اطلاعیه سایت
حتما عناوین زیر و مطالب انتهای صفحه را ببینید !!!
رکورد بیشترین لایک عکس در اینستاگرام توسط سلبریتی جنجالی شکسته شد + عکس
معما و تست هوش عبور از رودخانه + پاسخ
محمد رضا گلزار و مهناز افشار کنار دیگ نذری اربعین + عکس
حضور علی کریمی در برنامه خندوانه رامبد جوان
جدیدترین عکس ساره بیات / حامد بهداد در سفر به کانادا + تصاویر
تصاویر زننده و داغ چکامه چمن ماه و مانی کسرائیان + GEM
تصاویر جذاب مدلینگ شدن بهنوش بختیاری برای برند پاندورا
عکس های مدلینگ شدن آناهیتا نعمتی
عکس های جدید پوریا پور سرخ و مهراوه شریفی نیا بازیگران سریال کیمیا
جنایت جدید داعش : نصف کردن خبرنگار سوری از وسط + عکس
ماجرای کادر پزشکی بیمارستان خمینی شهر اصفهان و بخیه صورت کودک فقیر + کاریکاتور
طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان سرخ شده است و رشتی ، آموزش تصویری پخت میرزا قاسمی ، تزیین میرزا قاسمی مجلسی میرزا قاسمی به وسیله محمد قاسم خان
طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان سرخ شده و رشتی ، آموزش تصویری پخت میرزا قاسمی ، تزیین میرزا قاسمی مجلسی
میرزا قاسمی به وسیله محمد قاسم خان که در وقت ناصرالدین شاه قاجار والی حاکم رشت بود اختراع شده است و به وسیله وی گسترش یافت و به نام او نیز نام گذاری شد
مواد مورد نیاز و تزیین+ طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه
طرز تهیه میرزا قاسمی – دستور پخت اول
مواد لازم
– بادمجان = ۵ عدد متوسط
– گوجه فرنگی تازه = ۲ عدد
عبارات مهم : دستور پخت – بادمجان – سیر = یک بوته
– تخم مرغ = ۳ عدد
– روغن و فلفل و نمک = به مقدار لازم
طرز تهیه
در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم ؛ بعد از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم .
حال نوبت به گوجه ها می رسد ؛ گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد می کنیم.
سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل درتابه و روی اجاق آماده شده است است میریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.
سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده است را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده است و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.
حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده است و سرخ شود
بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم.
میرزا قاسمی ما آماده شده است و می توانید آنرا در دیس کشیده و سرو کنید.
طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان سرخ شده است و رشتی ، آموزش تصویری پخت میرزا قاسمی ، تزیین میرزا قاسمی مجلسی میرزا قاسمی به وسیله محمد قاسم خان
طرز تهیه میرزا قاسمی – دستور پخت دوم
مواد لازم
– بادمجان شرین و قلمی = ۴ عدد
– سیر تازه = ۱ بوته و اگر تازه نیود نصف بوته
– گوجه فرنگی تازه و رنده شده = ۵ عدد متوسط
– رب گوجه فرنگی = ۱/۲ قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل = به میزان لازم
– لیمو ترش = ۱ عددد
– تخم مرغ = ۴ عدد
– زرد چوبه = ۱ قاشق چای خوری پر
طرز تهیه
ابتدا بادمجان ها را کباب کنید ( تا زمانی که پوست بادمجان ها ذغال نشود میبایست روی آتش بماند و اگر یک سیخ چوبی به بادمجان ها بزنیم به آسانی داخل بادمجان فرو رود) بعد از این عمل بادمجان ها را کنار گذاشته تا سرد شوند.
گوجه را رنده کرده و سیر را ساطوری کنید ؛ سپس ۱ استکان روغن زیتون داخل تابه بریزید و تا حدی که روغن زیاد داغ نشود تابه را روی شعله بگذارید بماند ؛ سپس سیر ساطوری و زردچوبه را به روغن اضافه کنید و ۱۰ ثانیه با شعله میانگین تفت بدهید.
بلافاصله بادمجان ها را که پوست کنده و ساطوری شده است اند را به مواد اضافه کنید. سپس ۱ دقیقه تفت بدهید و بعد از آن پوره گوجه را به مواد اضافه کنید و درب تابه را گذاشته و شعله اجاق را کمی پایین بیاورید و اجازه بدهید تا آب مواد کشیده شود.
سپس آب لیمو و رب را اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید و در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.
حال نوبت تخم مرغ ها است که البته توجه کنید تخم مرغ ها را روی مواد شکسته و بدون این که هم بزنید درب تابه را گذاشته و شعله کم کنید تا تخم مرغ ها نیز بسته شود .
بعد از پختن کامل تخم مرغ ها ؛ آنها را تکه تکه کنید و میرزا قاسمی را هم بزنید.
میرزا قاسمی هم اکنون آماده است.
نکات تکمیلی در مورد میرزا قاسمی
میرزا قاسمی جزو غذای محلی – گیلانی میباشد
وقت آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و وقت پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
میرزا قاسمی را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه جهت ۴ نفر مناسب میباشد .
تزئین میرزا قاسمی
مواد مورد نیاز و تزیین+ طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه
تزئین میرزا قاسمی
تزئین میرزا قاسمی
طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان سرخ شده است و رشتی ، آموزش تصویری پخت میرزا قاسمی ، تزیین میرزا قاسمی مجلسی میرزا قاسمی به وسیله محمد قاسم خان
تزئین میرزا قاسمی
تزئین میرزا قاسمی
مواد مورد نیاز و تزیین+ طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه
تزئین میرزا قاسمی
واژه های کلیدی: دستور پخت | بادمجان | فرنگی | محمد قاسم خان | گوجه فرنگی تازه | روغن و فلفل و نمک | میرزا قاسمی | رب گوجه فرنگی
-
محسن افشانی بازیگر سینما تلویزیون به خاطر حمل سلاح در پیج اینستاگرام خودش ب
-
ماجرای تیراندازی در فرودگاه مهرآباد/ آیا داعش در این حمله دست داشته است؟
-
بررسی گروگانگیری در بیمارستان به علت عدم پرداخت هزینه
-
علت فراموش کردن ۲۵ مسافر هواپیما توسط خلبان+پیام عذرخواهی
-
وضعیت خسارت و تعطیلی مدارس بر اثر سیل در آذربایجان شرقی+عکس
اخبار
آرشیو-
چذابه امروز وضعیت مرزهای عراق آخرین وضعیت مرزهای خوزستان شلمچه مهران
آخرین وضعیت مرزهای عراق شلمچه باز و چذابه موقتا بسته شد / تلاش برای رفع مشکل ادامه دارد استاندار خوزستان: پایانه مرزی شلمچه برای تردد زائران اربعین حسینی باز است همچنین مرز چذابه به صورت موقت از سوی کشور عراق بست...
-
ندیم امیری ؛ بازیکن افغانتبار تیم ملی فوتبال آلمان کیست و چطور به این تیم دعوت شد؟
-
سود نجومی که بانک ها از وام مردم به جیب میزنند!
-
خانواده میترا استاد نجفی را بخشیدند!
-
والیبال بازی کردن گلزار و علی کریمی در باشگاه
گالری عکس
آرشیو-
کافه اینستا با فریبا نادری زن ستاره مشهور ایرانی
اینستاگرام فریبا نادری | بازیگر معروف | فریبا نادری | اینستاگرام | بازیگر | تصویر | آخرین | اینستا کافه اینستا با فریبا نادری دراین قسمت از کافه اینستا مروری داریم بـه آخرین فعالیت هـای زن فری...
-
مدگردی با سحر قریشی | جالب ترین استایل های سحر قریشی
-
متن های تبریک تولد+ عکس نوشته خاص تولدت مبارک عشقم
-
عکس نوشته و جملات سنگین و معنا دار | سخنان بزرگان
-
سوپر استارها در کنسرت مهران مدیری | خواندن ترانه سوغاتی مرحوم هایده