شما بدون تسلط بر خود نمی توانید فاتح دیگران باشید.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » با مضرات زیاد خوردن قارچ آشنا شوید

    با مضرات زیاد خوردن قارچ آشنا شوید

    مصرف قارچ خوراکی معمولا بی ضرر است ولی مصرف بسیار زیاد قارچ موجب بوجود آمدن تغییراتی در بدن می‌شود که ممکن است جهت سلامتی مضر باشد

    با مضرات زیاد خوردن قارچ آشنا شوید

    مصرف قارچ خوراکی معمولا بی ضرر است ولی مصرف بسیار زیاد قارچ موجب بوجود آمدن تغییراتی در بدن می شود که ممکن است جهت سلامتی مضر باشد

    مشکلاتی که خوردن بیش از حد قارچ ایجاد می کند

    مصرف قارچ خوراکی معمولا بی ضرر هست، لیکن ویتامین ها، موادمعدنی و آنتی اکسیدان های مفیدی را جهت بدن فراهم می کند. ولی مصرف بسیار زیاد قارچ می تواند باعث ازدیاد بعضی از موادمغذی در بدن شود که ممکن است جهت سلامتی مضر باشد.

    عبارات مهم : رژیم غذایی – ویتامین

    آهن

    قارچ منبعی غنی از آهن هست. جهت نمونه ۱۱۳ گرم از قارچ مورل، ۱۴ گرم آهن دارد. مورد نیاز به ذکر است که بانوان روزانه به ۱۸ میلی گرم آهن و مردان به ۸ میلی گرم جهت حفظ سلامت سلول های خونی و حمل اکسیژن در سراسر بدن نیاز دارند. همچنین براساس موسسه لینوس پاولینگ در دانشگاه ایالتی اورگان، بالاترین میزان مصرف روزانه آهن در بزرگسالان ۴۵ میلی گرم هست. مصرف ۴۵۳ گرم قارچ، از حد مجاز مصرف روزانه آهن فراتر می رود و این درحالیست که زیاد کردن بیش از حد آهن دریافتی موجب ناراحتی های گوارشی و تجمع آهن در بافت های نرم می شود.

    فسفر

    فسفر جزئی از سیستم اسکلتی بدن، پروتئین های سلولی و غشاء هست. بدن روزانه به مصرف ۷۰۰ میلی گرم فسفر نیاز دارد. مصرف بیش از ۴ گرم فسفر در روز منجر به زیاد کردن سطح آن در خون و انباشت کلسیم در اندام ها می شود. قارچ ها مقادیر متفاوتی از فسفر دارند، به طوریکه ۱۱۳ گرم قارچ مورل حاوی بیش از ۲۰۰ میلی گرم فسفر هست. همچنین با مصرف ۴۵۳ گرم از این نوع قارچ، نیاز روزانه به فسفر از حد مجاز فراتر رفته و این درحالیست که مصرف ۲ کیلو و ۲۶۳ گرم از قارچ در یک روز، باعث سمیت این ماده معدنی خواهد شد.

    با مضرات زیاد خوردن قارچ آشنا شوید

    روی

    قارچ حاوی روی هست، این ماده معدنی در غشاء سلولی و یکپارچگی پروتئین ها نقش دارد. همچنین روی به بدن کمک می کند تا از ویتامین A و فولات استفاده کند. ۱۱۳ گرم از قارچ مورل حاوی ۲ میلی گرم روی بوده که معادل ۲۰ تا ۲۵ درصد نیاز روزانه بدن به این ماده معدنی هست. مصرف روزانه بیش از ۴۰ میلی گرم روی باعث ایجاد پرسشها گوارشی و در طولانی مدت منجر به کمبود مس می شود. همانند فسفر، مصرف ۲ کیلو و ۲۶۳ گرم از قارچ در یک روز، بدن را با سطح بالا و خطرناکی از روی مواجه می کند.

    فیبر

    قارچ منبع خوبی از فیبر غذایی به حساب می آید. ۱۱۳ گرم از قارچ Chanterelles بیش از ۴ گرم فیبر دارد. فیبر غذایی به اصلاح عملکرد روده ها کمک می کند. ولی مصرف مقدار زیادی از فیبر در روز موجب یبوست و ناراحتی های شکمی خواهد شد. رژیم غذایی روزانه باید حاوی ۲۰ تا ۳۵ گرم فیبر باشد. مصرف ۴۵۳ گرم از این نوع قارچ ممکن است باعث عوارض گوارشی ناراحت کننده ای شود.

    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع: mizanonline.ir

    واژه های کلیدی: رژیم غذایی | ویتامین | سلامتی | روزانه | خوراکی | پروتئین | ناراحتی | سلامت

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید کتاب خارجی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • جعبه هدیه کتاب
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • کتاب اورجینال