هر روز، روزي است كه هست و هرگز در جهان روزهاي هم شكلي وجود نداشته است.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » بهترین روغن ها جهت سرخ کردن، پخت و پز و سالاد

    بهترین روغن ها جهت سرخ کردن، پخت و پز و سالاد

    در حال حاضر سه نوع روغن وجود دارد که مشمول بر سرخ‌کردنی، مخصوص پخت‌ و‌ پز و روغن مخصوص سالاد می‌شود. اما بهترین روغن ها جهت سرخ کردن، پخت و پز و سالاد چی هستند؟

    بهترین روغن ها جهت سرخ کردن، پخت و پز و سالاد

    در حال حاضر سه نوع روغن وجود دارد که مشمول بر سرخ کردنی، مخصوص پخت و پز و روغن مخصوص سالاد می شود. اما بهترین روغن ها جهت سرخ کردن، پخت و پز و سالاد چی هستند؟

    بهترین روغن خوراکی جهت مصرف چیست؟

    دکتر مهدی شادنوش متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی، با اشاره به اینکه در تهیه هر نوع غذا باید روغن مخصوص به آن را به کار برد، اظهار کرد: در حال حاضر سه نوع روغن وجود دارد که مشمول بر سرخ کردنی، مخصوص پخت و پز و روغن مخصوص سالاد (زیتون، کنجد یا هسته انگور) می شود و هر نوع روغنی کاربرد خاص خود را دارد. از روغن مخصوص سرخ کردن فقط باید جهت سرخ کردن استفاده شود یا روغن های سالاد را فقط جهت طعم دادن به سالاد به کار برد.

    دکتر شادنوش با بیان اینکه، سرخ کردن مواد غذایی به مدت طولانی و با حرارت بالا، ارزش تغذیه ای خوراکی ها را از بین می برد، ادامه داد: به عنوان نمونه سرخ کردن زیاد سبزی، تقریبا باعث از دست رفتن ویتامین های موجود در آن می شود.

    بهترین روغن ها جهت سرخ کردن، پخت و پز و سالاد

    روغن های مایع معمولی جهت پخت و پز کاربرد دارند و باید جهت پخت برنج و خورش از انواع روغن های مایع استفاده کرد. به طور کلی، تمام روغن های خوراکی مایع جهت پخت غذا مناسب هستند و به ترتیب، استفاده از روغن های زیتون، کنجد، کانولا، ذرت، آفتابگردان و سویا جهت طبخ غذا توصیه می شود.

    دکتر شادنوش با اشاره به اینکه روغن های مایع معمولی در برابر حرارت مقاوم نیستند، بیان کرد: برای سرخ کردن به مدت طولانی و در درجه حرارت بالا، نباید از روغن های معمولی استفاده کرد، چون هنگام سرخ کردن با حرارت بالایی که می بینند، می سوزند و ترکیب های سرطان زایی در آن ها ایجاد می شود. برای پخت برنج و خورش باید از روغن مایع معمولی استفاده شود که روغن زیتون هم جهت طبخ برنج مناسب است.

    این متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی در خصوص روغنی که جهت تهیه کیک و شیرینی استفاده می شود، اظهار کرد: در قنادی ها جهت تهیه کیک و شیرینی از روغن جامد یا نیمه جامد استفاده می شود، لیکن باعث ایجاد عطر، طعم، کیفیت بهتر، تردی محصولات تنوری، هوادهی در فرآورده های خمیری و مطلوبیت بافت می شود. استفاده از روغن های دیگر می تواند تا حدی افت کیفیت ظاهری و خوراکی محصولات قنادی را به دنبال داشته باشد به همین علت نباید در مصرف کیک و شیرینی زیاده روی کنید، چون روغن های قنادی، مقادیر بالایی اسید های چرب اشباع دارند که می توانند خطر گرفتگی عروق و مبتلا شدن به بیماری های قلبی -عروقی را زیاد کردن دهند.

    دکتر شادنوش با اشاره به اینکه جهت سرخ کردن انواع مواد غذایی باید از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده شود، گفت: از روغن زیتون می توان جهت سرخ کردن سطحی (مثل نیمرو کردن یا تهیه املت) یا تفت دادن مختصر با درجه حرارت ملایم و فقط یکبار استفاده کردروغن کانولا هم دارای فواید تغذیه ای بالایی هست، ولی فواید کیفی آن مانند مقاومت در برابر حرارت و نور، پایین است و جهت سرخ کردن های عمیق چندان مناسب نیست. روغن هسته انگور هم به علت پایین بودن مقاومت در برابر اکسیداسیون و نقطه دود پایین، جهت سرخ کردن مناسب نیست و از آن باید صرفا جهت طعم دادن به غذا های سرد و سالاد استفاده شود.

    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع:yjc.ir

    در حال حاضر سه نوع روغن وجود دارد که مشمول بر سرخ‌کردنی، مخصوص پخت‌ و‌ پز و روغن مخصوص سالاد می‌شود. اما بهترین روغن ها جهت سرخ کردن، پخت و پز و سالاد چی هستند؟

    واژه های کلیدی: روغن کانولا | روغن زیتون | استفاده | شیرینی | خوراکی | بهترین | استفاده | سالاد | حرارت | تغذیه | انواع

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • جعبه هدیه کتاب
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • کتاب اورجینال
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری