جز عدسی که معادل ۰.۲ درصد زیاد کردن یافت) بین ۰.۲ درصد تا ۰.۵ درصد کم کردن داشت.

میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری گلابی عرضه نمی‌شد و پیاز عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی‌ها متفاوت بودند، به قیمت مصوب شرکت میادین میوه و تره بار عرضه می شد. میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می کردند که در گروه میوه های تازه بهای خربزه معادل ۳.۷ درصد زیاد کردن ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۸ درصد تا ۱۴.۸ درصد کم کردن یافت.

در گروه سبزی های تازه بهای خیار معادل ۲.۳ درصد، کدو سبز ۵.۲ درصد و پیاز ۶.۱ درصد زیاد کردن ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۶ درصد تا ۶.۳ درصد کم کردن داشت.

بانک مرکزی شرح گزارش تغییرات قیمتی کالاهای اساسی را انتشار داده است که بر این اساس، قیمت ۵ گروه کالایی نسبت به هفته قبل از آن، زیاد کردن را نشان می‌دهد.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل ۰.۳ درصد و گوشت تازه گاو و گوساله ۰.۵ درصد کم کردن داشت ولی قیمت گوشت مرغ معادل ۰.۳ درصد زیاد کردن یافت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته بهای چای خارجی و روغن نباتی جامد هریک معادل ۰.۲ درصد زیاد کردن داشت. قیمت قند، شکر و روغن نباتی مایع ثابت بود.

انتهای پیام/

واژه های کلیدی: لبنیات و تخم مرغ | خرده فروشی | مقایسه | گلابی | لوبیا | میادین | لبنیات | اقلام خوراکی

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو