عمر آنقدر کوتاه است که نمی‌ارزد آدم حقیر و کوچک بماند.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » نحوه تشخیص ادویه اصل از تقلبی

نحوه تشخیص ادویه اصل از تقلبی

زعفران تقلبی | زعفران اصل | زردچوبه | قطعات | تبدیل | ادویه | زنجبیل | زعفران

نحوه تشخیص ادویه اصل از تقلبی

نحوه تشخیص ادویه اصل از تقلبی

عبارات مهم : زعفران تقلبی – زعفران اصل

ادویه جات تنوع زیادی دارند و متاسفانه در میان آن ها تقلبی و بی کیفیت هم یافت می شود

نحوه تشخیص ادویه اصل از تقلبی

ادویه جات تنوع زیادی دارند و متاسفانه در میان آن ها ادویه جات تقلبی و بی کیفیت هم یافت می شود که باعث می شود هنگام خرید به اشتباه بیفتیم. این مسئله حتی در کشورهای تولید کننده هم ممکن است به وجود بیاید. ما به شما یاد می دهیم که چگونه کیفیت ادویه جاتی که می خرید را تشخیص دهید.

ادویه اصل و تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟

زعفران تقلبی | زعفران اصل | زردچوبه | قطعات | تبدیل | ادویه | زنجبیل | زعفران

تشخصی دارچین تقلبی

دارچین کاسیا اغلب به جای دارچین اصل فروخته می شود. این دو شباهت زیادی به هم دارند ولی کاسیا عطر ضعیف تری نسبت به دارچین اصل دارد. به علاوه چوب کاسیا ضخیم تر و زبرتر است و از یک طرف پیچ خورده هست. اصل و فرع بودن دارچین آسیاب شده است را خیلی راحت می توان تشخیص داد. اگر چند قطره ید به دارچین کاسیا اضافه کنید به رنگ آبی عوض کردن رنگ می دهد.

دارچین کاسیا اغلب به جای دارچین اصل فروخته می شود

نحوه تشخیص ادویه اصل از تقلبی

تشخیص فلفل تقلبی

فلفل سیاه اصل هنگامی که آسیاب می شود به قطعات درشتی تبدیل می شود و کمی هم چرب هست. ولی فلفل بی کیفیت بیش از حد خشک است و هنگام آسیاب بیش از حد ریز می شود. فلفل سیاه اصل هنگامی که آسیاب می شود به قطعات درشتی تبدیل می شود و کمی هم چرب هست. ولی فلفل بی کیفیت بیش از حد خشک است و هنگام آسیاب بیش از حد ریز می شود.

زعفران تقلبی | زعفران اصل | زردچوبه | قطعات | تبدیل | ادویه | زنجبیل | زعفران

فلفل سیاه اصل هنگامی که آسیاب می شود به قطعات درشتی تبدیل می شود و کمی هم چرب است

تشخیص زنجبیل تقلبی

ریشه گیاه زنجبیل باید صاف، سخت و بدون چروک باشد و پوست بسیار نازکی داشته باشد. اگر زنجبیل چروکیده باشد کهنه هست. واقعیت این است که اگر زنجبیل بیش از حد رشد کند داخل آن نخ های درشتی ایجاد می شود.

نحوه تشخیص ادویه اصل از تقلبی

ریشه گیاه زنجبیل باید صاف، سخت و بدون چروک باشد و پوست بسیار نازکی داشته باشد

تشخیص زردچوبه تقلبی

آرد رنگی عطر داده شده است را می توان به جای پودر زردچوبه جا زد. به آسانی می توان زردچوبه اصل و تقلبی را از هم تشخیص داد. پودر را در آب حل کنید اگر زردچوبه اصل باشد روی سطح آب لکه های سفید ایجاد نمی شود. ریشه زردچوبه کاملا زرد یا نارنجی هست. پوست آن نازک و نباید نرم یا چروکیده باشد.

ریشه زردچوبه کاملا زرد یا نارنجی هست، پوست آن نازک و نباید نرم یا چروکیده باشد

تشخیص بادیان ستاره ای تقلبی

عطر بادیان ستاره ای شباهت زیادی به بادیان دارد و رنگ آن قهوه ای متمایل به قرمز هست. بادیان اصل ۸ گلبرگ با دانه های براق دارد و با ضربه زدن مایع چربی از آن خارج می شود. اگر بیش از حد تیره یا شکننده باشند کهنه هستند.

بادیان اصل ۸ گلبرگ با دانه های براق دارد و با ضربه زدن مایع چربی از آن خارج می شود

تشخیص هل تقلبی

دانه های هل باید درشت و رنگ آن ها سبز زیتونی باشد. اگر رنگ آن سبز روشن باشد ممکن است به آن رنگ مصنوعی زده باشند. اگر رنگ آن متمایل به زرد باشد یا اشتباه خشک شده است و یا کهنه هستند.

دانه های هل باید درشت و رنگ آن ها سبز زیتونی باشد

تشخیص جوز هندی تقلبی

جوز هندی واقعی بزرگ، بیضی شکل و داخل آن پر از شیار هست. گاهی اوقات نوعی گیاه وحشی مشابه جوز هندی جایگزین آن به فروش می رسانند که شکل کشیده تری دارد و داخل آن شیارهای کمتری دیده می شود.

جوز هندی واقعی بزرگ، بیضی شکل و داخل آن پر از شیار است

تشخیص میخک تقلبی

میخک های با کیفیت قهوه ای رنگ و سر آن کمی روشن تر هست. اگر میخک را بشکنید کمی روغن بعد می دهد. این گیاه بوی تند و طعم تلخی دارد. جهت امتحان کردن تازگی میخک ها آن ها را داخل آب بیندازید. میخک های تازه عمودی در آب شناور می شوند ولی میخک های کهنه کاملا روی سطح آب شناور می شوند.

میخک های با کیفیت قهوه ای رنگ و سر آن کمی روشن تر است

تشخیص وانیل تقلبی

چوب وانیل سال ها بوی خود را حفظ می کند. چوب وانیل با کیفیت رنگ شکلاتی دارد، انعطاف پذیر است و انتهای آن کمی حالت پیچ خورده دارد و اندازه آن ۱۵ الی ۲۵ سانتیمتر است.

چوب وانیل با کیفیت رنگ شکلاتی دارد

تشخیص زعفران تقلبی

زعفران طبیعی بسیار گران قیمت هست. البته گاهی ممکن است پول زیادی بدهید ولی چیزی که خریده اید زعفران نباشد بلکه یک زعفران تقلبی ساخته شده است از زردچوبه، گل زعفران یا خشک شده است ریشه چغندر باشد. زعفران اصل و با کیفیت در یک اندازه هستند و خرده ریزه ندارند. زعفران اصل به مدت ۱۵ دقیقه رنگ آب را تغیر می دهد.

زعفران اصل و با کیفیت در یک اندازه هستند و خرده ریزه ندارند

نکته : هنگام خرید ادویه به جای پودر خود اصل ادویه را بخرید نه نوع پودری آن.

منبع : bedunim.ir

واژه های کلیدی: زعفران تقلبی | زعفران اصل | زردچوبه | قطعات | تبدیل | ادویه | زنجبیل | زعفران

نحوه تشخیص ادویه اصل از تقلبی

نحوه تشخیص ادویه اصل از تقلبی

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو