آیا او (خدا) برای بنده اش کافی نیست؟ (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » مواد مورد نیاز و تزیین+ طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه

    مواد مورد نیاز و تزیین+ طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه

    طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان سرخ شده است و رشتی ، آموزش تصویری پخت میرزا قاسمی ، تزیین میرزا قاسمی مجلسی میرزا قاسمی به وسیله محمد قاسم خان

    مواد مورد نیاز و تزیین+ طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه

    طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان سرخ شده و رشتی ، آموزش تصویری پخت میرزا قاسمی ، تزیین میرزا قاسمی مجلسی

    میرزا قاسمی به وسیله محمد قاسم خان  که در وقت ناصرالدین شاه قاجار  والی حاکم رشت بود اختراع شده است و به وسیله وی گسترش یافت و به نام او نیز نام گذاری شد

    مواد مورد نیاز و تزیین+ طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه

    طرز تهیه میرزا قاسمیدستور پخت اول

    مواد لازم

    بادمجان = ۵ عدد متوسط
    گوجه فرنگی تازه = ۲ عدد

    عبارات مهم : دستور پخت – بادمجان
    سیر = یک بوته
    تخم مرغ = ۳ عدد
    روغن و فلفل و نمک = به مقدار لازم

    طرز تهیه

    در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم ؛ بعد از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم .
    حال نوبت به گوجه ها می رسد ؛ گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد می کنیم.
    سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل درتابه و روی اجاق آماده شده است است میریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.
    سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده است را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده است و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.
    حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده است و سرخ شود
    بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم.
    میرزا قاسمی ما آماده شده است و می توانید آنرا در دیس کشیده و سرو کنید.

    طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان سرخ شده است و رشتی ، آموزش تصویری پخت میرزا قاسمی ، تزیین میرزا قاسمی مجلسی میرزا قاسمی به وسیله محمد قاسم خان

    طرز تهیه میرزا قاسمی – دستور پخت دوم

    مواد لازم

    بادمجان شرین و قلمی = ۴ عدد
    سیر تازه = ۱ بوته و اگر تازه نیود نصف بوته
    گوجه فرنگی تازه و رنده شده = ۵ عدد متوسط
    رب گوجه فرنگی = ۱/۲ قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل = به میزان لازم
    لیمو ترش = ۱ عددد
    تخم مرغ = ۴ عدد
    زرد چوبه = ۱ قاشق چای خوری پر

    طرز تهیه 

    ابتدا بادمجان ها را کباب کنید ( تا زمانی که پوست بادمجان ها ذغال نشود میبایست روی آتش بماند و اگر یک سیخ چوبی به بادمجان ها بزنیم به آسانی داخل بادمجان فرو رود) بعد از این عمل بادمجان ها را کنار گذاشته تا سرد شوند.
    گوجه را رنده کرده و سیر را ساطوری کنید ؛ سپس ۱ استکان روغن زیتون داخل تابه بریزید و تا حدی که روغن زیاد داغ نشود تابه را روی شعله بگذارید بماند ؛ سپس سیر ساطوری و زردچوبه را به روغن اضافه کنید و ۱۰ ثانیه با شعله میانگین تفت بدهید.
    بلافاصله بادمجان ها را که پوست کنده و ساطوری شده است اند را به مواد اضافه کنید. سپس ۱ دقیقه تفت بدهید و بعد از آن پوره گوجه را به مواد اضافه کنید و درب تابه را گذاشته و شعله اجاق را کمی پایین بیاورید و اجازه بدهید تا آب مواد کشیده شود.
    سپس آب لیمو و رب را اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید و در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.
    حال نوبت تخم مرغ ها است که البته توجه کنید تخم مرغ ها را روی مواد شکسته و بدون این که هم بزنید درب تابه را گذاشته و شعله کم کنید تا تخم مرغ ها نیز بسته شود .
    بعد از پختن کامل تخم مرغ ها ؛ آنها را تکه تکه کنید و میرزا قاسمی را هم بزنید.
    میرزا قاسمی هم اکنون آماده است.

    نکات تکمیلی در مورد میرزا قاسمی

    میرزا قاسمی جزو غذای محلیگیلانی میباشد
    وقت آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
    و وقت پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
    میرزا قاسمی را می توانید در وعده نهارمیان وعدهشامپیش غذا سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه جهت ۴ نفر مناسب میباشد .

    تزئین میرزا قاسمی

    مواد مورد نیاز و تزیین+ طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه

    تزئین میرزا قاسمی

    تزئین میرزا قاسمی

    طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان سرخ شده است و رشتی ، آموزش تصویری پخت میرزا قاسمی ، تزیین میرزا قاسمی مجلسی میرزا قاسمی به وسیله محمد قاسم خان

    تزئین میرزا قاسمی

    تزئین میرزا قاسمی

    مواد مورد نیاز و تزیین+ طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه

    تزئین میرزا قاسمی

    واژه های کلیدی: دستور پخت | بادمجان | فرنگی | محمد قاسم خان | گوجه فرنگی تازه | روغن و فلفل و نمک | میرزا قاسمی | رب گوجه فرنگی

    مواد مورد نیاز و تزیین+ طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه

    مواد مورد نیاز و تزیین+ طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • افست کتاب لاتین
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • جعبه هدیه کتاب