هر انسانی مرتکب اشتباه می شود ؛اما فقط انسان های احمق اشتباه خود را تکرار می کنند.(سیسرون)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشنایی با اشتباهات مرسوم آشپزی

    آشنایی با اشتباهات مرسوم آشپزی

    مسمومیت غذایی | مواد غذایی | رژیم غذایی | وعده غذایی | استفاده | نگهداری | یخچال | فریزر | انواع | آشپزی

    آشنایی با اشتباهات مرسوم آشپزی

    آشنایی با اشتباهات مرسوم آشپزی

    عبارات مهم : مسمومیت غذایی – مواد غذایی

    آماده سازی وعده های غذایی ظاهرا کار پیچیده ای نیست، ولی غلط های رایجی در این زمینه وجود دارند که هم کیفیت غذا را پایین می آورند و هم لذت بردن از غذا را کمتر می کنند.

    بسیاری از افراد فکر می کنند که مرتکب این غلط های نمی شوند، ولی واقعیت چیز دیگری را نشان می دهد.

    آشنایی با اشتباهات مرسوم آشپزی

    غلات سبوس دار، سبزی های بخارپز یا تف داده شده است و لوبیاها نیز تا چندین روز تازه می مانند

    مسمومیت غذایی | مواد غذایی | رژیم غذایی | وعده غذایی | استفاده | نگهداری | یخچال | فریزر | انواع | آشپزی

    آشپزی براساس دستورالعمل های اشتباه

    بعضی از غذاها جهت این که به عالی ترین حالت خودشان برسند، باید مدتی در یخچال باقی بمانند. جهت مثال، انواع سوپ ها یا خورش ها در روز دوم یا سوم بعد از پخت، طعم بهتری نسبت به روز اول به خودشان می گیرند. غلات سبوس دار، سبزی های بخارپز یا تف داده شده است و لوبیاها نیز تا چندین روز تازه می مانند.

    با این حال، همه مواد غذایی و در همه حالت های آماده سازی دارای چنین قابلیتی نیستند. سبزی های نرم تر و برگ دار باید تازه مصرف شوند، چون در صورت کهنه شدن سریعا حالت خیس و غیرقابل خوردن پیدا می کنند. اگر این مواد غذایی را در فریزر نگهداری می کنید، باید از هر گونه رطوبت دور بمانند. سبزی های نرم و برگ دار باید بعد از شستن کاملا خشک شوند و تا آخرین لحظه قبل از مصرف هم چیزی به آن ها اضافه نشود.

    عدم تعادل در روند آماده سازی غذا

    آشنایی با اشتباهات مرسوم آشپزی

    هیچ کاری بدتر از این نیست که یک هفته فقط از غلات سبوس دار یا فقط از انواع سبزی ها به عنوان غذا استفاده کنید. درواقع، یک وعده غذایی کامل باید از همه ترکیبات غذایی مهم تشکیل شده است باشد، نه فقط از یک یا دو مورد از آن ها. بعد همه وعده های غذایی شما باید حاوی این گروه های غذایی مهم باشند: پروتئین بدون چربی، کربوهیدرات های پیچیده و چربی های سالم. غلات سبوس دار و انواع سبزی ها یا میوه ها نیز باید در کنار همین ترکیبات غذایی استفاده شوند.

    انتخاب مقادیر نامناسب از مواد غذایی

    افرادی که مقادیر مورد نیاز جهت تهیه غذاها را به طور تصادفی و شانسی گزینش می کنند، از چند جنبه به خودشان آسیب می رسانند و رژیم غذایی خودشان را دچار بحران می کنند. درواقع، این افراد نمی دانند که هر کدام از مواد غذایی اولیه تا کدام روز از هفته به آخر می رسند. بدتر آن که میزان زیادی از غذایی که آنان آماده می کنند، بدون استفاده باقی می ماند و تا هفته بعد همچنان درون یخچال نگهداری می شود.

    مسمومیت غذایی | مواد غذایی | رژیم غذایی | وعده غذایی | استفاده | نگهداری | یخچال | فریزر | انواع | آشپزی

    بنابراین، جهت هر هفته خودتان برنامه ریزی داشته باشید و مواد غذایی اولیه را براساس نیازهای متناسب با هفته تهیه کنید. شما تقریبا جهت هر وعده غذایی به ۱۱۵ گرم پروتئین بدون چربی، یک فنجان سبزی و نصف فنجان غلات سبوس دار یا کربوهیدرات نشاسته ای نیاز دارید. با در نظر گرفتن این مقادیر، می توانید تعداد وعده های غذایی هر هفته و مواد غذایی مورد نیازتان را به خوبی تخمین بزنید.

    نداشتن ظرف های نگهدارنده مناسب

    آشنایی با اشتباهات مرسوم آشپزی

    ظرف های نگهدارنده بزرگی که چندین وعده غذایی درون ارزش جا می گیرند، در نوع خودشان بافایده هستند. با این حال، ظرف های نگهدارنده کوچک تری که متناسب با یک یا دو وعده غذایی طراحی شده است اند، زندگی شما را واقعا راحت تر می کنند. این ظرف ها، وزن کمی دارند و به طور خودکار فقط جهت یک یا دو وعده غذایی جا دارند. به علاوه، فرآیند یخ زدن و یخ زدایی این ظرف ها نیز سریع تر و راحت تر از ظرف های بزرگ انجام می شود.

    عدم استفاده درست از فریزر

    ترکیباتی مانند غلات سبوس دار یا سبزی های خُردشده معمولا ۵ روز در ظروف پلاستیک و در یخچال دوام می آورند. با این حال، مواد غذایی فاسدشدنی مانند گوشت قرمز، ماهی و مرغ باید در فریزر نگهداری شوند، و گرنه سریعا فاسد می شوند. افرادی که گوشت های پخته شده است را تا چندین روز درون یخچال نگه می دارند و بعد آن ها را می خورند، آسیب های ناگواری را به دستگاه گوارش خودشان وارد می کنند.

    در موارد شدیدتر هم خطر مسمومیت غذایی وجود دارد که می تواند سلامتی فرد را ترساندن کند. بنابراین، اگر قصد دارید که دیرتر از این غذاها استفاده کنید، حتما آن ها را داخل فریزر بگذارید.

    منبع : salamatism.com

    واژه های کلیدی: مسمومیت غذایی | مواد غذایی | رژیم غذایی | وعده غذایی | استفاده | نگهداری | یخچال | فریزر | انواع | آشپزی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • منابع اورجینال رباتیک
  • چاپ کتاب لاتین
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • چاپ کتاب اورجینال
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو