آگاه باشيد، تنها با ياد خدا دلها آرامش می ‏يابد! (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشنایی با غذاساز و کاربردهای آن

    آشنایی با غذاساز و کاربردهای آن

    کره بادام زمینی | بادام زمینی | سیب زمینی | مخلوط کن | آشپزخانه | استفاده | غذاساز | خوشمزه | لواشک | سالاد

    آشنایی با غذاساز و کاربردهای آن

    آشنایی با غذاساز و کاربردهای آن

    عبارات مهم : کره بادام زمینی – بادام زمینی

    اگر می خواهید تعریف راحت ای از غذاساز داشته باشید این جمله را در نظر بگیرید: «غذاساز می تواند ناجی شما باشد». این وسیله فوق العاده طی دهه ۱۹۶۰ میلادی معرفی شد. این وسیله مخصوصاً جهت روزهایی که مهمان زیادی خواهید داشت معجزه می کند. البته این را هم بدانید که نمی توان از مخلوط کن و خردکن به جای غذاساز استفاده کرد. حتی تفاوت غذاساز و مخلوط کن را هم نمی دانید؟ بعد با ما همراه باشید.

    آشنایی با غذاساز و کاربردهای آن

    خرد کردن، آسیاب کردن، ورقه کردن، پوره کردن و مخلوط کردن از وظایف مهم غذاساز است

    غذاساز چیست؟

    خرد کردن، آسیاب کردن، ورقه کردن، پوره کردن و مهم تر از همه مخلوط کردن از وظایف مهم غذاساز هست. ممکن است جهت خرد کردن و ترکیب مواد کوکو سبزی بیش از نیم ساعت وقت مورد نیاز باشد. این در حالی است که با غذاساز این وقت به ۵ دقیقه کم کردن می یابد. ساخت یک ظرف سالاد احتمالاً نیم ساعت وقت مورد نیاز دارد. با غذاساز کمتر از ۱۰ دقیقه وقت خواهد برد.

    کره بادام زمینی | بادام زمینی | سیب زمینی | مخلوط کن | آشپزخانه | استفاده | غذاساز | خوشمزه | لواشک | سالاد

    ممکن است به این فکر بیفتید که به جای غذاساز از مخلوط کن استفاده کنید. بهتر است از این فکر بیرون بیایید. مخلوط کن تنها جهت مواد غذایی کاربرد دارد که بافت نرمی داشته یا درصد زیادی مایع داشته باشند. شما نمی توانید یک سیب زمینی جان سخت را داخل مخلوط کن بیندازید و انتظار نتیجه مطلوب هم داشته باشید. تیغه های متفاوت غذاساز به شما اجازه انجام طیف وسیعی از فعالیت ها را می دهد. در حالی که مخلوط کن تنها یک تیغه ثابت داشته و نمی تواند این خواسته ها را برآورده کند.

    وظایف غذاساز و نگهداری از آن

    غذاساز یک آچارفرانسه در آشپزخانه محسوب می شود. از عهده بسیاری وظایف بر می آید. بدون شک وسیله ای که بتواند کارهای زیادی انجام دهد ابزارهای زیادی هم در اختیار دارد. غذاساز دارای تیغه ها و بخش های متعددی هست. همین عامل باعث می شود که شستشوی آن کار راحت ای نباشد. بسیاری اوقات مورد نیاز است جهت شستشوی آن از ماشین ظرفشویی استفاده کنید. اگر از ابزار نامناسب جهت تمیز کردن این وسیله استفاده کنید ممکن است تیغه های آن دوام خوبی نداشته باشند.

    آشنایی با غذاساز و کاربردهای آن

    در ادامه مهمترین وظایف و کاربردهای غذاساز را با همدیگر مرور خواهیم کرد.

    گرفتن کره

    بادام زمینی، تخمه، گردو، بادام یا هر چیز دیگری که توانایی گرفتن کره داشته باشد مورد نظر ماست. به عنوان مثال به وسیله غذاساز می توان در حدود ۵ دقیقه بادام زمینی را به کره بادام زمینی تبدیل کرد. کافی است ۲ پیمانه بادام زمینی، ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری عسل یا شکر و اندکی نمک را داخل آن بریزید. دکمه مخلوط را بزنید و همه چیز در حدود ۵ دقیقه آماده می شود. ۱٫۵ پیمانه کره بادام زمینی در اختیار شماست.

    کره بادام زمینی | بادام زمینی | سیب زمینی | مخلوط کن | آشپزخانه | استفاده | غذاساز | خوشمزه | لواشک | سالاد

    چرخ گوشت با غذاساز

    به نظرتان تفاوتی دارد که گوشت به صورت رشته های نازک از سوراخ های چرخ گوشت بیرون بیاید یا خیلی راحت آن را خرد کرد؟ همه چیز در آخر مخلوط شده است و ظاهر آن اهمیتی ندارد. به وسیله غذاساز به سادگی می توان انواع گوشت را در کمترین وقت ممکن کاملاً خرد کرد. اگر جهت پخت کوفته قلقلی های خوشمزه و خوش رنگ خود نیاز به گوشت چرخ کرده دارید دلواپس نباشید. غذاساز در خدمت شماست.

    آشنایی با غذاساز و کاربردهای آن

    تهیه سس با غذاساز

    فلافل دوست دارید؟ سس خردل را چطور؟ آستین ها را بالا بزنید و شروع کنید. به وسیله دستیار غذاساز خود می توانید به آسانی هردوی آنها را در آشپزخانه درست کنید. اگر به سلامت خود اهمیت می دهید بهتر است از ساندویچی و فلافلی های بیرون پرهیز کنید. روغن نامشخص، مواد غذایی نامشخص و مهمتر از همه روش تهیه نامشخص، شما را نشانه قرار داده هست. بهتر است خودتان تدبیر امور را به دست بگیرید.

    کوکو و کوفته با غذاساز

    لازم نیست جهت خرد کردن یک عدد پیاز اشک ها جاری گردد! مورد نیاز نیست جهت رنده کردن یک سیب زمینی دست ها زخمی گردد! کافی است همه مواد مورد نیاز را پوست کنده، شسته و داخل غذاساز بریزید. همه چیز در کمتر از یک دقیقه آماده می شود. کیفیت خمیر جهت کوکو و کوفته اهمیت زیادی دارد. هنگامی که مواد کاملاً داخل غذاساز ترکیب می شوند خمیر حاصل بسیار چسبناک بوده و قوام عالی دارد.

    تهیه سوپ و سالاد با غذاساز

    خرد کردن سبزیجاتی مانند هویج جهت سوپ و سالاد هر لحظه سخت هست. هویج طوری مقاومت می کند که انگار هفت جان دارد. کافی است آن را در اختیار جلاد آشپزخانه بگذارید. غذاساز این امکان را دارد که مواد را به صورت نگینی جهت شما خرد کند بعد مورد نیاز نیست دلواپس ظاهر سالاد باشید.

    برای خرد کردن مواد مورد نیاز سوپ هم، کار راحت ای در پیش دارید. اگر می خواهید یک سوپ غلیظ و خوشمزه تهیه کنید جای نگرانی نیست. به آسانی به وسیله غذاساز می توانید مواد مورد نیاز را به شکل دلخواه (معمولاً نگینی) خرد کرده و داخل آرام پز یا قابلمه بریزید. به همین سادگی!

    خردکن غذاساز

    برای استفاده در سالاد، ساندویچ و بعضی غذاهای دیگر آجیل خرد شده است فوق العاده هست. آجیل را داخل غذاساز بریزید. چند ثانیه دکمه آن را فشار دهید و همه چیز به عالی ترین شکل انجام می شود. همچنین خرد کردن سبزی به وسیله این وسیله بسیار لذت بخش هست. سبزی که جهت قرمه سبزی خوشمزه خود شسته اید را داخل آن ریخته و چند ثانیه منتظر بمانید. کار تمام است.

    خمیر کیک با غذاساز

    خودتان از دردسرهای ترکیب مواد اولیه کیک خبر دارید. اگر همزن برقی نداشته باشید کارها راحت پیش نمی رود. غذاساز مخصوصاً جهت ترکیب آرد و کره فوق العاده است و خمیر نرم و ملایمی در اختیار شما می گذارد. در زیاد غذاسازها یک تیغه پلاستیکی جهت تهیه خمیر وجود دارد. این تیغه از قطعه قطعه شدن خمیر جلوگیری کرده و به قوام زیاد آن می انجامد.

    تهیه بستنی با غذاساز

    برای ترکیب مواد اولیه بستنی یکی از عالی ترین گزینه ها غذاساز هست. موادی همچون شکلات تخته ای، کره بادام زمینی و انواع میوه ها را به آسانی می توان داخل غذاساز ترکیب کرده و جهت تهیه بستنی استفاده کرد.

    تهیه لواشک با غذاساز

    مگر کسی است که لواشک های ترش و شیرین و ملس دوست نداشته باشد؟ تهیه لواشک نیاز به ترکیب بسیار خوب مواد اولیه و خمیر حاصل از میوه ها دارد. به وسیله غذاساز حتی می توان میوه ها را بدون جوشاندن ترکیب کرده و لواشک بسیار سالم تری تهیه کرد.

    غذاساز یک وسیله بسیار کاربردی است که از کوچک ترین بخش های تهیه غذا تا مهمترین آنها کمک حال شما در آشپزخانه خواهد بود. امروزه با مشغله فراوان خانواده ها بهتر است وقت کمتری به آشپزی اختصاص داده و به جای آن زیاد روی میز غذا نشست.

    از طرفی هر لحظه ترکیب و جا افتادن مواد اولیه نقش بسزایی در تهیه یک غذای خوشمزه ایفا می کند. یک غذاساز با کیفیت می تواند سال ها خدمت صادقانه به شما داشته باشد.

    منبع: blog.bamilo.com – pinchofyum

    واژه های کلیدی: کره بادام زمینی | بادام زمینی | سیب زمینی | مخلوط کن | آشپزخانه | استفاده | غذاساز | خوشمزه | لواشک | سالاد

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • خرید کتاب خارجی
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • چاپ کتاب لاتین
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • چاپ کتاب آمازون
  • افست کتاب لاتین