خداوندا مرا از کسانی قرار دِه که دنیاشان را برای دینشان میفروشند نه دینشان را برای دنیاشان. (دکتر علی شریعتی)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » تکنیک ها مهم آشپزی

    تکنیک ها مهم آشپزی

    تفاله های هویج | سیب زمینی | قورمه سبزی | یخچال | پارچه | آشپزی | حبوبات | نکات مهم آشپزی

    تکنیک ها مهم آشپزی

    تکنیک ها مهم آشپزی

    عبارات مهم : تفاله های هویج – سیب زمینی

    با اضافه نمودن مقداری نمک به آب، به سریع تر آب پز شدن تخم مرغ ها کمک کنید

    تکنیک ها مهم آشپزی

    پخت حبوبات در وقت کم

    در قابلمه بزرگی مقداری زیاد آب بریزید، حبوبات را بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه با شعله زیاد بجوشانید. سپس شعله را خاموش کرده و به مدت یک ساعت اجازه دهید که حبوبات در آن آب باقی بمانند. این به معنی پخته شدن حبوبات نیست بلکه تقریبا معادل ۸-۱۰ ساعت خیساندن حبوبات است و باید بعد از یک ساعت حبوبات را به طور کامل بپزید.

    ده دقیقه اول پخت باید به صورت جوشاندن سریع حبوبات باشد تا سموم نابود شوند.

    تفاله های هویج | سیب زمینی | قورمه سبزی | یخچال | پارچه | آشپزی | حبوبات | نکات مهم آشپزی

    یکی از کاربردهای تفاله هویچ

    در وقت پخت مرغ، پیاز را رنده کرده و تفاله های هویج به آن اضافه کنید تا به مرغ طعم بهتری داده شود و باعث می شود بوی مرغ به شدت کم کردن یابد.

    آب پز کردن تخم مرغ

    با اضافه نمودن مقداری نمک به آب، به سریع تر آب پز شدن تخم مرغ ها کمک کنید.

    تکنیک ها مهم آشپزی

    نکاتی راجع به سیب زمینی آبپز

    سیب زمینی آبپز شده است را بیش از یکی دو روز نگه ندارید! لیکن در آن نوعی میکروب خطرناک شروع به رشد می کند.

    تفاله های هویج | سیب زمینی | قورمه سبزی | یخچال | پارچه | آشپزی | حبوبات | نکات مهم آشپزی

    تازه ماندن کرفس

    برای تازه ماندن کرفس در یخچال آن ها را ابتدا درون پارچه نخی پیچیده سپس درون ظرف دربسته ای قرار دهید با این کار کرفس مدت بیشتری تازه خواهد ماند.

    نکته جهت پخت رب گوجه

    تکنیک ها مهم آشپزی

    برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.

    شل شدن خورش کرفس یا قورمه سبزی

    با اضافه کردن یک قاشق سبوس برنج به خورش، خورش شما لعاب دار شده است و دیگر حالت شل ندارد.

    گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

    واژه های کلیدی: تفاله های هویج | سیب زمینی | قورمه سبزی | یخچال | پارچه | آشپزی | حبوبات | نکات مهم آشپزی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • جعبه هدیه کتاب
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی