لباس قدیمی را بپوشید ولی کتاب نو بخرید.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » نکاتی جهت گزینش و خرید قابلمه

    نکاتی جهت گزینش و خرید قابلمه

    مواد غذایی | استفاده | حرارت | تفلون | انواع | استیل | مهارتهای زندگی

    نکاتی جهت گزینش و خرید قابلمه

    نکاتی جهت گزینش و خرید قابلمه

    عبارات مهم : مواد غذایی – استفاده

    قابلمه های سرامیکی جدیدترین، پیشرفته ترین و عالی ترین نوع ظروف آشپزخانه است

    نکاتی جهت گزینش و خرید قابلمه

    قابلمه وسیله مهم پخت و پز است و هنگامی که خانمها جهت خرید می روند با اتواع و اقسام آن روبرو می شوند. با ما همراه شود تا بدانید کدام قابلمه جهت پخت و پز مناسب تر است.

    کدام قابلمه جهت پخت و پز مناسب تر است؟

    مواد غذایی | استفاده | حرارت | تفلون | انواع | استیل | مهارتهای زندگی

    خانم های منزل دار بهتر می دانند، نوبت به خرید قابلمه و تابه که می رسد، فروشنده ها انواع و اقسام ظروف از جنس های متفاوت را جلوی چشم مان قرار می دهند. این که کدام ظرف را بخریم تا هم سالم بمانیم و هم غذاهایمان به عالی ترین نحو پخته شود، تصمیمی بسیار سخت ولی شدنی است.

    قابلمه های تفلون در مقایسه با قابلمه های استیل، آلومینیمی و… گزینش مطمئنی محسوب نمی شود آیا که معمولا در تهیه ظروف تفلون از کادمیم استفاده می شود که از فلزات سنگین هست. این ماده به مرور وارد غذا می شود و احتمال سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی را زیاد کردن می دهد.

    قابلمه های چدن عمر بالایی دارد. این ظروف جهت پخت طولانی با دمای میانگین تا بالا مناسب است و اگر فاقد آلومینیم باشد، گزینه مناسبی جهت پخت و پز محسوب می شود. این نوع قابلمه به طور یکسان حرارت را پخش می کند و به علت مقاومت در برابر دمای بالا جهت سرخ کردن، پختن یا حتی در فر قرار دادن بسیار مناسب است.

    نکاتی جهت گزینش و خرید قابلمه

    قابلمه های استیل از همه قابلمه های دیگر بهداشتی تر است آیا که زنگ نمی زند و هیچ گونه واکنشی به مواد غذایی نشان نمی دهد ولی یک مسئله اساسی دارد؛ این که حرارت را مستقیم انتقال می دهد؛ یعنی هنگامی که یک قابلمه استیل روی حرارت قرار می گیرد، غذا سریع در آن می سوزد. قابلمه های استیل زیاد جهت پخت انواع خورش و غذاهای آبدار مناسب است.

    قابلمه های سرامیکی جدیدترین، پیشرفته ترین و عالی ترین نوع ظروف آشپزخانه است که تا زمانی که کاملا سالم و بدون خراشیدگی و ساییدگی باشد، می توان با خیال راحت و بدون هیچ نگرانی از آن استفاده کرد.

    مواد غذایی | استفاده | حرارت | تفلون | انواع | استیل | مهارتهای زندگی

    قابلمه های آلومینیمی جهت سلامت انسان ضرر دارد. نگه داری مواد غذایی ترش اسیدی یا شور در ظروف آلومینیمی یا طبخ غذا در این ظروف موجب خروج آلومینیم از ظرف و ورود آن به غذا می شود. یبوست، اختلالات گوارشی، پوکی استخوان و آلزایمر از بااهمیت ترین عوارض ناشی از مصرف آلومینیم است.

    قابلمه های مسی حرارت را به خوبی و به طور یکسان پخش می کند و معمولا از آن ها جهت تهیه مربا استفاده می شود.

    نکاتی جهت گزینش و خرید قابلمه

    قابلمه های لعابی زیاد جهت طبخ غذاهای آبدار به کار می رود و نمی توان داخل آن ها برنج پخت. این قابلمه ها جهت نگه داری انواع مواد غذایی (البته به جز مواد اسیدی) در یخچال مناسب است.

    منبع : مجله سیب سبز – seemorgh.com

    واژه های کلیدی: مواد غذایی | استفاده | حرارت | تفلون | انواع | استیل | مهارتهای زندگی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • چاپ کتاب لاتین
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • جعبه هدیه کتاب